Canım arkadaşım öldü..o artık yokkkk

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
541
373
Ankara
Çok kötüyüm arkadaşımı canımı 2 gün önce kaybettim.acılar içinde vefat etti...kanserdi 9 senedir bu illetle mücadele etti.sadece 29 yaşındaydı.Allah ın kaderinden sual olunmaz.ama çok üzülüyorum.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum .2 gündür evine gidip duruyorum öyle çaresiizzimki.artık üzüntümü anlatıcak kelimede bulamıyorum.sadece burayı okuyan herkesin bir fatiha okumasını istiyorum ona..ismi selin

canım öncelikle başın sağolsun çok üzüldümm tabiki fatiha okuruz canımm

başın sağ olsun ,mevlam rahmet eylesin geride kalanlara hayırlı ömürler versin .. hepimizin gidiyeceği yer önceden gidene üzülünüyor

başın sağ olsun..inanılmaz üzüldüm ben de çok genç..ama takdiri ilahi...mekanı cennet olsun

Cok üzüldüm.
Basın sagolsun.
Allah arkadasının mekanını cennet eylesin..

Çok üzüldüm canım Başın sağolsun. Rabbim geride bıraktıklarına da sabır versin.

Çok gençmiş, ömrünün baharında almış yanına (((

Başın saolsun canım Allah rahmet eylesin..
Bende 3 yıl önce yaşadım böyle bir olay en yakınımdı.. Çocukluğumun tüm anılarıydı o..
Zor ve çok kötü bir durum acısını veren Allah sabrınıda verir...

Allah size ve ailesine sabır versin. Genç ölümü çok çok üzücü..Aslında bu hayatın geçiciliğini hatırlasak, birgün bizim de gidecegimizi unutmasak belki acımız hafifler...Birgün buluşacağız tüm ölenlerimizle nasılsa..100 yıl bile kalmadı...

Allah rahmet eylesin.. Başınız sağolsun.. Hayatta her şey Allahtan ama bu illet hastalık çok fena çok canlar yakıyor anneannemi kaybettim 3 aya yakın oluyor. Her gece dua ediyorum, elbette arkadaşın için de edeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…