Canım Ailem - Atv

bende baktım kızlar bu hafta yok sanırım yılbası haftası verdıklerı için bu hafta yayınlamıyorlar.zaten düzenlı yayınlanan bır dızı gorursem sasırırdım yanı.büyük ıhtımalle haftaya verırler ama insallah gününü degıstırıpte pazartesı gunu ezelle aynı saate denk getırmezler cok yazık olur dızıyemafoldumben

atv nin dizilerini takip etmediğim için hangi günü boş bilmiyorum bu yüzden tahmin bile edemiyorum gününü

yok canım bıtırmezler çunku cok ızlenen bır aıle dızısı canım aılem sadece gününü degıstırırler en fazla

nası yaaaaaa kaldırmasınlar diziyii.. en severek izlediğim ve kafamı dağıtan tek dizi... saçma sapan bş sürü dizi var onları kaldırsınlar.. kalite ağır geliyo tabii bunlara...

atve artık dizi değil sinema yayınlasın artık bence tam izlerken bir dizi yayından kaldırıyorlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamadın reyting bahane bence severek vede beğenerek izlediğim bir diziydi yayından kalkarsa sinir olurum artık atvenin de tadı kalmaz

yaa evet esimle bende cok üzüldük en severek izledigimiz dizi diyebilirim....atv nin bu huyu var zaten bi dizi tam izlenmeye baslanio hooop kaldiriyolar giciklar insallah kalkmaz ve insallah ezelle ayni saatte denk gelmez

ay ne gıcıklık ya ne hakla izlenen bir diziyi yayından kaldırılar okadar saçma diziler yayından kalkmıyor unutulmaz ı kaldırsınlar yayından canım ailem daha iyi bir dizi

ay ne gıcıklık ya ne hakla izlenen bir diziyi yayından kaldırılar okadar saçma diziler yayından kalkmıyor unutulmaz ı kaldırsınlar yayından canım ailem daha iyi bir dizi
yayından kalkmadı kii günü değişecekmiş sanırım...

inşallah kalkmamıştır.salı günlerini bekliyorum ben canım ailem için.bencede haksızlık.dün sinir oldun yaa

bu dizi kalkmaaaaz tutulan bir dizi hem,yılbaşı ertesi olduğu için belki gecikmiştir ve günü değişebilir diye düşünüyorum...

büyük bir ihtimalle cumartesi günü düşünülüyormuş...ama bu hafta değil... yok yani bu hafta

Nurgül yeşilçay'ın garip dizisi yüzünden günü değişecek galiba.. inşallah tutmaz.. :))
ama resmen saygısızlık tek kelime etmeden yeirne bşaka bir dizi koymak..
kasaba,unutulmaz hala yayında canım ailem'e gelene kadar bir sürü bence kalitesi dizi var atv'de..

Gözde hanım Canim Ailem dizisi Halkla ılişkiler yetkilisi, 0212 278 13 16 no'lu telefondan arayabilir ve şikayetlerinizi sunabilirsiniz.face deki sayfasındaki bir üyeden öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…