Canım Ailem - Atv

ferideyle şu cumaliye çok gülüyorum yaa hindiyi elinden kaçırıp gitti tavuk aldı bide onu şişirip hindiye benzetmezmi öldüm gülmekten:roflol::roflol::roflol:

Feride ile Halim süper çift olacaklar rolde bile harika bakıyorlar birbirlerine..Papağana bittim ya Samimmm seni öldürürümmm dediğinde :)))

melihanın gögüslerine dikkat ettinizmi ???

feridede kız uzun zamandır güzel bişey yaşadı,nerdeyse burnundan getirdiler,sinir oldum onlara

hayatta ne olacağı insanın başına neler geleceği pek belli olmuyorr...
halimle feride çokk hoş durmuyorr bizim toplumumuza göre ama bunu yaşayan pek çok kişi varr...
evlendikten sonra boşanıyorlar üstelikk..
neyse kii bunlarr başta döndüler yanlıştann sonuçta seyhanla aralarında birşeyy geçmemiş sadece aşık olduklarını sanmışlar...

8540-003-01-1049.gif

bence halimle feride çok yakışıyorlar gayette güzel olacak bence huyları hobileri herşeyleri uyuyor

şu anda ne zaman olduğu da belli değil aşk ve cezadan sonra da samanyolu var illa delirtcekler insanı bi zaten adam akıllı canım ailem var onu da bırakmıyolar

atv nin sayfasına baktım ama bulamadım eğer sen bulabilirsen bilgilendir beni sana zahmet çok seviyorum bu diziyi kaldırırlarsa çok üzülürüm :gitme:

X