Canım arkadaşım öldü..o artık yokkkk

öncelikle başın saolsun çok zor bi şey ben de bilirim ama benim canım arkadaşım daha 22 yaşında vefat etti liseden aradaşımdı evlendim çocuk falan derken ardan yılar geçti görüşememiştik onu aradım buldugumda 2 ay önce trafik kazasında kaybetmişler ve ölmeden bir hafta önce keşke tekrar bi araya gelip sıkısıkı sarılabilsem demiş inanki ismini bile duymak canımı yakıyo son yolculuğunda bile yanında olamadım $1010_10151178285313648_571051852_n.jpg

Çok kötüyüm arkadaşımı canımı 2 gün önce kaybettim.acılar içinde vefat etti...kanserdi 9 senedir bu illetle mücadele etti.sadece 29 yaşındaydı.Allah ın kaderinden sual olunmaz.ama çok üzülüyorum.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum .2 gündür evine gidip duruyorum öyle çaresiizzimki.artık üzüntümü anlatıcak kelimede bulamıyorum.sadece burayı okuyan herkesin bir fatiha okumasını istiyorum ona..ismi selin:14::14:

Allah sabır versin, mekanı cennet olsun. Duamı okudum kabul olsun inşallah.

Çok kötüyüm arkadaşımı canımı 2 gün önce kaybettim.acılar içinde vefat etti...kanserdi 9 senedir bu illetle mücadele etti.sadece 29 yaşındaydı.Allah ın kaderinden sual olunmaz.ama çok üzülüyorum.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum .2 gündür evine gidip duruyorum öyle çaresiizzimki.artık üzüntümü anlatıcak kelimede bulamıyorum.sadece burayı okuyan herkesin bir fatiha okumasını istiyorum ona..ismi selin:14::14:

tatlım başın sağ olsun. ne kötü bazı şeylere engel olamamak ama üzülme senin de dediğin gibi inşallah artık acı çekmeyecek.

başın sağ olsun..inanılmaz üzüldüm ben de çok genç..ama takdiri ilahi

Ölüm ne kadar hayatın bi gerçeği olsada eteş düsdügû Yeri yakiyo yakin birini kaybetmenin acisi Insanin içine oturuyo cok zor Allah yardım etsin herkese böyle bi durumda

öncelikle başın saolsun çok zor bi şey ben de bilirim ama benim canım arkadaşım daha 22 yaşında vefat etti liseden aradaşımdı evlendim çocuk falan derken ardan yılar geçti görüşememiştik onu aradım buldugumda 2 ay önce trafik kazasında kaybetmişler ve ölmeden bir hafta önce keşke tekrar bi araya gelip sıkısıkı sarılabilsem demiş inanki ismini bile duymak canımı yakıyo son yolculuğunda bile yanında olamadım Eki Görüntüle 854046

seninde başın saolsun .zor çok zor bir acı.Allah kimseye yaşatmasın.

Arkadaşlar hepinize çok tşk ederim dualarınız için.hepinizden Allah razı olsun.bazı arkadaşlara tek tek cvp yazamadım kusura bakmayın

Allah sana da ailesine de sabırlar versin mekanı cennet olsun çok üzücü bir durum :(

Basın sagolsun. Cok üzüldüm.:43::43:
mekanı cennet olsun

Cnm ya başın sağ olsun nur içinde yatsın mekanı cennet olsun Rabbim kalanlara sabır versin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fatiha okudum ruhuna.. üzülme demek kolay ama diğer dünyada kavuşursunuz..
Allah rahmet eylesin ve sana yar ve yardımcı olsun

Back