Canım arkadaşım öldü..o artık yokkkk

buraya yazıp acımı paylaşan ve fatiha okuyan herkesten allah razı olsun.arkadaşları vefat edenler yazmış .onlarında başı sağolsun.hepimizin arkadaşlarının mekanı cennet olsun inş.acı ilk günki gibi taze kalmıyor ama unutulmuyorda.arkadaşımın ailesini sürekli arayıp soruyorum destek olmaya çalışıyorum.kardeşleriyle ilgileniyorum.sanki bana emanetmiş gibi geliyolar.annesinin gözyaşı hiç dinmedi.hala sessiz sessiz ağlıyor kızının odasında.en büyük acıyı anne yaşıyor olmalı diye düşünüyorum.aslında bu hayatta herşey geçici çok bağlanmamak lazım ama insanız sonuçta.allah kimseye evlat acısı göstermesin..

amin canım amin...

Başın sağ olsun canım, arkadaşının mekanı cennet olsun. Güçlü olmaya çalış, çok klasik olacak ama bir kanser hastasının ne çeşit tedaviler gördüğünü, neler yaşadığını biliyorum, çektiği acılardan kurtuldu hiç değilse garibim. Off of!

Çok kötüyüm arkadaşımı canımı 2 gün önce kaybettim.acılar içinde vefat etti...kanserdi 9 senedir bu illetle mücadele etti.sadece 29 yaşındaydı.Allah ın kaderinden sual olunmaz.ama çok üzülüyorum.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum .2 gündür evine gidip duruyorum öyle çaresiizzimki.artık üzüntümü anlatıcak kelimede bulamıyorum.sadece burayı okuyan herkesin bir fatiha okumasını istiyorum ona..ismi selin:14::14:

allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inş.allah size ve ailesine sabırlar versin cnm.

ALLAH RAHMET EYLESIN...MEKANI CENNET OLSUN...ALLAH GUNAHLARINI BAGISLASIN...ALLAH GERIDE KALANLARA
SAGLIKLI UZUN OMURLER VE SABIR VERSIN...AMIN:58::nazar:

Çektikleri günahlarına kefaret olmuştur Allah'ın izniyle. Mekanı cennet olsun, geride kalanlara sabırlar versin Rabbim.. Başın sağ olsun...

vahibacım allahtan sabır dılıyorum..üzülmemeye çalış dua et sadece sende hasta olursun dıkkat et kendıne..

Back