- 25 Aralık 2006
- 3.851
- 1
- 49
-
- Konu Sahibi mucizem5322
işte bayıldığım iki laftan biri..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hayıdır inşallah,hayırdır inşallahhhkaydirigubbakcemile3
şehnazın etekler tutuşunca senaryolar yazmaya başladı yineklava: sevininde agzında bakla ıslanmıyor sen yeme içme git yetiştir yani olucak işmi sanamı kalmış söylemek.feride en iyisini yapıyor vallahi hele kısa saçla çok komik olmuştu minik feride :roflol:
evet yaa cumaliii tam naneee herşeyee!!cumali nin de karışmadığı bişey yok halim le cumali ye de çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3 hep ortalığı karıştırıyor
seyhan da daha mı güzelleşti sanki banamı öyle geldi anlamadım
Seyhanınmı göbişi var hiç dikkat etmedim bi dahakine bakıyımkaydirigubbakcemile3
Seyhana bronzluk çok yakışmış bi de gözaltı torbaları hafif düzelmiş güzelleşmiş yani..
kızz göbişş yokk ondaa!!!ama azıcık göbişi var dikkat ettinizmi
kızz göbişş yokk ondaa!!!
güzeldirr güzelll!!
ekrandaakinden daha güzell!!zemuszemus
söyleyemm göbişii çeksinn içeriii doğruuuu çekimlerdeee!!!!!:roflol:kötü bişey demedimki bendede var ,belki giydiği elbisedendir dikkatli bakın az ya,ben bu ara taktımda kendi göbişime ilgi alanım o oldu belki ondanda bana öyle gelmiş olabilir,güzelliğine bişey söylediğmiz yok ve dahada güzellleşmişzemuszemus
derin55 nerden tanıyorsun sen seyhanı bizden selam söyle özellikle ferideyle halime