Canım Ailem - Atv

Ne diye hafta sonuna aldılar ki benim çarşamba akşamım boştu:dilcikar::roflol:

off keşke çarşamba olsa çarşambaları sıkıntı geldi ali rıza beyden
gülerdik hiç olmazsa biraz
boshayallersmile

off keşke çarşamba olsa çarşambaları sıkıntı geldi ali rıza beyden
gülerdik hiç olmazsa biraz boshayallersmile
Allaaammaa şükürr :Saruboceq:benimm gibii düşünenn biriii olumunekankayizsmiledökülemeyenn yapraklarıı sevmeyenn biriii!!!!kaydirigubbakcemile5

Allaaammaa şükürr :Saruboceq:benimm gibii düşünenn biriii olumunekankayizsmiledökülemeyenn yapraklarıı sevmeyenn biriii!!!!kaydirigubbakcemile5

:lepi: evvet işte artık kaç sezon her çarşamba her çarşamba bay geldi olumunekankayizsmile
inatla halada çarşamba günü doğru düzgün bi dizi yok lmaz:
canım ailem çok iyi giderdi çarşambaya ama koymazlar yaprak dökümüyle yarışamaz boshayallersmile
en iyisi çarşamba akşamlar dvd filmlere devam benn boshayallersmile

Ben de sevmiyorumkaydirigubbakcemile5

Çarşamba olsa yaboshayallersmile

bende cuma günleri izleyecek birşey bulamıyor

c.teside dizim yok benim o günd eolsa olurr
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

CANIM AıLEM'ıN YAYIN GÜNÜ BELLı OLDU
08.01.2010 10:16

Yayın gününe karar verilememesi nedeniyle 10 gündür ekrana gelemeyen atv'nin sevilen dizisi "Canım Ailem" yeni yayın günü belli oldu...

Atv'nin sevilen dizisi 'Canım Ailem', yayın gününe karar verilememesi nedeniyle 10 gündür ekrana gelmiyordu. Yayın gününü öğrenmek isteyen izleyenler, internette "Dizi ne zaman yayınlanmaya başlanacak?" forumları açmaya başladı.

SıZı ÇOK ÖZLEDıK DıYORLAR
Dizinin fanatikleri, dizinin yeni yayın gününü öğrenebilmek için yapım firması 'TMC'yi de telefon yağmuruna tuttu. Öte yandan dizinin sevilen oyuncuları da sokağa çıktıklarında izleyicilerin kendilerinden yayın gününü öğrenmek istediklerini dile getirdi. "Sizi çok özledik. Ne zaman, yeniden sizi izlemeye başlayacağız?" sorularına maruz kalan oyuncular, çareyi eve kapanıp twitter'dan bilgi vermekte buldu. Ezgi Mola ve Şebnem Bozoklu da bu merakı topluca gidermek için twitter hesaplarında, "Canım Ailem dizisi bitmedi. Dizinin yayın günü belirlenmeye çalışılıyor" diye yazdı.

TWITTER'DAN CEVAP
Ve dizinin yayın günü belli oldu. atv'nin yaptığı açıklamaya göre 'Canım Ailem' dizisi 15 Ocak cuma günü yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Özlem Esmergül/Sabah

ayy ii olmuş cuma gunu doğru durust dizi yoktu zaten ... onu izlerim.. ama salı gunu çok guseldi..

ayyyy çokk sevindim ya,bitti diye çok üzülmüştüm.inş,adanalıdan sonra yayına gelir.geç saatte daha keyifli dizi izlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…