Canım Ailem - Atv

haklısın ya canım deli oldum sevine manyakmıdır nedir

feride gerçektende süper ya bu kızın oynadığı diziler süper ve acayip doğal bir rol yapıyo.
şahanlada bir stendap tarzı gösterileri vardı kanal1 de ordada çok tatlıydı

cumali nin de karışmadığı bişey yok halim le cumali ye de çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3 hep ortalığı karıştırıyor

Halimin bi röportajını okumuştum..Ben de çok gülüyorum Cumaliye diyodu..

evet seyhan ın göz altı torbaları gitmiş dahada gençleşmiş oyuncular müjdat gezen in öğrencileriymiş şebnem bozokluyla ezgi molla ben en çok ezgi mollayı yani ferideyle halim i yakıştırıyorum onlar evlenseler çok yakışırlar birbirlerine huyları herşeyleri birbirinin aynısı

Seyhana bronzluk çok yakışmış bi de gözaltı torbaları hafif düzelmiş güzelleşmiş yani..

Seyhanınmı göbişi var hiç dikkat etmedim bi dahakine bakıyımkaydirigubbakcemile3

kızz göbişş yokk ondaa!!!
güzeldirr güzelll!!
ekrandaakinden daha güzell!!zemuszemus

kötü bişey demedimki bendede var ,belki giydiği elbisedendir dikkatli bakın az ya,ben bu ara taktımda kendi göbişime ilgi alanım o oldu belki ondanda bana öyle gelmiş olabilir,güzelliğine bişey söylediğmiz yok ve dahada güzellleşmişzemuszemus

söyleyemm göbişii çeksinn içeriii doğruuuu çekimlerdeee!!!!!:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…