Canim arkadaslarim destekcilerim.....

Kendini kesmek ne tatlış
İnanamıyorum kendine zarar veren biri ile aynı evde yaşamak seni korkutmuyor mu? Aldatılmayı affetmek kişiye kalmış birşey, o ağırlığı kaldırmak herkese göre bişey değil, yanlış anlaşılmaları düzeltirken bile aldatma/aldatılma durumu korkunç ama bunu geçiyorum. Bugün kendini kesti yarın senin can güvenliğin var mı?
Eşinin ciddi bi durumu var farkında ol ve ya tedavi ettir ya da kendini kurtar.
Şaşkınım açıkçası konu beni afallattı. Ayrıca kesilerini kontrol etmek gerek, doktora götürdün mü? İleri de çocuğu sormaz mı bu ne baba diye? Eşin kaç yaşında
Pasuman yaptık mesafeliyim suan kirginim ama çizerek yapmış. Okadar doldum dedi. Çocuğumuzu kaybettiginden beri benlen irtibati sıfırdı uzmana gitcez.

Yaşanılanlar kolay değil mutlaka etkisi altına almıştır. Kesinlikle ihmal etmeyin. Eşimde geçmişinde ağır şeyler yaşamış ve sinirlendiğinde telefon tabak kırardı bu tavırları karşısında ben tekrarlanması halinde ya evi terkedeceğimi ya da psikolojik destek alacağını söyledim. O gün bugündür çok şükür kesildi o tavırları... Bunlar bir belirtidir göz ardı edilirse ilerde daha büyük olaylara sebebiyet verebilir
Aynen dediginiz gibi arkadaşım şuan kendisiyle ilgilendim ama tepkim var halen ama terabise ve yardim alalim dicem.

T Tatlianne20 canım seni üzmek değil niyetim. Şu yaşananları ben okurken kaldıramadım. Yorumlarım seni kırmasın.
Bi arkadaş yazmış ya “bi daha okumayacağım aldatma konularını” diye. Bende onunla aynı fikirdeyim. İçim şişti

Canim bugun konularını okudum canim arkadasim diyecek bisey bulamiyorum rabbim hakkinda hayirlisinu nasip etsin canim benimmm yaaa bugun hep aklimdaydin duamdasin insallah rabbim gonlundekini nasip etsin sana kuzum benim yaaa
Aminnn arkadaşım aminnnn şuan elim titriyor ona bakıyorum koltukta uyudu yaralarina ve yaşadığımız duruma. :KK43:

T Tatlianne20 canım seni üzmek değil niyetim. Şu yaşananları ben okurken kaldıramadım. Yorumlarım seni kırmasın.
Bi arkadaş yazmış ya “bi daha okumayacağım aldatma konularını” diye. Bende onunla aynı fikirdeyim. İçim şişti
Haklisiniz kuzum ben kaldırırım ama kimse kaldiramaz nedene bilirki . Sizede birşey diyemiyom.

Aminnn arkadaşım aminnnn şuan elim titriyor ona bakıyorum koltukta uyudu yaralarina ve yaşadığımız duruma. :KK43:
Canim benim yaaaa bence biraz uzak kalmaya calis cunku cooook suclu kendini yakinlastirmak isteyecek bence git biraz annene ailene ama keske affetmeseydin kuzum ya yaparsa yine benim kafamda bile esin hakkinda ?kaldi yapar 1.yapmis kuzu yetmemiş 2.yapmis bence kabullenme bunlari sen haketmiyorsun sorun aranizda ama ben. Fikrimi soyledim. Canim bana ne alinmani ne kizmani isterim dusuncem bunlar

Haklisiniz kuzum ben kaldırırım ama kimse kaldiramaz nedene bilirki . Sizede birşey diyemiyom.
Sen de kaldıramazsın da
Ya aileni üzmemek için
Yada hani insanın gözü kör olur ya bazen aşktan bazen başka bişeyden
Sana da öyle oldu sanırım
İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olur

Canim benim yaaaa bence biraz uzak kalmaya calis cunku cooook suclu kendini yakinlastirmak isteyecek bence git biraz annene ailene ama keske affetmeseydin kuzum ya yaparsa yine benim kafamda bile esin hakkinda ?kaldi yapar 1.yapmis kuzu yetmemiş 2.yapmis bence kabullenme bunlari sen haketmiyorsun sorun aranizda ama ben. Fikrimi soyledim. Canim bana ne alinmani ne kizmani isterim dusuncem bunlar
Kuzum ben hic birinize asla alinmam aslaa kim olsa belki kendime bile bu yorumu yaparım aldatmadi diyor ama hataya girdim . Seni kaybetmekden korktum basimj belaya soktu kuzeni 2 aydır aynı yerdeyiz sana demedim kus olduğumu nedenini bundan dolayi basima bela ettiler ve ben gözüm korktu senj kaybetmekden sildim kuzenimi evliligim bozulcak dedim ben tedirgjn geliyordum eve hep dedi. Ailem zaten babannemlerdeler 2aydir babam duzelmedi daha bakıyor lar bakalim kafa dinlemeye giderim belki uzak kalmak için.

Kuzum ben hic birinize asla alinmam aslaa kom olsa belkk kendime bile bu yorumu yaparım aldatmadi diyor ama hataya girdim . Senj kaybetmekden korktum basimj belaya soktu kuzeni 2 aydır aynj yerdeyiz sana demedim kus olduğumu nedenini bundan dolayi basima bela ettiler ve ben gözüm korktu senj kaybetmekden sildim kuzenimi evliligim bozulcak dedim ben tedirgjn geliyordum eve hep dedi. Ailem zaten babannemlerdeler 2aydir babam duzelmedi daha bakıyor lar bakalim kafa dinlemeye giderim belki uzak kalmak için.
Anladim canim ne diyim kuzu yaaa valla kelime bulamiyorum bana sorarsan aldatilmanin bahanesi o yu buyu yok canim. Arkadasim rabbim. Hayirlisini nasip etsin hakkinda

Anladim canim ne diyim kuzu yaaa valla kelime bulamiyorum bana sorarsan aldatilmanin bahanesi o yu buyu yok canim. Arkadasim rabbim. Hayirlisini nasip etsin hakkinda
Aminn kuzum ben bilmiyorum. Gözlerim perde oldu beynim hipnoz bugun acimasiz oldum okadar öfke kustumki yalvarmaktan eridi kapandı ayaklarıma. Bu evligi bozmam kızımız olcak kavuscaz ona yeni sayfa evlilik en sonda dicegimi dedim yinede kıyamadım yaralariyla ilgilendim.

Bilemedim ki kuzu ya kendini kesti hep kollar göğüs üstü ayaklarima kapandı aylarca konuşma belki bakma yüzüme bile dedi ama bitti deme dedi.:KK43:
adınıza üzüldüm, bu heriften kurtaramamışsınız kendinizi. Kendini kesen bi manyak neler yapmaz. Bundan sonrası için geçmişler olsun size diyorum..

Merhaba arkadaşlar ..
Öncelikle sizden binlerce desteginiz. Içın teşekkür ediyorum yürekden, belki hiç birinizi tanimiyorum. Herkes ayri bir ülkelerden bana destek olup yanimda oldunuz. Ic sesim oldunuz. Hepinizi çok sevdim. Kardeşim ablalarım oldunuz. Böyle bir sitede bizlere yer veren abilerim ablalarima teşekkür ediyorum.
2 gün üst üstte konu açtım. Herşey biran birden bire gelişen birşey hayatınızın değişmesi saniyelik birşey ya. Ne oldum dimiyeceksiniz.
Konumu tekrar anlatıp da uzatmak istemem.
Bilmeyenler tekrar bakabilir ben devam etmek istiyorum... sizlere de acımı paylaştım. Herşeyimi buraya döktüm.. bunuda paylaşmadan geçmiycegim...
Eşim geldi eve bende yüzüne bakmadim oda yanaşmaya çekindi.. ben işlerime devam ettim mutfaklarda oyalandim falan derken.. bu müzik açmış balkon kapali. Dinliyor bende o sırada odama geçerken . Göğüs üstünü kollarını hep kesmis parçalamış kendini.. bunu farkettim ama umursamadim. Sonra baktim kanlar için de kalmış. Dedim acımıyorum sana erkekmisin dedim. Ne bu hal dedim napiyorsun. Beni böylemi kandircaksin dedim. Bitti dedim herşeyi döktüm sustu dinledi.. bana herşeyi de ama bitti deme dedi yemin ediyorum. Seni aldatcak bisi yapmadim. Elim kimsenin eline değmedi. Serefsizim dedi ben amcasinin oglu sevgilisi arkadaşıyla gelmiş zaten kiz bende tanıyorum .kimse onaylamiyor sıkıntılı biri. Bu esimdede araba oldugundan amcasının oglu arabayla kizin yanina gidiyor. Oda arkadaşıyla gelmiş yeminle sadece oturdum. Yanlarinda dedi. Esim benim yanimdada yeğenine benimde başım belaya gircek gitme birak şu kizi diyordu hep tartisiyorlardi. Neyse oturmuşlar esimle numara vermiş verdim dedi ama kizla yemin ederim. Kendimle o manada konusmadim dedi. Bigun sonra dedi bu kizin belalasi bunlara salca olmuş esim sadece konustugum kelime bak bu amcamin oglunun başı belaya gircek. Sende söyle x euzak dursun bizden diye bigun konustum baktim 2ci gun bu esimn konuştuğu kızın belalısı esimj tehtih etmeye başlamış yuvani bozcam nesiniz var falan esim benim isim yok amcanın oglunu sevgilisi. Senin sevdiğinlede isim yok deyip. Esimi tehtih etmeye sıkıştır maya başlamış buda kızı arayip bak yuvam bozulcak basima bela oldunuz. Kızda benim sucum yok bana takıntılı biri dedi. Surekli eşinle tehtit ederim diye beni sıkıştırdılar dedi. Amcasinin oğluyla da kavga etmis suanda küslerdi ama ben nedenini başka sey sanıyordum bundan dolayi dedim. Esimde halen kizlarla konuşuyor farkindaysan dedi ben 2 aydir ne yiyorum ne içiyorum dedi senlede ilgilenemedim. Yuzune bakamadim. Heran bana kumpas kurcaklarindan dedi. Kurtuldum dedi belalilar dedi. Onda beridirde yanasmiyom artik tövbe ettim. Seni kaybetmekden korktum . Dedi yemin ederim bem senin için ilkkez bor kadin için bunlari yaptim. Dedi seni birakamam heleki hataliyim boyle bir boka bulaştım. Ama hep korkuyordum.sana dedi. Hata ettim numara verdim ama bana tuzak kuracaklarını. Düşünemedim zaten. Yengesi eşime kurtar o kızdan diyordu. Bende bitek nasil o konuyu uzak durun dediysem hatta kaynimda varmis. Dediysrm dedi ertesi gün bunu yaptilar bana. Boyle bir neden için. Yuvami bozamam amcasinada oglunada benle takilma artik. Yuvam benimde bozulcak demişti. Ben tabi yine saydirdim. Herseyi annesinin bile bukez yaptığını döktüm ortaya. Engelenen listesindede kadinin kim dedim. Vallahi o eve bir ilaç aldiydi erkekler için anladiniz. Siz sürekli bilgi ederiz diye dedi sipariş verdim bana bilgi vermesinler diyededi aradim kadini gercekten ilac fabrikasinda sekreter kendi telimden. Boyle anlatti. Ben istemiyorum bitti derken sarılıyor ağladı yalvardi artik seni uzecek kimseye ezdirmem sana gecende söz verdim. Istediğimiz gibi tatile. Annenlere heryere gitcen.annemlede zaten konusmustum dedi sen biliyon. Artik kimse ne sana nese bana karismiycaklar. Dedi ben boyle birsey bana ders olmustu tövbe ettim birdaha yanasirsam. Kestirip atma dedi. Ben herseyimi hazırlamıştım ailemi ariycam yapamiyom dicem sen böyle birşeye kimse seni. Sokmaz sonucta. Yaptın görüştün mu görüştün dedim.benim yasadiklarimida koyarsam böyle evlilik sürdürmek istemiyorum.dedim biz iki aile olamadik hiç dedim bizden baska çok kişi karar aliyor.dedim. Beni dışarı zorla çıkartti yalvararak yemek yemeğe. Konustum bitti diyom alışverişe artik sen ne istersen dedi şunu anladim dedi. Seni kaybetmekden korktum onlardan fayda gelmeyeceginj kuzenininde başını belaya sokacagini dedi. Ama birdaha ne buna benzer ne baska senden izinsiz olmayacak evliliğimiz de degisecek. Çocuklarımız olcak.bizim vs vs dedi durdu ama benher sarti her dilime ney varsa doktum bitti istemiyom bana salsanat yapma dedim ağladı. Bile kac saat geldik mesafeliyim ama affettim de demedim. Herseye sozler verdi. Durdu bende bisi diyemedim beni biraz yalniz birak dedim. Tamm dedim affettim. Yapamadim yine anlıyacağınız.
Kuzucummm KK da tanıdığım insanlar içinde üzülmesini istemeyeceklerimden birisin. Evet affet ama hemen yelkenleri indirme . Bazı seyler bitmesin isteriz devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz ama olmayacaksa çokta zorlamamak lazım. Ben annesi ve babası ayrılmış ailenin çocuğuyum ve bunu ne ben ben de bir başkası yaşasın , yaşatsın istemem Rabbim kimseye yaşatmasın . İnşallah bundan sonra daha mutlu ve huzurlu olursunuz .🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Hakkında hayırlısı olsun canım daha genceciksin kardeşim yerine koyuyorum seni bir ablan olarak bugün okuyunca çok üzüldüm ne diyeyim ki tabi bize burdan yazmak kolay bırak filan diye ama tek bildiğim şey bi insanın kendi seçimlerini kendisinin yapıp 'hataydı ben yaptım' ya da doğruysa da 'bu benim doğrum' diyebilmesi. İnşallah bundan sonra senin için her şey daha güzel olur kuzum

adınıza üzüldüm, bu heriften kurtaramamışsınız kendinizi. Kendini kesen bi manyak neler yapmaz. Bundan sonrası için geçmişler olsun size diyorum..
allah razı olsun kardeşim onu cocugumuzu da kaybettik zaten baba olamadim strestleri içine kapanması ve yasadiklarimizda kolay degildi diye yorumladim. Ama psikolog gitmeyi söyleyecem.
Kuzucummm KK da tanıdığım insanlar içinde üzülmesini istemeyeceklerimden birisin. Evet affet ama hemen yelkenleri indirme . Bazı seyler bitmesin isteriz devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz ama olmayacaksa çokta zorlamamak lazım. Ben annesi ve babası ayrılmış ailenin çocuğuyum ve bunu ne ben ben de bir başkası yaşasın , yaşatsın istemem Rabbim kimseye yaşatmasın . İnşallah bundan sonra daha mutlu ve huzurlu olursunuz .🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Allah razi olsun bitanem aynen öyle yapcam kuzum bitanemsin. Zor imtihanım ama agzim düğümlü bisi diyemiyom.

Hakkında hayırlısı olsun canım daha genceciksin kardeşim yerine koyuyorum seni bir ablan olarak bugün okuyunca çok üzüldüm ne diyeyim ki tabi bize burdan yazmak kolay bırak filan diye ama tek bildiğim şey bi insanın kendi seçimlerini kendisinin yapıp 'hataydı ben yaptım' ya da doğruysa da 'bu benim doğrum' diyebilmesi. İnşallah bundan sonra senin için her şey daha güzel olur kuzum
Allah razi olsun güzel kardeşim canım benim. Imtihanim zor bisi diyemiyom şuan.

Ben esinin kendisini kesmesine takildm hic normal degil tatlis ya korkmadn mi sana bile zarar verebilir bnce pskolojik destek alsin. Kaybetmekten korkuyosa ki yaptiklari sucluluk pskolojisinin gtirdkleri.( Kndinden emin insan sakindir her daim ) adam akilli davransin.

X