Canım Ailem - Atv

güzel bölümdü gene...halime,gülendam,cumali ve furkana çok gülüyorum...
feride ve meliha da süperdi..
cabbar dedeyi kadın resmen zorla evlenmeye ikna edecek bu gidişle meliha delircek duyuncaakannehir

yaa bu sezon final yapacaklarmis senaristin agustosta bebegi olacakmis onunla ilgilenecekmis baskasina yazdirmak istemiyorlarmis senaryoyu ondan bitireceklermis cok uzuldum uff

yaa bu sezon final yapacaklarmis senaristin agustosta bebegi olacakmis onunla ilgilenecekmis baskasina yazdirmak istemiyorlarmis senaryoyu ondan bitireceklermis cok uzuldum uff

aa buna çok üzüldüm ya
negüzel bir diziydi seviyorum.
bunu bitiriceklerine yaprak dökümü bitirsinler ya.

Dün harikaydı yine, en keyif alarak izlediğim tek dizi..entrika kaygısı yok süper..Meliha'nın bebek sahnesinde bende onlarla birlikte ağladım o kadar güzeldi, Meliha ve Halim süperler..harika konulara değiniyorlar insanların kendilerinde gördükleri şeyleri işliyorlar..bu hafta illa bir entrika çevirelim şunu şununla yatıralım reyting patlaması yapalım diye kullanmıyorlar diziyi..o yüzden 1 numaram hep o olacak..

Dün harikaydı yine, en keyif alarak izlediğim tek dizi..entrika kaygısı yok süper..Meliha'nın bebek sahnesinde bende onlarla birlikte ağladım o kadar güzeldi, Meliha ve Halim süperler..harika konulara değiniyorlar insanların kendilerinde gördükleri şeyleri işliyorlar..bu hafta illa bir entrika çevirelim şunu şununla yatıralım reyting patlaması yapalım diye kullanmıyorlar diziyi..o yüzden 1 numaram hep o olacak..

evet sana çok katılıyorum.

farklı bir konuya değinecegim ama
müğenin saçlarını çok begeniyorum.
maşallahh nasıl gür gözüküyor.

halimle feridekideki de halimin dediği gibi kutup ayısı şansıdelikafadulden
cabbar dede yaptı yapacağını ne kadar fettan bir kadınmış ikbalakannehir
melihanın o bebekleri anlattığı sahne gerçekden muhteşemdi...benim bile gözlerim doldu
nasıl bir oyunculuk kabiliyetidir bu bravo hepsi çok başarılıydı :lepi:

ay cabbar dedeyi nasıl faka bastırdı kadın yaaa...
hiç ısınamadım o kadına meliha gibi.:umursamaz:

Ya kızlar ben şeyi anlamıyorum bu halimle feridenin birlikte olması suçmu niye bu kadar sorun haline getiriyorlar bunu anlamıyorum ben.Cabbar dede bile evlenme kararı alabiliyor ama halimle feride birbirini sevince herkez ayaklanıyor burası biraz saçma olmuş bence

Ya kızlar ben şeyi anlamıyorum bu halimle feridenin birlikte olması suçmu niye bu kadar sorun haline getiriyorlar bunu anlamıyorum ben.Cabbar dede bile evlenme kararı alabiliyor ama halimle feride birbirini sevince herkez ayaklanıyor burası biraz saçma olmuş bence

İnsanın kardeşinin eski nişanlısına aşık olduğunu söylemesi zor olsa gerek gülşahcımboshayallersmile

İnsanın kardeşinin eski nişanlısına aşık olduğunu söylemesi zor olsa gerek gülşahcımboshayallersmile

tamamda sonuçta o eskıde kalmıs hem seyhan düğün günü bırakıp gıdınce bırsey olmuyorda feride sevıncemı suc oluyor oda sevseydıde bırakıp gıtmeseydı onun konusmaya hakkı varmı bu durumda?halim onu bıraksaydı anlardımda sonucta kacıp giden kardeşi:umursamaz:

X