Canım çok sıkkınn

burcin1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
30
2
86
İstanbul
Arkadaslar merhaba 2 aylık evliyim cinselliğimde ilişkilerimizde hersey güzel ama tek sorun var esimle beraber olduğumuzda esim penisini yalamamı, kenarlarlarini ısırmamı istiyor bende utanıyorum sizce ne yapmalıyım

İğrençlik, başka birşey degil..
Böyle iğrenç fantezilerine katmasın sizi, sizi ne olarak görüyor ? karısı olarak mı yoksa başka birşey olarak mı?

dinimizde nikahlı eşlerin ayıplı yerlerinin yalanması günahtır diye biliyorum eğer dini açıdan eşine bu durumu izah edip birlikte araştırıp okursanız bilgi sahibi olup vazgeçebilir

dini açıdan bi kısıtlama yok bende araştırdım bunu cinsellikte dini açıdan yasak olmayan şeylere iğrenç demek doğru değil bence sende bunu istiyorsan tek sorun utanmaksa bunu aşa bilirsin ama istemiyorsanda bunu eşine anlatmalısın bence

Cinsellik göreceli diye düşünüyorum, buda eşinin bi çeşit fantazisi eğer utanıyosan , ki biraz saçma değilmi nikahlı eşinden utanman bunu ancak konuşarak aşabilirsin fakat iğrenç geliyosa bu sana, bence eşini rencide etmeden midenin kaldırmadığını sana zevkli gelmediğini anlatmalısın.. Ayrıca bir arkadaşım "iğrenç fantezilerine katmasın sizi, sizi ne olarak görüyor" demiş ki sonuçta fantazilerini tabiki eşiyle yaşayacak kimle yaşasın ki :) Uzun lafın kısası kimin ne dediğini yada ne diyeceğini düşünme ne hissediyorsun nası hoşlanıyorsun buna bak , sonuçta yaşadıklarınız dört duvar arasında ve kimseyi ilgilendirmez ... Yeni evlisin mutluluklar dilerim

Kadınlar cinselliği elbette özgürce eşleri ile yaşayacaklar, bunun neresi ayıp, neresi günah?
Bu kötü, kaka, öğ bi durum değil. Bunu yapan da kahpe değil. Helallik eşiniz.
Eşiniz aynı şeyi size yapsa çok hoşlanırsınız, doruklara ulaşırsınız (siz = genel) ancak aynı yere kendizi eşinizin yerine koyun bence biraz. Yani biraz fedakarlık. Ancak mide bulantısı yaşıyorsanız, bu ayrı bir konu, konuşun ve izah edin.

'Bunu isteyen seni eş mi, yoksa başka bir şey olarak mı görüyor' diye düşünen zihniyeti de anlamıyorum. Helallik eşiniz ile cinsel ilişkiye girip tek vücut oluyorsunuz, ikisinin arasında sanki çok fark var fiziksel yakınlık anlamında :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…