Canım babacığımı kaybettim :(((((

eylultamer

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
916
14
643
İstanbul
maalesef 20 mayıs pazar günü babamı kalp krızi sonucu kaybettim ((
henüz çok gençti 55 yaşını henüz bitirmişti , çok çok çok üzgünümmm .......
hala inanamıyorum ve şoktayım , sanki her an kapıdan içeri girecekmiş gibi geliyor ....
Allahım sen sabır ver , onu şimdiden çokkk ama çokkk özledimmmmm

Allah sabırlar versin. Çok zor. Babana da rahmet diliyorum.

ALLAH tüm sevdiklerine sabır versin.anılarda yaşamaya devam edecek.sizi avutmak için söylenecek kelimeler yok ne yazık ki.RABB'im mekanını cennet etsin.

nE yazıkki benimde babam senin babanla aynı yaşta vefat etti . . Evet çok zor seni çok iyi anlıyorum . . Her an kapıdan gelicek evde sesi yine yankılanacak gibi geliyor. .
Ama zaman herşeye ilaç emin ol.Bolbol dua et. Allah babanın günahlarını affetsin .Sanada sabır versin

Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun canım..
Allahım ailenizdekilere uzun bir ömür nasip etsin..

Allah sabır versin, çok çok acı
Mekanı cennet olsun babacığınızın, nurlar içinde yatsın
Allah sizlere uzun ömür versin..

benım babacımda cok korkutmustu bızı ama o tutundu hayata allah sükür, yınede senı az cok anlıyorum ama elımden ne gelır kı

mekanı cennet olsun..sana ve aılene cok cok bol bol sabır dılıyorum ..hayat acımasız cok acımasız

başınız sağ olsun,Allah sabır versin.2 ay önce babam da kalp krizi geçirdi,aynı sizin babanızın yaşındaydı ama Rabbim onu bize bağışladı..sizi çok iyi anlıyorum..

Ah canım özlenmezmii Canın yarısı Ben hiç düşünmüyorum ama :/ düşündüğüm zamanlarda ağlıycak gibi oluyorumm Allah sana sabırlar versin

Aminn sağolun arkadaşlar ... Mekanı Cennet olur inşallah canım babam benimm , gerçekten çok çok iyi bir insan ve çok çok iyi bir babaydı , ömrünü bizlere çocuklarına ailesine adayan bir babaydı ....
Rabbim bizlerden çok sevmiş demekki ...

Anne-Babası hayatta olanlara tavsiyemdir ; sakın ama sakın onları üzmeyin , kaybedince değerlerini kıymetlerini anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…