canım kaynanam!

gulumseyiverdim bende tabii saskinliklar icinde
fakat bir kac saniye dusununce kimbilir ne kadar uzulmussunuz
ne kadar yipranmissinizdir
ben en cok esinizi merak ediyorum tum bu hareketlerinin yaninda
hicmi annesine bir sey demedi yada sizin yaninizda bulunmadi

allah sabır versin bence biran önce kpss sınavlarına hazırlan ve ordan kurtul
ömrünü orda geçirmeyi düşünmüyosun herhalde
oğlunu düşünmelisin bence

başlığı görünce bi imrendim bi imrendim ki sorma:))
sonra okuyunca dedim pess benimkinden beterleri de varmışş.
ama seni tebrik ediyorum dinsizin hakkından imansız gelir...

turkmen gelini ben seni hatirladim
hatta konunda bayagi elestiri almistin
esinin binbir turlu eziyetlerini anlatip
bizi sok ettikten sonra yorumlarimiza kizmistin
konun silindimi kapandimi bilmiyorum ama az cok degil yasadiklarin
bu kaynananin yaptigi ne'ki
sende acaip sabir varmis

"babanene hiç pas vermediğin, onun kucağına gidince yüzüne bakmadığın, uzun kalınca ağladığın,gözlerini benden ayırmadığın için, babanene "tüm torunlarım bana aşık olur, sen niye anana bakıyorsun" dedirttiğin, "daha benim kokumu almadı, bir alsa senin yüzüne bakmaz" diye hırsından çatlattığın için

sana da teşekkürü borç bilirim...

işte bu kısım güzel olmuş,kahkaha attım vallahi

cnm allaah yardımcın olsn bnm ki kötü derdim bnmknden fenalarıda varmış..ama çok şükür kurtuldumm evmi ayırdım en sondaa sennde cnm allah yardımcın olsun

Allah sabır versin gülümserken ağlar oldum .. Allah kurtarsın da denilebilir sana Yok anam yok benim öğrendiğim şey ne saygı ne başka bir şey .. Yok öyle saygı sınırlarını aşmamak kaydı filan .. Onun etti yanına kar kalır başka bir şey değil.. Kendine saygını ve öz güvenini yitirme gerisi önemli değil allah kurtarsın tekrardan

Canımsın ya komik taraflarına bile hiç gülümseyemedim inan,allaha havale seninkide benimkide kendi çektiklerimi getirdin aklıma

Allah sabir versin kuzuuum insallah artik duzelir bir mucize olurda kaynananin huyu degisir lokum gibi olu insallah

aaa okurken Gerildim. Allahım sabırlar versin demektenbaşka birşey yok.. Ne diyimki değişik birşey istiyorsan Ah kaynana biraz hak ver sonuçta delidir napsa yeridir

yok böyle bişey sanki duygularımı dile getirmişsin hepsi böylemi kadınların aynı şeyler hemde hepsi
sanki gelini degilde kuması gibi davranmıyolarmı oglarıyla degilde sanki kocalarıyla evlendik

Bunalım, Bunaalım, Bunu alıım, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da,aldım gitti valla bugün hepsini, bun-alım falan kalmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…