Canım arkadaşım öldü..o artık yokkkk

başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun. okuyunca içim cız etti. ben de geçen yaz kaybettim en sevdiğim arkadaşımı. en son kına geceme gelmişti. sonra görüşemedik bi türlü meğer kınamdan 2 hafta sonra hastaneye yatmış. hamileydi ve kanında bi sorun vardı. özel hastaneye güvenip kendini sormadı. hastalığını biliyordu ama umursamadı. bir sabah telefonuma çağrı geldi. arkadaşımdı. pinti çağrı atıyor insan bi arar dedim içimden. bikaç gün sonra rüya gördüm. lisedeyiz ben arkadaşlarımla eğleniyorum ama onu umursamıyorum. sonra o koridora çıkıyor peşinden gidiyorum. küstün mü sen bana diyorum. hayır ben sana hiç küser miyim ama sen beni 2 aydır arayıp sormuyorsun diyip gidiyor. sonra sınıfa dönüyorum sırama oturuyorum ve bütün saçlarımın elime döküldüğünü görüyorum. sabah uyandım onu merak ettim aradım ama telefonu kullanılmıyordu halbuki bikaç gün önce çağrı atılmıştı o numaradan. sonra annesini aradım tuhaf tuhaf konuşuyordu. arkadaşımı sordum hasta benim yanımda uyuyor dedi. ona artık ulaşamazsın dedi. sonra abisini aradım. abisi 2 ay önce vefat ettiğini söyledi. o kadar kötü oldum ki anlatamam. şimdi bile gözümden yaşlar akıyor yazınca. onu çok özlüyorum. bi daha öyle komik hayat dolu samimi bi arkadaş bulamıycam. öğrendim ki bir oğlu olmuş 7 aylık çocuğu küeze almışlar. öpüp koklayamamış bile. doğumdan iki gün sonra arkadaşım vefat etmiş. canım benim ya hala öldüğüne inanamıyorum

çok üzüldüm inanki Allah taksiratını affetsin.malesef genç kayıplar daha derinden yaralıyor insanı dua etmekten başka birşey elden gelmez başın sağolsun canım ....

canım çok üzücü bir durum hayatın telaşesine kapılıp sevdiklerimizi ihmal etmesek keşke ahh hayat ahh Allah hepimize sabırlar versin...Allah rahmet eylesin hepsine...

Son düzenleme:
Başın sağ olsun canım.
Yüce Allah'ım sana ve arkadaşının ailesine,tüm sevenlerine sabır versin.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inş....

Son düzenleme:
başın sağolsun canım bende 2 ay önce dayımı(aynı zaman da kayınpederim) kanserden kaybettim( hergün biraz daha ölüme gidişlerini izlemek çok acı veriyo insana (
hocayalara sorduk böyle dermansız hastalıklardan ölenler şehitlik mertebesine ulaşıyorlarmiş doğru mu diye evet doğru dediler
inşallah dermansız bir çok hastalıktan ölenler şehitlik mertebesine ulaşmılardır tek teselimiz bu (

canım başın sağolsun gerçekten çok zor bi durum hele en yakının olunca daha da kötü oluyor insan ama sonuçta 9senedir hastalıklarla uğraşıyormuş belki de şimdi daha mutlu nerden bilebiliriz yaşayıp da acı çekmesi mi daha iyi yoksa bütün bunlardan kurtulduğunu bilmek mi...
allah ailesine sabır versin

Çok üzüldüm canım, gözlerim doldu. Rabbim mekanını cennet etsin. Allah kabul etsin fatihaları...

inşallah yerine ulaşır duam..

genç ölümlere çok üzülüyorum. allah geride kalanlara sağlık,sıhhat versin..

Allah rahmet eylesin canım.mekanı cennet olsun.düşündüm de çok iyi etmişsin buraya yazmakla.bende en yakın arkadasımı daha 20 yasındayken kaybettim.kanserden.6-7 yıl oluyor.ona da bir Fatiha okur musunuz...onun adı da ,selindi...

Allah rahmet eylesin canım.ne tesadüf isimleri aynıymış.Fatihayı okudum mekanı cennet olur ikisininde inş ..

buraya yazıp acımı paylaşan ve fatiha okuyan herkesten Allah razı olsun.arkadaşları vefat edenler yazmış .onlarında başı sağolsun.hepimizin arkadaşlarının mekanı cennet olsun inş.Acı ilk günki gibi taze kalmıyor ama unutulmuyorda.arkadaşımın ailesini sürekli arayıp soruyorum destek olmaya çalışıyorum.kardeşleriyle ilgileniyorum.sanki bana emanetmiş gibi geliyolar.annesinin gözyaşı hiç dinmedi.hala sessiz sessiz ağlıyor kızının odasında.en büyük acıyı anne yaşıyor olmalı diye düşünüyorum.aslında bu hayatta herşey geçici çok bağlanmamak lazım ama insanız sonuçta.Allah kimseye evlat acısı göstermesin..

Cok üzüldüm canım çok inan kendi arkadasım ölmüşçesine üzüldüm allah mekanını cennet eylesin ailesine ve sana sabır versin amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…