Canım arkadaşım öldü..o artık yokkkk

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.evet çok gençti.zaten genliğinin her dakikası acılarla ağrılarla geçti.tek tesellim acılarının dinmiş olması zaten.mekanı cennet olur inş dediğiniz gibi.

Çok kötüyüm arkadaşımı canımı 2 gün önce kaybettim.acılar içinde vefat etti...kanserdi 9 senedir bu illetle mücadele etti.sadece 29 yaşındaydı.Allah ın kaderinden sual olunmaz.ama çok üzülüyorum.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum .2 gündür evine gidip duruyorum öyle çaresiizzimki.artık üzüntümü anlatıcak kelimede bulamıyorum.sadece burayı okuyan herkesin bir fatiha okumasını istiyorum ona..ismi selin:14::14:

başın saolsun, mekanı cennet olsun, genç ölümlere alışmak unutmak çok zor

Allah mekanını cennet etsin huzur içinde yatsın
çok gençmiş daha ama kader işte Allahın yazısına sual olmaz
yakınlarına sabır diliyorum

bu vesileyle okudugumuz fatihalar basta peygamber efendimiz(sav) olmak üzere tüm peygamberlerin gecmis gelecek tüm ölülerin ve arkadasin selin in ruhuna gitsin.. cok gencmis, Allah rahmet etsin

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin,Mekanı cennet olsun,Rabbim günahlarını affetsin inş.
Rabbim hepimize arkamızdan dua okuyucak kişiler nasip etsin..

Allah rahmet eylesin. Çok acı bir durum. Ben de yaşadım buna benzer şeyler, anlıyorum sizi. İnsan kendini çok çaresiz hissediyor ama yapabileceğimiz hiçbir şey yok işte; kaybettiğimiz insanı güzellikleriyle anmaktan başka.

Başınız sağolsun Allah cennetiyle sevindirsin inşaallah.
Çektiği acıları ızdırapları varsa günahlarına kefaret saysın.

allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah
allah sabır versin sevenlerine

İnna Lillâhi Ve İnnâ İleyhi Raciûn
Allah geride bıraktıklarına dayanma gücü versin...Mekanı cennet olsun...

Back