canim annem. gariban annem :(

Sizin konularinizdan esinizi az cok biliyoruz kaynanan ve kocan direk kapiya koyar anneni.
Evet esimle sorunlarim vardi. Terapiyr gidiyoruz cok sukur duzeliyor. O da bende daha sakininiz o dusunceli bir adam oldu bende daha sakin. Beni kimse ilgilendirmez. Ardima bile bakmam oylr bir sey olursa yakarim dunyayi kimseyi gozmez gozum. Rabbime yemin ederim ki

Bırakmayın annenizi doğru düşünüyosunuz

Derse de buna hakkı yok işte. Sonuçta seni büyüten annen. Annenin hakkını ne yapsan ödeyemezsin. Eşinle baştan konuş, sonradan arıza çıkarmasın.

Ahh kıyamam ona, anacım geldi aklıma. Size benzer durumu yaşadım, şükür annem sağlıklı. Bir ana bırakılır mı, evlada yük olabilir mi? Cennetimizin kapısı onlar bizim, kokusu bambaşka.. Haksızlık etmediniz evlenerek, siz mutlu oldukca oda olacaktır. Maddi manevi her konuda destek olmalısınız tabii ki. Eğer ki eşinizden yana bir şüpheniz varsa açık açık konuşun. Bu arada neden yürüyemiyor anneniz?

Yuruyor aslinda sukur ayaklari tutuyorda biraz kilolu fazla yuruyus yapamaz. Hemen yorulur hipertansiyonu var. Zayiflamaya calisti diyetisyenler ama oolmuyor. Biraz veriyor sonra sIkintIdan yine aliyor. Simdi daha dikkatli bakalim bu sefer basaricaz. Izne ayrilip yanina gidicegim ins hemen doktora tum tarama yaptiricam Rabbim nasip ederse. Gecen yil cok istedigi koltuk takimi almistim ona hic olmamisti annemin. Cocuklar gibi sevinmisti annecim. Simdi de tv unite aalacagim ona simdiden modellere bakiyor mutlu oluyor annecim. Her seyim

Ben de hiç yürüyemiyor sandım, şükür yürüyormuş. Evet çocuk gibi seviniyorlar, en ufak hediye mutlu ediyor. Ne mutlu annenize böyle bir evladı var.

Ben de hiç yürüyemiyor sandım, şükür yürüyormuş. Evet çocuk gibi seviniyorlar, en ufak hediye mutlu ediyor. Ne mutlu annenize böyle bir evladı var.
Tesekkur ederim. Ne yapsam odeyemem hakkini Allahim razi olsun ondan o bize en guzel anneligi yapti. Evimizin diregi oldu arkadas oldu yoldas oldu hep yanimizda oldu. Keske babamda iyi bir. Baba olsaydi onun icinde boyle dusunebilseydim. Ama konusmuyoruz seneler oldu.

Biz de konuşmuyoruz. Hayatta var olup da, yokluğu daha çok acıtıyor insanın canını. Nefret , özlem değil bu, anlatamıyorım... Kimi zaman anneme de kızıyorum kendi kendime, neden boşanmadı , bizim bu hale gelmemize neden göz yumdu diye. Alamıyorum cevabını, belki o da haklı kendince. Diyorum annem de çekip gidebilirdi babam gibi, demek ki evlat ağır basmış onun gönlünde. Çocuklar büyüselerde etkisinden kurtulamıyor yaşadıklarının. Tek temennim önündeki hayatında mutlu olsun.

nasil zor hayatlar var, benim buralarda hic haberdar olmadigim.
Sadece filmlerde dramatasyon amacli sanirdim, kk da ogrendimki oyle degil hic.
Bu kadr cileyi yasayan gercek insanlar varmis meger.

Canim Allahim artik hep ama hep guldursun sizin yuzunuzu ailecek.
O anne herseyin en en en guzelini hakediyor.
Gulmeli artik..

Bu arada kocanla senin adinada cok sevindim.
Ne guzel terapiye baslamis. Super bisey bu.
Insallah hersey dahada guzellesir.

oyle düşünmeyin doğanın kanunu evleneceksiniz tabi.Fakat bu annenizi atmanız anlamın a gelmez onlar bizlerin fedekarları baş tacı can demek ANNE can....Eşiniz neden öyl e düşünsün allah korusun düşünürsede kalpsizin teki olur.Sizi onun yanına göndermemekte ne demek .Olurki oyle bişey olursa tavrınızı koyarsınız.Annenizi sokağa atacak haliniz yok tabiki biraz sizde biraz kardeşinizde kalacak .

Yerinizde olsam ben de anneciğimi bırakamazdım ama bir anne olarak eminim anneniz yanında değil evinizde olmanızı tercih eder.
Zaten çok da fedakar bir kadın kendini düşünmez..
Eşiniz bişey derse o zaman düşünür karar verirsiniz şimdidne yıpratmayın kendinizi.
Babanızı da merak ettim ben o napıyor şimdi?
Ne durumda?

kafanızda kurup duracağınıza eşinizle bu endişelerinizi paylaşsanız daha iyi olmaz mı?
geçen benim eşim annem hasta olursa ilerde ablamlar bakmazsa biz bakarız dimi dedi gözleri dolu dolu sanırım bişeye içerlemiş. ben de ne olduğunu sormadım tabi ki bakarız dedim. sarılıp ben de senin annene babana bakarım biliyorsun dimi dedi.siz de bence bu şekilde annenizle ilgili endişelerinizi eşinizle paylaşın. sizin hayat arkadaşınız o üzülmenizi istemeyecektir.

bir kere şunu kabul edin siz en normal olanını yapmışsınız evlenmekle. kendinizi suçlu hissetmeyin çünkü sizin de bir hayatınız var. anneniz bu günlerinizi görmek için yetiştirdi sizi.
elinizden geldiğince destek olup rahat ettirmeye çalışın.

Canım benim kıyamam ben anneciğine Benim annem de tek basına büyüttü kardeşimi ve beni, Allah onulardan binlerce kez razı olsun. Bence olumsuz olmak eşinin öyle bır tepkısı olmayacaktır ınsallah

Bildiğim tek bir şey var: Bu durumda olan annemi istemeyip bir de ayrılacak olan adam tıpış tıpış çıkar hayatımdan. Koca bulurum, anne asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…