Canım Ailem - Atv

kizlaarr ugur yucel bir mujde vermis canim ailem ekibi oyunculariyla yeni bir dizi cekeceklermis yeni sezona zemuszemus

kizlaarr ugur yucel bir mujde vermis canim ailem ekibi oyunculariyla yeni bir dizi cekeceklermis yeni sezona zemuszemus

tekrar görmek güzel onları da..aynı tadı verir mi ki?
meliha hayırdır inşallah demiycek o saçlarını bile özletecek...feride de öyle...
umarım hoş ,içten bir dizi olur..

Gerçekten üzülüyorum.
Unutulmaz dizisi devam eder de bu dizi nasıl biter inanamıyorum.
Hamilelik engel değil ki be abla yattığın yerden yazardın senayoyu :)

arkadaşlar bence dizinin gerçek bitiş sebebi ozan güven ile uğur yücel in kavga etmesi. bence uğur yücel çok disiplinsiz davranışlarıyla diğerlerini çıldırttı. zaten kopuk bir hali var.

ATV'nin başarılı dizisi Canım Ailem'in başrol oyuncuları Uğur Yücel ve Ozan Güven'in küfürlü bir kavga ettikleri ileri sürüldü.

Magazin sitesi gecce.com'a yayınlanan habere göre; olay, cumartesi gecesi Beyoğlu’nda yaşanmış. Uğur Yücel ve Ozan Güven yanlarına bir arkadaşlarını da alarak Asmalımescit’teki Babylon’a gitmişler.

Sabaha karşı 03.00 sularında Güven ve Yücel tartışmaya başlamışlar.. Kavgada küfürler havada uçuşmuş..

Kavganın ardından Ozan Güven mekanı terk etmiş.. Kavganın sebebi ise bilinmiyor.

Aynı dizide oynayan oyuncuların dizi setinde birbirlerine nasıl davranacakları ise merak konusu..

gerçi olay mart ın sonunda olmuş ama o zaman karar verilmiştir sezon sonunda bitirilmesine bence. böyle raytşngi olan bir dizi neden bitsin ki değil mi

Dizinin
bitme nedeni, senarist Selin Tunç’un ağustos ayında bebek sahibi olacak olması ve bebeğine konsantre olmak istemesiymiş. Yapım şirketi TMC de başkasına yazdırmak istemediği için diziyi bitirme kararı almış.

Dizinin
bitme nedeni, senarist Selin Tunç’un ağustos ayında bebek sahibi olacak olması ve bebeğine konsantre olmak istemesiymiş. Yapım şirketi TMC de başkasına yazdırmak istemediği için diziyi bitirme kararı almış.

ben de okudum o haberi ama bana inandırıcı gelmedi. başka senaristmi yok. bu kadar kişinin ekmek yediği bir dizi bu sebeple bitmez bence ama bu tabii ki benim düşüncemCADIARZU

aslında dizi devam etseydi ama senaristi değişseydi belki aynı tadı vermeyecek
saçmalıycaklardı..tadında bitiyor aslında herkes kavuşuyor...
dizinin bitiminde mesele 3-5 sene sonrayı gösterseler...melihanın çocuğu olmuş
ikizleri mesela....küçük samim ve meliha...:KK1:

Aslında dizi değişik senaryolarla ilerleyebilirdi, herşey ne güzelde oturmuştu.

bu dizi başladı bitti ben bu cancanın oyuncak ayısının içinde para filan çıkar die umut ettimboshayallersmile bebek doğacak die kısa kesilir mi yaaaa:nazar::nazar:dizi için yazılacak o kadar çok seneryo vardı kafamda boshayallersmile

X