Canım Ailem - Atv

ben dizide en çok ferideyi halim i sonrada cabbar dedeyi çok beğeniyorum diğerleride iyi ama onları izlemek için izliyorum çoğunlukla

melihanında şansına aynı tipler aziz kısa boylu samimde aynı tip napsın kız samimle evlenmek ister haliyle ikiside kısa ve tıknaz

şehnaz yine bi işler karıştıryor
ali ye de sinir oldum ne işin var senin doğum gününde
yine güzel bi bölümdü
feride ye bayılıyorum

ben bugün izleyemedim yaa( eskiden daha çok yorum yapılırdı bu topicde.. ne olmuş ne bitmiş dizide de diye buraya bakim dedim ama sadece iki kişi yazmış ondanda tüyo alamadımm(((

çok sevmeme rağmen dün akşam dizi bana çok boş geldi zaten yarısından fazlası mertcanı aramakla geçti uzatmışlardı bence :umursamaz: final sahnesi tam bi dehşetti ne işin var senin ceylanın doğum günü partisinde lmaz:

halim o kızdan ayrıldımı elektrik kesildi anlayamadım orasını ayrıldıysada ayrılmasına çok sevindim ferideyle ikisinin huyları zevkleri aynı şehnazda doğruları açıklasa iyi olur artık baktı entrikalar sökmüyor aşka karşı mutsuz oldu kızı herkes belki aklı başına gelmiştir başka kötü planları yoksa tabi cabbar dedem de süperdi yine birde alidede meğil var aldatacak seyhanı sonrada pişman olur kuyruğunu kıstırıp gelecek affet falan diye yazık seyhanda bir mutlu olmadı melihayla samim iyi gidiyolar

Son düzenleme:
bende dün akşam izleyemedim
halim ayrılmış galiba sevindim
ferideyle halim çok yakışıyorlar.

mertcanda mertcan ya çok tatlı maşallahh.

sehnaz otelı kendı ustune yaptı heralde çunku samıme ben dönuyorum artık merak etme bana bır borcun kalmadı ben guvencemı aldım dedı

şehnaz oteli bence melihanın peşinde dolaanan adama devretti
ondan öle dedi
o adam dedıki samım bişe demez bundan sora gibi bişe dedi
bence öle aama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…