Canım Ailem - Atv

Güzel dizi ama ben Ezel dışında dizileri takip edemiyorum...
Aile dizisi tam
Feride yakışıklı ve yalancı biriyle nişanlıydı..ne oldu onlara diziden ve nişandan ayrıldılar?

Güzel dizi ama ben Ezel dışında dizileri takip edemiyorum...
Aile dizisi tam
Feride yakışıklı ve yalancı biriyle nişanlıydı..ne oldu onlara diziden ve nişandan ayrıldılar?

annesi yüzünden ve tabiki yalanları yüzünden bu işin yürümeyeceği belliydi zaten..

dün gene güzeldi...ferideyle halim ayrılmak zorunda kaldı ama ayrılamaz onlar birleşirler gene...
cumaliyle dönme dolap maceraları...gülendamın şarkı ve klip hevesi çok komikdi..
cabbar dedeyi ayartmaya çalışan kadına sinir oldum

bu diziyi seviyorum ben ya.herkes çok tatlı,çok sıcak.özellikle halim(ilker aksum) harika yazemuszemus

Bu dizide aziz gibi tipler olmamamlı, yakışmıyor sıcak aile diziisi bu entrike dümen olmamalı.

eskiden öyle değildi ..aile dizileri sıcak ve samimiydi..ama artık yapımcılar reyting peşinde
aile dizilerine bile gıcık tipleri koyup konuları değiştiriyorlar malesef..
artık dizilerde entrika olmazsa o diziden sayılımıyor gibi bişey.
benneyaptımki

gene güzel bir bölümdü...furkan çok şirin her taşın her planın altından o çıkıyor :)
gülendamda çok komik ...klip maceralarına koptum kaydirigubbakcemile3

Gülendam beni öldürdü
Ferideyi denize düşürüşü çok komikti
Bide benim gibi 2 oda bir salon hatun nasıl görmedin diye Ferideyi azarladı ya :roflol:

Son düzenleme:
kızlar haberlerde son bölümde diye bahsetti bitmedi canım ailem dimi ben yanlış anladım sanırım:sm_confused:

Bende çok seviyorum bu diziyi ama nedense seyhana bir türlü ısınamadım, çok itici geliyor bana.. Başından beri sevmedim.

kesinlikle çok güzel bir dizi...
mahalle dizilerini özlemişiz walla........
bitirmesinle bence....

Seyhan bence iyi rol yapamıyor....
diğerleri muhteşem....
hele Halim e bayılıyorum....

ya bayılıyorum bu diziye tek izlediğim dizi o aksamları

halim feride size bayaılıyorum

bu sezon bitecekmiş yalnız bu dizide maalesef bi aile dizimiz o vardı atv onu daa al elimizden demi hep yaptıgın sey

cok seviyorum bu diziyi..pozitif elektirik, nese veriyorlar..eglenerek izledigim tek dizi..lutfen bitmesinnn...

X