Canım babacığımı kaybettim :(((((

12 sene önce kalp krizinden 44 yaşında gencecik babamı kaybettim
yıllar acıyı hafifletiyor ama yokluğu her an her saniye hatırlanıyor
sanki kapıdan girecekmiş gibi oluyorum diyorsun ya
yıllarca hep aynı rüyayı gördüm
babam uzun bir iş seyehatinden dönmüş
sarılıyorum öpüyorum hiç ölmemiş gibi
birden uyanıyorum ama kimse yanımda yok
böyle garip bir ruh hali
acın çok taze seni çok iyi anlıyorum
bol bol dua et
duaların ona mutlaka ulaşacaktır
rabbim ahirette ayırmasın

Başınız sağolsun, ölümlerin hepsi zor ama aniden olanlar daha bir zor gibi geliyor bana, bol bol dua edin

Rabbim mekanını cennet etsin, nurlarda yatsın babacığınız

Hepinizden Allah razı olsun ,

bol bol dua edeceğim artık babacığıma bundan böyle .... Rabbimin taktiri böyleymiş , Nur içinde yat Babammmmm

Ah bu dünya yakar bizi boş dünya
daha ömrümüzün baharındayken çeker gider evimiin çınarı
bizi en çok seven tek yar..

Başın sağolsun..mekanı cennet olsun.allah sana ve ailene sabır versin.

Elbet birgün kaldığımız yerden devam etcez..ama çok özlücez çokkk

Allah mekanını cennet eylesin babanızın. Çok içimde hissettim acınızı. Alışılmaz buna ama inşallah biraz daha toparlanmışsınızdır.

Seni çok iyi anlayabiliyorum canım benim babamda vefat etti hemde 36 yaşında ve ben ona hiç doyamadım çünkü daha 9 yaşındaydım yarın ölüm yıl dönümü tam tamına 16 sene olcak onsuz 16 sene çocukluğum gençliğim bomboş.....Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın

Allah sabırlar versin babacığının mekanı cennet olsun. Ben de babamı 55 yaşında kanserden kaybettim. Önceleri senin gibiydim. Seneler geçtikçe tabiiki unutamıyorsun ama duruma da alışıyorsun. Seneler geçtikçe acın azalacak ve özleme dönüşecek. Babasız bir hayat çoook zor.Benim babamsız 12.yılım. Size sabırlar diliyorum.

bende canım babamı kaybedeli 1 yıl 2 ay oldu ve babamı kaybettiğimde 4 günlük düşük yapmıştım allah geride kalanlara sağlıklı hayat versin yapacak tek şey bolca dua

bende babamı 2011 mayısda kaybettim okadar zaman geçmesine rağmen bende çok özlüyorum onu hala çıkp gelicekmiş gibi bazen ona benzetiyorum başkalarını çok acıı bi durum seni çok iyi anlıyorum allah sabır versın çok zorr babasız kalmak rabbim mekanlarını cennet etsinn yaşın ne olursa olsun yetim kalıyor insan

ALLAH rahmet etsin kızlar babasını kaybedenlerin başı sagolsun.Umarım hepisinin tüm babaların mekanı cennet olurrr... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…