Canım babacığımı kaybettim :(((((

mekanı cennet olsun inşallah

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

Sabırlar diliyorum kardeşim sizlere..Çok çok zor, ne denilebilir ki ?

Sanki ben yazdım aynı yaşta aynı sebeple kaybettim iki yıl evvel..
Allah rahmet eylesin o acı çok büyük yaşayan bilir..
Ben eksikliğini en çok evlilik hazırlıklarında hissediyorum

ban sağ olsun cnm babanın mekanı cennet yattıgı yer nu olsun

üzülme cnm üzülme

Başın sağolsun Ben 18 yaşındayım, babamı 10 yaşındayken kaybettim.. Ama doğru düzgün ağladığımı bile hatırlamıyorum. Çocuğum dayakla geçti çünkü sevgiyle değil..
Mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun,rabbim sabırlar versin evet çok zor bende babamı kaybedeli 11 ay oldu acınızı anlıyorum Allah size ömür versin

Allah sabır versin çok zor zaman inşallah acılarını hafifletir arkadaşım...

başınız sağolsun cnm..
babam vefat ettiğinde 40 yaşındaydı bende 17..şuan 29um ama hala eksiğim hala yarım..
Allahım sabırlar versin size..çok zor bir durum..ama her canlı birgün ölümü muhakkak tadacak..
dua et bol bol..hem baban hemde sen rahatlarsın..

Allah rahmet eylesin, mekani cennet eylesin!
geride burdakdigi sevdiklerine buyuk sbair diliyorum!

Allah kimseye bu aciyi vermezsin diyorum ama elbet, hepimiz bir gun yasayacagiz!

ALLAH rahmet eğlesin ...
Mekanı cennet olsun canım.
Senin de başın sağolsun ....

bende aynı illetten kaybettim babacığımı...tam 2 ay içim yandı ama gerçekten yandı...göğsümün orta kısmının yandığını hissettim günlerce...ama geçiyor merak etme geçecek...sen aklıma getirdin aynı acıyı yine hissettim...yine burnumun direği sızladı...başın sağolsun...tüm ölmüşlerimize rahmet diliyorum....geride kalanlara da sabır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…