canım çok yanıyor çok...eden buluyor mu?

sancilipandora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
14
2
36
İçel Mersin
İyi akşamlar arkadaşlar... baş edemediğim artık nefes alamadığım bir dönemdeyim.. yeni üyeyim...27 yaşındayım ...belki sizden fikir alırsam daha kolay atlatırım diye düşündüm....kasım ayında nişanlım tarafından terkedildim işin özü...kader gibi idi bizim bir araya gelmemiz...aynı mahallede bir apartman ötede büyüdük aynı sokaklarda aynı okullarda okuduk.. ikimizde birbirimizi asla görmedik tanımadık...benim atandığım şehire uzun dönem asker olarak gelmiş...annesi ile annem arkadaş olmuş o dönem...ortak arkadaşlar vs derken tasadüfen doğduğumuz şehirden çok uzakta tanışıp bulduk birbirimizi... masal gibiydi herşey ya da ben kendimi kandırmışım... aşık olduk ....nişanlandık...nişandan bir ay sonra " kusura bakma yapamıcam ben " dedi ayrılmak istedi .. ben hastanalere düştüm ... o halime acımış olmalı ki devam ettik... bir iki ay soğuktuk sonra "iyi ki savaşmışsın yoksa seni kaybedecektim " diyecek kadar bana, eskisinden daha sıkı tutunduk ... düğün yeri bakıldı , alışverişler vs... sonra ağustos ayında askerliği bitti ve görev yaptığı mardine döndü...bende çalıştığım şehire... her şey iyi güzel... 1 hafta sonra soğuk davranmaya başladı ... azarlamaya , haber vermemeye başladı... kasımda nikahımız vardı..memlekete gidecektik.. " ben gelmiyorum ayrılmak istiyorum " dedi..bu seferkabul ettim ağlaya ağlaya hem de ..." ne olursa olsun memlekete geleceksin o yüzüğü sen taktın sen alacaksın " dedim... ama günlerce uh gibi dolaştım yemeden içmeden kesildim...ailem beni gördükçe mahvoldu... neyse memlekete geldi... buluşur buluşmaz ağlamaya başladı , yapmayalım etmeyelim düzeltiriz, bana zaman ver, seni kaybetmek istemiyorum dedi... ben de seviyorum ya güya... aynı akşam ailesini de aldı geldi ailemden ve benden özür dilemeye .. babam " benim kızım değerlidir bu çocuk oyuncağı değil oğlum onu üzemezsin " dedi... birden kalktılar.... anne babasının yanında babam onu azarladığı için gücüne gitmiş... iki gün sonra telefon " bu iş bitti" diye.. ağladım yalvardım resmen . son kez buluştuk...karşımda bambaşka bir adam ruhsuz " beni unutamazsın sen benden iyisini bulamayacağınıu bildiğin için bu tavırların " dedi... kabullenemedim... aylarca aradım ağladım bana en son hakaretler etti en ağır şekilde " düş yakamdan senden tiksiniyorum ben seni unuttum ama sen beni unutamayacaksın evine rahatça girip çıktım sen çok rahat bir kızsın senin gibi eskiden erkek arkadaşı bile olmuş biri ile ölsem iki dünya bir araya gelse bile evlenmem allah kurtarmış beni, ben pdr ciyim anlarım senin psikoljik sorunların var vs" dedi yaraladı ve gitti... sonra öğrendim ki kasımda benden ayrıldıktan sonra orda yine öğretmen olan bir kızla ilişkilerini ilan etmişler.... inanamadım...o sırada ben harap bitap onun sesini duymaya çalışırken o başkası ileymiş bana dürüst davranmadı bile... o kız yanındayken ve ben " başkası için mi bıraktın ne olur söyle bilmek istiyorum sebebini " derken bile bana hayatında biri olduğunu söyleyemedi... yıkıldım.... resimlerini gördüm sarmaş dolaş üzerinde benim aldığım sweet kolunda benim aldığım saat:(...aylar geçti...4 ay geçti üzerinden ve ben hala bana bunları etmiş birini unutamıyorum .. nasıl olur da bir başkasını bu kadar kolay hayatına alır , onun yüzünden sağlığımdan oldum, işlerim karmakarışık hale girdi, uyuyamıyorum tam 10 kilo verdim bu sürede, ben ben değilim en son ne zaman güldüm hatırlamıyorum bile....her gün dua ediyorum her gün.. rabbim bana yaşattığını çeksin diye... o bana sen beni unutamazsın demişti ya.... ben unutayım da en olmadık anda benim onun için yaptıklarım aklına gelir de canı acısın diye dua ediyorum .. eden bulur mu cidden bilmiyorum ama ben ben değilim... neşeli hayat dolu ben bitik gibiyim::(((

canım benim sen kendine ne yaptın böyle!!! tabi yaşadıkların kolay değil haklısın ama bu kadar yıpratma kendini..
anlattıklarına bakılırsa bu adam seni zerre kadar hak etmeyen biri..ama malesef kalp her zaman hak eden dürüst insanları sevemiyor..
acını anlıyorum ama kendini bu kadar harap etme..silkelen kendine gel..hani hep derler ya ayrılınca boşver değmez diye, bende çok duydum bunları ve malesef böyle zamanlarda pek işe yaramıyor..sen onun değmediğini bile bile seviyorsun sevmekten vazgeçmiyorsun..o yüzden değmez ağlama demiyorum...acını yaşa ağla bağır çapır sinirini al içinde kalmasın..ama asla sağlığından olacak kadar yıpratma kendini...bu adam sana yüzünü neyseki evlenmeden göstermiş..evlenince de yapabilirdi bunları ve sen o zaman daha çok acı çekerdin.. ama artık bak 4 ay olmuş..kendine gelme zamanı gelmiş geçiyor bile..bi kalk ayağa..seni yıkamadığını görsün..asla da arayıp sorma bırak ne halt yiyorsa yesinn.anlaşılan egosu fazla şişmiş..kendini vazgeçilmez biri olarak görüyor herhalde..sende önüne bak,seni bu şekilde bırakıp giden adamı için arkana dönüp bakma..kendine bak işine odaklan onun dışında uğraş bul kendine aklına getirmemeye çalış...demekki hakkında hayırlı olan buymuş..olursa bir hayır olmazsa bin hayır vardır demişler..demekki hayırsızmış hakkında...kimler ne aşklar unutuluyor..zamanla geçecek önüne bakacaksın inan bana gün gelecek oh be iyiki kurtulmuşum diyeceksin..ama sen yeter ki iste..

Bi söz var "Hiçkimse vazgeçilmez değildir" diye.Seni haketmiş olsa zamanında zaten gerektiği gibi dürüst davranırdı.Burada mağdur olan taraf sensin,biliyorum zor bunu içine sindirmek ama alışacaksın..Gözlerini aç,etrafına bak,yaşadığının keyfine var.Bu olayın üzerine düşmeye devam edersen yine kendine edersin.Bırak Allah'ından bulsun.

Ya neden soyle dusunmuyorsunuz. Evlenseydin ve boyle davransaydi bosansaydin daha mi iyiydi. Basinda kurtulmak en iyisi. O mu kaybetti sen mi? Cok mu onemli biri ? Bulunmaz hint kumasi mi? Kim ki o . Cevrende bir suru erkek var artik aklini basina topla ve kendine aci cektirmeyi birak.

Kişiliği kötü birine denk gelmişsin..Ben de öyle oldum..Hayat büyük konuşmaya gelmiyor,sen bilmezsin ama neler yaşayacak belki..Madem onun egosunu şişirdin,arayıp sormayarak unutarak zamanı gelince başka birini bularak egosunu söndürebilirsin..Zor ama zamanla azalacak bu yangın..
Benim konumu da okuyabilirsin,biraz benzer..

Son düzenleme:
ooofff:5::5::5::5:yaşadıkların çok kötüymüş canım ,allah sabır versin..tabiki de eden bulur,bugün olmazsa yarın yarın olmazsa daha sonra mutlaka acısı çıkar..çok ayıp etmiş san ave ailene..artık onunla ilgili hiç bir şey düşünmemeye çalış,öenmli biri olsaydı öyle davranırdı zaten,onun için üzülme..kandırılmış gibi de düşünme..bu adamın gerçek yüzü böyleymiş demek ki

bu dünyada olmazsa öbür dünyada mutlaka bulur. fazlasıyla. hayatımızın merkezine erkekleri yerleştirdiğimiz vakit eksenimiz kayıyor malesef. güzel olan birşeylerin birgün bitebileceğini unutmayalım. zamanla geçiyor inan. insan özlüyor arıyor canı sıkılıyor ama napalım. bana da söylememişti zorla biri var dedi. kim dedim cevap vermemişti kendim öğrendim. aşk istemeyen adam aşk oyunlarına girmiş. ciddi olsa sıfatına tükürürüm. ciddi değilse daha kötü bana yaptıklarını başkasına da yapıyor. o safımda hayatının hatasını yapıyor. benim gibi bizim gibi seven birilerini bulamazlar inşallah. ne diyeyim. kıymet bilmeyenler uzak olsunlar.

İyi akşamlar arkadaşlar... baş edemediğim artık nefes alamadığım bir dönemdeyim.. yeni üyeyim...27 yaşındayım ...belki sizden fikir alırsam daha kolay atlatırım diye düşündüm....kasım ayında nişanlım tarafından terkedildim işin özü...kader gibi idi bizim bir araya gelmemiz...aynı mahallede bir apartman ötede büyüdük aynı sokaklarda aynı okullarda okuduk.. ikimizde birbirimizi asla görmedik tanımadık...benim atandığım şehire uzun dönem asker olarak gelmiş...annesi ile annem arkadaş olmuş o dönem...ortak arkadaşlar vs derken tasadüfen doğduğumuz şehirden çok uzakta tanışıp bulduk birbirimizi... masal gibiydi herşey ya da ben kendimi kandırmışım... aşık olduk ....nişanlandık...nişandan bir ay sonra " kusura bakma yapamıcam ben " dedi ayrılmak istedi .. ben hastanalere düştüm ... o halime acımış olmalı ki devam ettik... bir iki ay soğuktuk sonra "iyi ki savaşmışsın yoksa seni kaybedecektim " diyecek kadar bana, eskisinden daha sıkı tutunduk ... düğün yeri bakıldı , alışverişler vs... sonra ağustos ayında askerliği bitti ve görev yaptığı mardine döndü...bende çalıştığım şehire... her şey iyi güzel... 1 hafta sonra soğuk davranmaya başladı ... azarlamaya , haber vermemeye başladı... kasımda nikahımız vardı..memlekete gidecektik.. " ben gelmiyorum ayrılmak istiyorum " dedi..bu seferkabul ettim ağlaya ağlaya hem de ..." ne olursa olsun memlekete geleceksin o yüzüğü sen taktın sen alacaksın " dedim... ama günlerce uh gibi dolaştım yemeden içmeden kesildim...ailem beni gördükçe mahvoldu... neyse memlekete geldi... buluşur buluşmaz ağlamaya başladı , yapmayalım etmeyelim düzeltiriz, bana zaman ver, seni kaybetmek istemiyorum dedi... ben de seviyorum ya güya... aynı akşam ailesini de aldı geldi ailemden ve benden özür dilemeye .. babam " benim kızım değerlidir bu çocuk oyuncağı değil oğlum onu üzemezsin " dedi... birden kalktılar.... anne babasının yanında babam onu azarladığı için gücüne gitmiş... iki gün sonra telefon " bu iş bitti" diye.. ağladım yalvardım resmen . son kez buluştuk...karşımda bambaşka bir adam ruhsuz " beni unutamazsın sen benden iyisini bulamayacağınıu bildiğin için bu tavırların " dedi... kabullenemedim... aylarca aradım ağladım bana en son hakaretler etti en ağır şekilde " düş yakamdan senden tiksiniyorum ben seni unuttum ama sen beni unutamayacaksın evine rahatça girip çıktım sen çok rahat bir kızsın senin gibi eskiden erkek arkadaşı bile olmuş biri ile ölsem iki dünya bir araya gelse bile evlenmem allah kurtarmış beni, ben pdr ciyim anlarım senin psikoljik sorunların var vs" dedi yaraladı ve gitti... sonra öğrendim ki kasımda benden ayrıldıktan sonra orda yine öğretmen olan bir kızla ilişkilerini ilan etmişler.... inanamadım...o sırada ben harap bitap onun sesini duymaya çalışırken o başkası ileymiş bana dürüst davranmadı bile... o kız yanındayken ve ben " başkası için mi bıraktın ne olur söyle bilmek istiyorum sebebini " derken bile bana hayatında biri olduğunu söyleyemedi... yıkıldım.... resimlerini gördüm sarmaş dolaş üzerinde benim aldığım sweet kolunda benim aldığım saat:KK43:...aylar geçti...4 ay geçti üzerinden ve ben hala bana bunları etmiş birini unutamıyorum .. nasıl olur da bir başkasını bu kadar kolay hayatına alır , onun yüzünden sağlığımdan oldum, işlerim karmakarışık hale girdi, uyuyamıyorum tam 10 kilo verdim bu sürede, ben ben değilim en son ne zaman güldüm hatırlamıyorum bile....her gün dua ediyorum her gün.. rabbim bana yaşattığını çeksin diye... o bana sen beni unutamazsın demişti ya.... ben unutayım da en olmadık anda benim onun için yaptıklarım aklına gelir de canı acısın diye dua ediyorum .. eden bulur mu cidden bilmiyorum ama ben ben değilim... neşeli hayat dolu ben bitik gibiyim::KK43:((
Öylesinin yüzünü evlenmeden gördüğün için çok şanslısın Allah ettiğini çekmeyi nasip etsin

Sizin icin cok uzuldum insallah en kisa zamanda atlatirsiniz
Sizden ilk ayrildigi ani okurken anladim aldattigini ayrilmak istemis sizin israriniz ya da biri baski kurmus barismak zorunda kalmis yani birini bulmak degil birine asik olmus karsi koyup sizin gonlunuzu yapmak icin cabalamis yada buna zorlanmis ama yapamamis sizi seven bir kez bile olsa birakamaz ki birakin siz onu kendi yolunuza bakin hergun gunes doguyor sizin icinde hayirlisi buymus

Sizin icin cok uzuldum insallah en kisa zamanda atlatirsiniz
Sizden ilk ayrildigi ani okurken anladim aldattigini ayrilmak istemis sizin israriniz ya da biri baski kurmus barismak zorunda kalmis yani birini bulmak degil birine asik olmus karsi koyup sizin gonlunuzu yapmak icin cabalamis yada buna zorlanmis ama yapamamis sizi seven bir kez bile olsa birakamaz ki birakin siz onu kendi yolunuza bakin hergun gunes doguyor sizin icinde hayirlisi buymus
Bence eden bulur başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz kendinin kızına böyle birşey yapılsa mağaradır insanlar kendininse çocukları olacak eden mutlaka bilir mesela ben her gün beddua ediyorum bigün tutacak

Bence eden bulur başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz kendinin kızına böyle birşey yapılsa mağaradır insanlar kendininse çocukları olacak eden mutlaka bilir mesela ben her gün beddua ediyorum bigün tutacak
Bence beddua etmeyin Allah a havale edin vicdaniniz daha rahat olur size yapilanin hesabi mutlaka sorulucaktir ama kimse icin evladindan ciksin demem diyemem Allah bilir en guzelini yapar benimde hakkimi kimsede birakmaz diyelim

İyi akşamlar arkadaşlar... baş edemediğim artık nefes alamadığım bir dönemdeyim.. yeni üyeyim...27 yaşındayım ...belki sizden fikir alırsam daha kolay atlatırım diye düşündüm....kasım ayında nişanlım tarafından terkedildim işin özü...kader gibi idi bizim bir araya gelmemiz...aynı mahallede bir apartman ötede büyüdük aynı sokaklarda aynı okullarda okuduk.. ikimizde birbirimizi asla görmedik tanımadık...benim atandığım şehire uzun dönem asker olarak gelmiş...annesi ile annem arkadaş olmuş o dönem...ortak arkadaşlar vs derken tasadüfen doğduğumuz şehirden çok uzakta tanışıp bulduk birbirimizi... masal gibiydi herşey ya da ben kendimi kandırmışım... aşık olduk ....nişanlandık...nişandan bir ay sonra " kusura bakma yapamıcam ben " dedi ayrılmak istedi .. ben hastanalere düştüm ... o halime acımış olmalı ki devam ettik... bir iki ay soğuktuk sonra "iyi ki savaşmışsın yoksa seni kaybedecektim " diyecek kadar bana, eskisinden daha sıkı tutunduk ... düğün yeri bakıldı , alışverişler vs... sonra ağustos ayında askerliği bitti ve görev yaptığı mardine döndü...bende çalıştığım şehire... her şey iyi güzel... 1 hafta sonra soğuk davranmaya başladı ... azarlamaya , haber vermemeye başladı... kasımda nikahımız vardı..memlekete gidecektik.. " ben gelmiyorum ayrılmak istiyorum " dedi..bu seferkabul ettim ağlaya ağlaya hem de ..." ne olursa olsun memlekete geleceksin o yüzüğü sen taktın sen alacaksın " dedim... ama günlerce uh gibi dolaştım yemeden içmeden kesildim...ailem beni gördükçe mahvoldu... neyse memlekete geldi... buluşur buluşmaz ağlamaya başladı , yapmayalım etmeyelim düzeltiriz, bana zaman ver, seni kaybetmek istemiyorum dedi... ben de seviyorum ya güya... aynı akşam ailesini de aldı geldi ailemden ve benden özür dilemeye .. babam " benim kızım değerlidir bu çocuk oyuncağı değil oğlum onu üzemezsin " dedi... birden kalktılar.... anne babasının yanında babam onu azarladığı için gücüne gitmiş... iki gün sonra telefon " bu iş bitti" diye.. ağladım yalvardım resmen . son kez buluştuk...karşımda bambaşka bir adam ruhsuz " beni unutamazsın sen benden iyisini bulamayacağınıu bildiğin için bu tavırların " dedi... kabullenemedim... aylarca aradım ağladım bana en son hakaretler etti en ağır şekilde " düş yakamdan senden tiksiniyorum ben seni unuttum ama sen beni unutamayacaksın evine rahatça girip çıktım sen çok rahat bir kızsın senin gibi eskiden erkek arkadaşı bile olmuş biri ile ölsem iki dünya bir araya gelse bile evlenmem allah kurtarmış beni, ben pdr ciyim anlarım senin psikoljik sorunların var vs" dedi yaraladı ve gitti... sonra öğrendim ki kasımda benden ayrıldıktan sonra orda yine öğretmen olan bir kızla ilişkilerini ilan etmişler.... inanamadım...o sırada ben harap bitap onun sesini duymaya çalışırken o başkası ileymiş bana dürüst davranmadı bile... o kız yanındayken ve ben " başkası için mi bıraktın ne olur söyle bilmek istiyorum sebebini " derken bile bana hayatında biri olduğunu söyleyemedi... yıkıldım.... resimlerini gördüm sarmaş dolaş üzerinde benim aldığım sweet kolunda benim aldığım saat:KK43:...aylar geçti...4 ay geçti üzerinden ve ben hala bana bunları etmiş birini unutamıyorum .. nasıl olur da bir başkasını bu kadar kolay hayatına alır , onun yüzünden sağlığımdan oldum, işlerim karmakarışık hale girdi, uyuyamıyorum tam 10 kilo verdim bu sürede, ben ben değilim en son ne zaman güldüm hatırlamıyorum bile....her gün dua ediyorum her gün.. rabbim bana yaşattığını çeksin diye... o bana sen beni unutamazsın demişti ya.... ben unutayım da en olmadık anda benim onun için yaptıklarım aklına gelir de canı acısın diye dua ediyorum .. eden bulur mu cidden bilmiyorum ama ben ben değilim... neşeli hayat dolu ben bitik gibiyim::KK43:((
Aradan yıllar gecmiş fakat merak ediyorum neler yasadınız ne zaman kendi halinize dönebildiniz. Bnimde az cok aynı durumlar tavsiyeniz varsa dinlerim . Sizin adınızada cok üzüldüm allah büyük hiç bişey kalmaz yanlarına

Back