canim annem. gariban annem :(

Geçmiş zaten yeterince üzmüş birde geleceğin bilinmezleriylr üzmeyin kendinizi. SSu an anneniz iyiyse ilgilenme biliyorsanız ne güzel işte. Su akar yolunu bulur. Çok düşerse devlet bakım parası zaten veriyor. Ayarlardınız iyi bi bakıcı. Elinizi de çekmezsiniz üstünden. Olmadı altlı üstlü oturursunuz. Güzel düşünün güzel olsun herşey.

Rabbim herkesi farklı şekilde imtihan ediyor demek ki sizin imtihanınızda bu. İnanın azminize ve kararlılığınıza hayran kalınmayacak gibi değil okurken hele de sonlara doğru geldiğimde veysel karari hz. Bilirsiniz Peygamber Efendimizi görmek için annesinin iznini bekledi annesi için gidip göremedi anne bu hiçbirşeye benzemez. Anneniz ömrünü sizlere adamış ona olan hayranlığım bambaşka elleri öpülesi cennet kokulu yardır onlar. Babanızın yaptıklarına katlanmış ama birgün olsun evlatlarını bırakıp gitmemiş ki neler duyuyoruz. Anneniz herşeyin en güzelini hakedecek biri Rabbim seni ve anneni herzaman kötülüklerden korusun. senin bu düşüncelerin bile inan cenneti müjdeliyor.. Ana başa taç imiş, her derde ilaç imiş iki Cihan bir olsa anaya muhtaç imiş diyorum ve noktalıyorum. Selametle kal.

DOĞRU DÜŞÜNÜYORSUN ANNENİ YANLIZ BIRAKMA ONLARIN ZAMANI AZ BU HAYATTA VE ÇOK EMEKLERİ VAR
ELİNDEN GELENİ YAP...

siz bu kadar vicdanlı bi evlatken zaten eşiniz size kıyamaz. hoyt derse sizde ona güle güle dersiniz. maaşınız var işiniz var. eşinizin böyle davranacağıı sanmıyorum.kötü düşünmeyin şimdiden.eşinizden soğursunuz.

kardeşinizde var.bütün yük sizde değil. biraz rahatlayın.hayatı akışına bırakın.

tabiki evleneceksiniz. bence çocuk yapın.anneniz bakar:)) geçmiş geçmişte kalsın.gelecekte mutlu olmaya bakın.ağlamak üzülmek çok gereksiz.çünkü ortada sebebiniz yookkkk

Uzun yillar oldu gorusmeyeli. Annemin yaninda oldugum icin benimle gorusmek istememis bende istemiyordum zaten. Memleketinde yasiyor. Ailesine yakin bir ev almis son duydugum. Birini bulup evlenenir ilerde de tabi anlasabilirse. Allah akil fikir versin. Annen kurtuldu cok sukur. Simdi huzurlu daha da guzel olacak ins

erkek kardesınınn annenızın yakınında oturma durumu olmaz mı ?

Annem yuruyemıyor derken Durumu nedır tam olarak?

maşallah çok şükür siz oyle bir anneye annenizde sizin gibi evlatlara sahip Allah ayırmasın inş. Elinizden geleni yapıyorsunuz içinizi ferah tutun

Arkadaşlar; bu konu yeni midir diye baktım ama mayısta açılmış. Şu anda konu sahibi ayrılık sürecinde ve annesinin yanında, yani durumu baya bi değişmiş durumda. Dünkü konusuna bir bakıp öyle yorum atın derim

Annenin çektiği eziyet yetmemiş birde kocan tarafından çektirtiyorsun aklını başına al..eziyet çekmek hoşunuza gitmiyorsa şu barışmayı sil kafandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…