Canım Ailem - Atv

tamamda sonuçta o eskıde kalmıs hem seyhan düğün günü bırakıp gıdınce bırsey olmuyorda feride sevıncemı suc oluyor oda sevseydıde bırakıp gıtmeseydı onun konusmaya hakkı varmı bu durumda?halim onu bıraksaydı anlardımda sonucta kacıp giden kardeşi:umursamaz:

Olsun yine de söylemekte zorlanabilirler..

Yabancı birine aşık olsa feride çoktan söylemişti ablasına..Ama bu farklı işte..

bugün gene söyleyemeden bitecek dedim ama halimde bu şans varken zaten yakalanacaklardıki yakalandılar meliha deliye döndü yazık bakalım haftaya ne olacak

dün izlerken cabbar ağaya sinir oldum ama bi yandan da acıdım yazık melihaya çok üzüldüm ya o fitnat neydi öyle akannehir savaşa çıkıyodu sanki.en güzeli sonu oldu beklediğimize değdi çok komik bi şekilde öğrendi meliha onları delikafadulden

istanbullu arkadaşlar dün akşamki bölümde cabbarla kadının dolaştığı o yer neresi öyle:) hani ağaçların arasında uzuuunca bi yoldan yürüyolardı ya..

ya ben diziyi onceleri seyretmiyordum. halim sadece seyhanla eskiden nisanlilar diye mi istenmiyor. bana sanki aralarinda baya bi olaylar olmus gibi geldi...

ben bi de melihanin "hayirdir insallah. hayirdir insallah" repligine bayiliyorum kaydirigubbakcemile3

ali seyhana kiz istemeye gideceklerini sana soylemediler mi deyince
yok , ben hamileyim diye bana hicbisy soylemiyorlar derken surati cok komikti..
dogursa da rahatlasa :)

ferideyle halimin şansıda ..yok artık detirten cinsdenkaydirigubbakcemile3
bide kameralara karşı oturmuşlar citringleri :) yiycez diye dünyayı gördükleri yoksempatiksalakcinni

furkan çok şirin..cumalinin o pörtlek bakışları,gülendamın maceralarıda diziye renk katıyor

istanbullu arkadaşlar dün akşamki bölümde cabbarla kadının dolaştığı o yer neresi öyle:) hani ağaçların arasında uzuuunca bi yoldan yürüyolardı ya..

aynen cnm yaa bn de onu soracaktım
kkya sorim belki hanımlar biliyordur dedim
bilen var mı kızlarrrrr
çok güsel bi yer

dizinin bu sezon bitip bitmeyeceği belli değilmiş..ama senarist bırakıyormuş diziyi..
ya onu ikna edecekler dizi devam edecek ya da başka birini bulup devam ettireceklermiş..
bitedebilirmiş:bbo:
dizideki yiğitle yapılan röpörtajda okudum

kilo bi insana bu kadr mi yakisir yahu..cok güzel hatun bu feride
halimle ikisine bayiliyorum tencere kapak..

X