Canım Ailem - Atv

of maç yüzünden sonunu izleyemedim melihanın babasına çok üzüldüm çok hevesliydi neler oldu acaba en sonunda tekrarlarından izleyecem artık hafta sonu denk gelirsem

Kız samimin çıktı..Ben yinede şüpheleniyorum o kadından belki sahte rapor almıştır..

derin bi soru sordum görmemezlikten geldin kuzum,diyorumki seyhan kadar güzelmisin gerçi güzelsinki enişte bırakmadı,göndermedi geri samsuna seni
kızz ben görmedim soru sorduğunuu!!!:sm_confused:
güzelimm tabii zemuszemus görmedin mii resimlerdenn azcıkk!!
sülaledee listee başlarındayımmmmmm töbeee töbeeeee!!!:roflol:
bu arada babalarıı dayanamadıı en sonunda yıkıldıı adamm yaaa!!akannehir
feridede canımm benimm yaa aşık oldu tam olarakk!:teselli:
neysee birbirleri için yaratıldıklarını anlayacaklar en sonunda!!
ali ve seyhan'da romantizmin doruklarındalarr maşşallahh!!!CADIARZU
şehnaz acaba oyun mu oynadıı rapor olayında diyecemm iyice brezilya dizisinee dönecekk olayy!!!:bbo:

bencede rapor sahtedir birde şehnaz niye gidiyo rapor almaya samime sen diloşa bak ben raporu almaya gidecem diye samim niye gitmedi almaya raporu gıcık kadınya çocuk samimden değilse rappor sahteyse kızınıdamı düşünmüyor o çocuğun psikolojisi ne olacak ne biçim anne eve de yerleşti hemen maşllah

Melihaya da sinir oldum niye bırakıyosunki samimi kızı varsa var yani..Şimdi sanki o kadınla evlencek mi samim

feride ve samimin bearaber olacağını taaa şu konunun başlarında demiştim de topa tutulmuştum mafoldumben ben çok şekerler opuyorumnanaktan

feride ve samimin bearaber olacağını taaa şu konunun başlarında demiştim de topa tutulmuştum mafoldumben ben çok şekerler opuyorumnanaktan

Zuhahah Halim demek istedin heralde opuyorumnanaktan

Haftaya ne olacakmış ya bende izleyemedim fragmanı verdiler mi

en çok yakışan çift halimle feride bence huyu huyuna halim ferideye kolyeyi verdiğinde ferideye çok üzüldüm ben alışık değilim dediya hediyelerimi bile kendim alırım demişti kenan değerini bilmedi dolandırdı ferideyi bıraktı hatta kokoş terliklerini bile feride kendi almıştı kıyamamıştı paraya kenan kaybedende kendi oldu feride çok güzel bir eş olacak halime

ayy evett benim de içim gitti orda ferideye yaa!!!:teselli:

ben bu hafta tam olarak seyredemedim ama bi ara gördüm arabada eline dokununca etkilendi galiba feride

ben bu hafta tam olarak seyredemedim ama bi ara gördüm arabada eline dokununca etkilendi galiba feride
evet çok etkilendi kolyeyi alıncada sevindi ama halimde bir alem nişanlısınada aynı kolyeden almış ferideyide götürdü birde hediyeyi görünce feride kolyesini sakladı halimle nişanlısı ayrılsalar hiç mutlu değiller beraberken herşeyleri farklı halimle feridenin huyları benziyor ama nişanlısının zevkleri hobileri farklı mutlu olamazlar feride,halim evlensinlerrrrrrçok güzel kokoş kokoş yaşarlar feride kokoş terliklerini sabahlıklarını giyer yakışırda ferideye kokoşluk

suzan avcı kılıklı kız aliye musallat oldu iyi mii??:dilcikar:
ne kıl gülüyoo o kız öyle yaaa!!!!
bir de aziz çıktııı bakalımm nolcek???:sm_confused:

ılerleyen bölümlerde Azizle Samim Melihayı paylaşamıycaklarmış..Gazetede samime rakip geldi yazıyodu..

ben toptan kaçırmışım diziyi galiba samim adanalımıydı:))) ben oturdukları yerde tanıştılar filan zannettiydimde aaa bak ben boşuna izlemişim diziyi topicden kovun beni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…