• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım hiçbirşey yapmak istemiyor...

sez_in

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
154
1
96
Tekirdağ
bugün canım hiçbir şey yapmak istemiyor. çocukların kahvaltısını yaptırdım birtek. evi toparlamak gerekiyor. çamaşır asılacak, bulaşıklar yıkandı onları bile kaldırmak istemiyorum. duş aldım açılırım belki diye ama saçımı bile taramadım. titiz biriyim derli toplu ışıl ışıl olsun evim hep. acayip vicdan azabı duyuyorum ama konuşmak bile istemiyor canım.

galiba ufak çaplı depresyondayım :(

ayyy kıyamam sana ben:9: arada bir boşvermeli insan bırak yapma dağınık kalsın bugün.
bende de oluyor elim kolum kalkmıyor hiç bişe yapasım gelmiyor hatta çoğu zaman içimden hiç kimseyle konuşmak gelmiyor yormuş hayat bizi canım:20:kendine ayır sende bugünü yan gell yat valla:74:

İnsanız canım robot değiliz. İyi hissetmiyorsan kendini bırak kalsın,
kaçmıyor ya bulaşıklar. Evden çık biraz hava al, yürüyüş yap, biraz
vitrin bak kafanı dağıtırsın:16:

Ya da çıkmak istemezsen at kendini yatağa, koltuğa vs güzel bir müzik
olabilir, güzel bir film olabilir. Kafanı dağıtırsın:61:

Depresyonda olmayan mı var? Hep bu suni gıdalardan seni ne rahatlatıyorsa onu yap

bugünlerde hep "çok tembelim","yapmam gereken bir sürü iş var ama yapamıyorum".vs.gibi ne çok konu açıldı:) bazen olur öle takma kafana,yat dinlen.kitap oku,film izle,müzik dinle,puzzle yap.ev işini özle.bıkmışsındır belki de.bir daha mı gelicez dünyaya boşver takma kafana hayatını yaşa:52:

Back