Canım babacığımı kaybettim :(((((

Allah rahmet eylesin cnm.. ben de 2 buçuk ay önce annemi kaybettim kalp krizinden.. 47 yaşındaydı.. çok iyi anlıyorum seni içimde bir kor.. alevlenip duruyor..

11 ihlas ve 3 fatiha okudum babanın, annemin ve tüm ölmüşlerimizin ruhlarına.. Allah kabul etsin inşallah..

Konunu okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım. Benim babam da geçen yaz 47 yaşında vefat etti. Sana yalanlar söyleyemem. Canın çok yanacak. Rüyalarında hep onu kurtarmaya çalışacaksın, hergün bir anısı gözünün önüne gelecek, yemek yerken kaşık ağzındayken birden gözlerin dolacak, Onsuz hayat çok yavan gelecek, nefes alamadığını düşüneceksin daha neler neler.. Ama bir süre sonra üzülmekten ve düşünmekten o kadar yorulacaksın ki eskisi kadar kahrolamadığını farkedeceksin. Tüm bunlar seni yepyeni bir insan yapacak. Asla eskiden üzüldüğün şeylere üzülmeyeceksin, normal insanların ağladığı şeyler sana çok saçma gelecek.Herşeyle tek başına baş edebilen güçlü bir insan olacaksın. Babalarımız için yapabileceğimiz en güzel şey çok dua etmek ve iyi bir insan olmak. Vefat eden ebeveynlerimizin amel defterleri evlatları nedeniyle kapanmaz. Senin yaptığın ibadet, senin yaptığın iyilik, senin bir insana duyduğun merhamet babana da fayda sağlayacak. Şimdi ağla, kahrol, içindeki öfkeyi, içindeki zehri boşalt. Acını doya doya yaşa. Çünkü yaşaman gerekiyor... Herşeyin bir zamanı var. Daha iyi olacaksın...

şuan yaşadıklarımı o kadar iyi anlatıyor ki yazdıklarınız.. Allah hepimize dayanma gücü versin..

Başınız sağolsun rabbim hepinize tek tek sabır versin babacığında nurlar içinde yatsın mekanı ferah ve geniş olsun inşallah

Canim basin sagolsun..Allah rahmet eylesin...allah sizlere sabirlar versin....bende babami 22 mayis tarihinde 49 yasinda kaybettim..1994 yiliydi..cok zor biliyorum...hayat simdi basliyor sizin icin...

allah rahmet eylesin cnm basın sağolsun.

Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun .

ben de babamı ben 15,o 54 yaşındayken,dile kolay tam 13 sene önce kaybettim..allah öyle bir sabrını veriyor ki,hiç bir acı ilk zamanlardaki kalmıyor..yaşam devam ediyor..yeri doldurulamıyor..şimdilerde kızımızı bekliyoruz,keşke babam dede olacağını bilseydi ve torun sevgisini yaşasaydı.insan hem onun hem de bebk için hüzünleniyor

Basiniz sag olsun Allah babanizin mekanini cennet eylesin.
Ailenize ve size bol sabirlar diliyorum...

Basiniz sagolsun, cok üzüldüm gercekten..
Babanizin mekani cennet olsun, yüce rabbim size ve ailenize bol bol sabir versin..

Başınız sağolsun...Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun babanızın ve tüm rahmetli babaların...

benim babam da 57 yaşında vefat etti, ağustos ayında tam 9 sene olacak

Allah sevdiklerini kaybedenlere sabır versin...

Canım basın salosun Rabbim mekanın cennet eylesin sizlere Sabr-i Cemil İhsan eylesin inss zor yaşayan bilir mUhakkak allahım yaşatmasın hele kız cocukları babalarına ayrı bir bağlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…