Canım Ailem - Atv

ben de nasıl toparlayacağını merak ediyorummm....a.s

bende ferideyle halimi çok yakıştırıyorum
ama şu aliii çok yanlış işler yapıyorya
hata üzerine hata.

bayılıyorum bu diziye feride ve halim çok komikler çok güldürüyolar beni... akşama var bkalım neler olcak yine

kizlar bu aksam varmi canim ailem ben reklamini görmedim bu hafta hic bir dizinin reklamni görmedim dün ezelde yoktu??

feridenin kıyafetinin rengi çok güzeldi.

ayy şu mertcana bayılıyorumm ya.
netatlı o mimikleri öldürecek valla.

samimide azizi suçluyor
azizin sucu neyse şehnaz gitmiş başka
adam kims eyok gibi ona vermiş haklarını.

Aziz'den o kadar kolay kurtulamayacaklar gibi :) Şehnaz'da Aziz'de ne gurursuz bazen şaşırıyorum..

dün dizide hiçbir gelişme olmadı yaa!!!:1no2:
azizin gıcıklıkları dışında :dilcikar:birde şu aziz adana şivesini hiiçççç güzell yapamıyoo!!
komik oluyoo!!
samimm yerine samıımm melllhaaa ayyy hiçbir adanalının böyle konuştuğunu duymadımm!!cıkk olmamışşşşş.....

feride çok hoşdu gene saçları ve kıyafeti halime özeldi..ee dikkatinide çekdi halimin...
bi kaç haftaya kadar yakınlaşmalar artar artıkdelikafadulden...

halimle feride yakınlaşsalar artık çok güzel anlaşıyolar seyhanla alide hiç iyi anlaşamıyolar donuk bir beraberlikleri var samimle meliha iyi gidiyor ama aziz yüzünden sorunlar yaşayabilirler şehnaz giderken yaptı uyuzluğunu alenen kötülük yaptı dedeyle kocayanak süperdi

bu diziye ne olursa olsun hastayım ne geniş aile gibi saçma sapan espriler nede duygusal aşk konsepti var tam bizden ama eğlenceli bir aile dizisi.

çok gülüyorum bu dizideki çoğu oyuncuya özelliklede ferideye ve melihanın o ellerini havaya kaldırıp sevinmesine :roflol:

ama kıvırcık doğruyu söyledi " beni önemsemiyosan burda ne işin var"kaydirigubbakcemile3böyle bişey dedi Ali'ye ozaman dank etti :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…