- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
-
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
canim benim buyuk eltim gunde 10 kez aradigini biliriz usandik ya usandik dunde aynisini yapti israr israr artik daraltti kucuk gelin olu gelin gibi kendisi biraksa ruhu birakmiyor baska bi adamla gitti 2 ay cocugunu benim kapima birakyi kv o cok konusan eltilerim dahi bakmadi o cocuga iki ay ben baktim her disari ciktigimizda karsimizda buyuk eltimle postaneye gittik eve donuyorduk eltim bunu yolda gordu dovdu cocuklari desen savurup attilar sac bas giristiler ayirmaya kalktim benide ittiler bende aglayn cocuklari susturmaya gectim ortalik sakinlesti kucuk eltim esimin is yerine gidiyor esin beni dovdu diyor esim bana senden beklemezdim sen byle biri degilsin dedi aksama kadar telefonu acmadi aksam geldi kizin kirnaklarini kirmissin yuzunu cizmissin dedi buyuk yengesini cagirdim o anlattida esim anladi. niye bana byle diyor bu ya demeye basladiDerdiniz ne ki? Buyuk elti sosyal bi kadin cagirinca gitmek istemiyosaniz gitmeyin silah mi dayiyo basiniza, onda bi problem yok. Kucuk elti de kacmis gitmis eski olaylarin neyini dert ediyosun kiz kendine bi hayat kurmus seni ilgilendiren ne? Sen biraz dert ariyosun kendine gibime geldi
Malesef hergun bir olay.Cok ilginc bir ailesiniz vesselam
malesef kesemiyorum kapidan ciksa pat bacadan giriyor telefnu kapatsak kapiya geliyor asil sorunum kucuk olan esimi bana karsi kiskirtiyor yada kiskirtmaya calisiyor ama beceremiyor amacini anlayamiyorum kafami karistiriyor ailesi kabul etti gitmediBuyuk eltinle olmak hosuna gitmiyorsa kes baglari.. Kucuk eltini neden sorun ettin anlamadim. Cocuk yasta zaten cikmis gitmis onu ne diye gundeme getiriyorsun ki? Yazik kiza umarim ailesi falan ona sahip cikar
Valla abisi aliyor benim canimdir diye kaciyor annesi babasi geldi aldi baska adamla kacti kusura bakmasin kimse ama zinciremi vursunlar .Ergenler gibi derken eltin zaten ergen 18yas neki ben sana diyil ona uzuldum sahip cikilicana ortaya atilmis cok kucuk yazik
Telefonu kesmekle falan olmaz ki. Karsina al duzgunce konus. Ben bu kadar fazla aranmaktan cat kapi kapima gelmenden hoslanmiyorum de o zaman gelmeyecektir azalacaktir zaten. Kucuk eltin nasil esini sana karsi kiskirtiyor ki? Artik ailenizde bile degil. Eger esiniz sizin yerinize onun lafini dinleyecekse o kucuk eltinin degil esinin hatasimalesef kesemiyorum kapidan ciksa pat bacadan giriyor telefnu kapatsak kapiya geliyor asil sorunum kucuk olan esimi bana karsi kiskirtiyor yada kiskirtmaya calisiyor ama beceremiyor amacini anlayamiyorum kafami karistiriyor ailesi kabul etti gitmedi
Esim inanmiyor ama bunlari neden hep benim esimin is yerine giderek esime anlatiyor 6 kardesler is yeri buraya en uzak olan esim ama esime gidiyor anlayamiyorum neden ilk evlendigimzdede para istemeye gidiyordu ne munasebetTelefonu kesmekle falan olmaz ki. Karsina al duzgunce konus. Ben bu kadar fazla aranmaktan cat kapi kapima gelmenden hoslanmiyorum de o zaman gelmeyecektir azalacaktir zaten. Kucuk eltin nasil esini sana karsi kiskirtiyor ki? Artik ailenizde bile degil. Eger esiniz sizin yerinize onun lafini dinleyecekse o kucuk eltinin degil esinin hatasi
Belki esinde gozu vardir?Esim inanmiyor ama bunlari neden hep benim esimin is yerine giderek esime anlatiyor 6 kardesler is yeri buraya en uzak olan esim ama esime gidiyor anlayamiyorum neden ilk evlendigimzdede para istemeye gidiyordu ne munasebet
Esime dun bunu sezdigimi bize garezi oldugunu dusunuyrum dedim neden sana byle davraniyr dedim sacmalama birdaha agzndan byle bsy cikmasin o naparsa yapdin bnm gzum baskasni grmez fln dedi ama aklim takiliyorBelki esinde gozu vardir?
O zaman onun soylediklerine de inanmiycak arkadas. Ne demek tirnaklarini kirmissin dovmussun senden hic beklemezdim. sen adam dovsen hic bi yerinde cizik bile olmadan isin icinden cikaicindenbilir misin. Buyuk eltinin kiymetini bil. Evet o dovdu de diyebilirdiEsime dun bunu sezdigimi bize garezi oldugunu dusunuyrum dedim neden sana byle davraniyr dedim sacmalama birdaha agzndan byle bsy cikmasin o naparsa yapdin bnm gzum baskasni grmez fln dedi ama aklim takiliyor