canım kaynanam!

hakkını da inkar etmeyeyim...eşim bütün sene tek maaşla 3 ev geçindirir. bunlar 3 kardeş ortaklar. köyde koyun sürüsü falan var.bütün sene eşim harcar, koyun satılınca ona toplu para verirler. eşim okuldan çıkınca dağa kayınlarıma yemek götürür, tatillerde tarlada çalışır, vs... kaynanam da köyde bulunmuyr diye ekmeğimi yapar, inekleri var ben sağamıyorum diye yoğurdumu mayalar, vs...ama ben de ücretli öğretmendim doğurana kadar ve kartım eşimdeydi. maaşım olduğu gibi onlara harcanırdı. gıkım çıkmadı. helal olsun dedim. hatta bir borç meselesinde ben altınlarımı vermeyi teklif ettim( ne gelinim ama maşşallah) kaynım "o çalıştı, o altınların parasını fazlasıyla kazandı, geline dokunmayın" dedi..

iyilik eden de kötülük eden de buluyor karşılığını...kendi karılarının umrunda olmaz, ben bi fırtınai şiddetli yağış olsa arar dağdaki kayınlarımı yoklarım, iyi misiniz diye..

ben kaynanandan duymadım canım senden duydum bana yetiştirememiş

şaka bir ayan kayserili değilmi nerden buldun kız çokmu aradın hemşerim diye sölemiyorum hepsi böle

tatlım o da ayrı hikaye..konum kapanacak yine diye her şeyi yazamıyorum ama benim herif kimse inanmasa da bayağı ünlü bir şair..şimdi diyeceksiniz ki "konun fake, şairin dağda koyunla işi ne" ama öyle...benimle aynı üniversiteden mezun olmuş benden önce. ben onun hayranıydım. sonra hocalar tanıştırdı falan, oldu işte..kendi köyünde öğretmen aynı zamanda. ben de atanamayınca onun yanına geldim, ücretli öğrt. yaptım.

önemli değil canım fake şu bu demek bana düşmez burda herkes ne olrusa olsun saldırıda zatnen takma kimseyi

önemli değil canım fake şu bu demek bana düşmez burda herkes ne olrusa olsun saldırıda zatnen takma kimseyi

aman umursamam da sonuçta konu açıyorsan her yoruma açık olcaksın. pc başındaki de kim bilir ne dertlerle uğraşıyor, o ara sana patlamıştır...o zamanlar hamileydim de çok ağlamış kendimi paralamıştım konuma fake dedilerinde..şimdi diyorum ki "oooh masal gibi demek ki hayatım. kimse inanamıyor

aferin bana, çaydanlığa su koymuştum, kaynamış, bitmiş, resmen Allahın hikmeti, çaydanlık yana devrilmiş, yanmamış yani ama 3 saattir tüp yanıyormuş..üff unutkanlık mahvedecek beni...Allah o çaydanlığı devirmese düşünemiyorum bile...

kaynanan hakkında yazılanları hissetti galiba

Trajilomık olmuş

Bu ne ya,allahim sabirlar versin.kac oradan guzelim bir an once kac yoksa cildirtir bu kadin seni bu ne ayol evlerden uzaaakkkk.

Ne fena bi kadınmış kayınvalide diyemiycem malesef kaynanan tam bi cadıymış

kızlar moral buluyorum valla..

önce kırılmasın diye sineye çekiyordum ama oğlum dünyama girip hayatımın merkezine oturunca yeter dedim...fırsat versem oğlumu alacak benden soğutacak..kendi açıkça diyor"bana alışsa senin yüzüne bakmaz"diye

allahim siz beni guldurdunuz Allah da sizi guldursun.
bi de bi an kayinvalidenizi hayal ettim de ! bu konuya yorum yapiyomus "bu konu feyk (fake) " diye
ahahaha daha da bi gulesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…