Canım arkadaşım öldü..o artık yokkkk

hemen okudum fatiha.allah rahmet eylesin.benimde 20 yıllık bir arkadaşım var.artık benim kardeşim oldu.onun başka şehre gelin gitme fikri bile beni çok üzmüştü allahtan anlaşamadılar.allah sanada sabır versin çok zor durum.

başın sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin hepimizn gideceği yer orası evet yaşı genç ama sen 9 senedir onun nasıl acı çektiğini görüyorsun ömrünün sonuna kadar bu acıları çekmesinden iyiidr belki aklından geçer sen yaşamıyosun diye ama benimde orta okul arkadaşımın başına geldi sürekli yanına giderdik onu öle gördükçe mahfolurduk çok kötü olmuştu sürekli kemoterapiye giidyordu bu yüzden arkadaşına bol bol dua et onu böyle rahatlat bizlerde duamıız ettik

Başın sağolsun.. çok zordur dostun vefatı..
Allah kimseye vermesin..

Allah gani gani rahmet eylesin, Allah sevdiği kullarını erken alırmış yanına. Onun da sınavı böyleymiş.
Allah geride bıraktıklarına sabır versin.

başın sağolsun,cennet mekanı olsun

Konu içeriği nedeniyle "Acısıyla Tatlısıyla" başlığına taşındı.

Başınız sağolsun,kendisine rahmet ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum.

Geçmiş olsun ................

Allah rahmet eylesin canim..
Fatiha okudum, Allah geride kalanlara ailesine sabir versin...

Canım basın sagolsun mesajı okuyunca cok kotu oldum. Bende 2 arkadasımı kaybettım . Bırı 2003 te trafık kazasında dıgerıde 2004 te kotu bır olay sonucu vefat ettı Rabbım hepsının mekanlarını cennet etsın Ilk zamanlar cok kotu oluyorsun sonra zamanla alısıyorsun ama acısı yuregının hep bır kosesınde duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…