- 1 Aralık 2007
- 803
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi mucizem5322
Feride Kenan'a dönmesin ya cok gıcık ..onun yerine başka biri girsin diziye
kızlar birisi cevaplarsa sevinirim.coktandır izlemiyordum.bu kenana ne oldu çıktı diziden neden ayrıldılar ferideyle?gerci çokta iyi olmuş halimle cok daha iyi yakışıyorlar....
hımm reklamdan önce göstermişlerdi zaten orayı demekki aynen öle bitti.. saol tatlımmma.s.
evet yaa tam güzin abla oldu ama biraz da kendini düşünse iyi olacak!:a015:feride dizinin güzin ablası oldu herkese akıl veriyo da bi kendini düzeltemedi
kesinlikle katılıyorum kaydirigubbakcemile5ama melihanın yaşı rolüne göre biraz küçük kaldığı için o şekilde saç ve de makyaj kullanıyorlar sanırım yine de daha farklı birşeyler yapabilirlerdi!a.saliyede sinir oldum seyhanı sıkıştırıp duruyor evliyiz ayrı yaşıyoruz diye madem beraber yaşamak istiyosun al çukulatanı çiçeğini git iste babasından kızı nikah olayınıda sonra açıklarsın artık acaip bir durum yani ceylandanda hoşlandı aslında daha serbet davranması hoşuna gitti seyhan ailesine bağlı bir bahanesi olmadan dışarıya çıkamayan biri ceylan kafasına göre takılıyor haliyle tam ali gibi ferideyede sinir oluyorum halimle uyuz kızın arasını yapmaya çalışıyor birde melihayı değiştireceğim dedi bende değişecek sandım aynı kıyafetler aynı saç bari saçına fön çekselerdi bir toka küpe tamam melihanın saçları düzleşmeli bence yada tek renk olmalı
böylede kuş yuvası gibi yaww ömür!kaydirigubbakcemile3Melihanın saçını düzleştirirlerse yaşı iyice çıkar ortaya Samimin kızı gibi durur..kaydirigubbakcemile3
şu kocayanağı verseler elime bir sevsem bir sevsem de doysam ya bu kadar tatlı çocuk olurmu allahım ya
böylede kuş yuvası gibi yaww ömür!kaydirigubbakcemile3
Ben de şu Şehnaz'ın saçını başını yolup Meliha'nın saç modeline benzetmek istiyorum...