- 7 Ocak 2009
- 4.030
- 8
- 55
- Konu Sahibi mucizem5322
Hemde rengi kahverengi,iğrenç................................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alinin kıyafetlerine tek ben uyuz olmuyormuşum demek ki.
Montuna gıcık oluyordum eşimde bana kızıyordu ne varmış montunda diyor.
Nedense Halim in Ali yi bir güzel dövmesini istedim, Aliye inanılmaz bir antipatim var.
Kenan daha güzel geliyor bana.....................................
ali ye tek gıcık olan ben degilim anlasılan....
yaaaa ben seyhan ı hafiften nehir erdogan a benzetiyorum var mı baska benzeten....
Evet benziyor ama sanki gözlerinin altı şiş.......................................................................
evet bende benzetmiştimm..
ama seyhan dha güzel göz altları hariçç :teselli:
İnsanın gözüne hitap ediyorlar kameranın önünde,dikkat
etmeleri gerekir bence fiziklerine..............................................
Seyhan güzel rol yapıyo ama ağlama sahneleri hiç iyi değil. Yani hiç ağlayamıyo dikkat ettiniz mi?
arzucuğum emin ol bakmaya çalışıyordur ama evine bile zor gidiyor şu ara!:bbo:
oarslancan evet ağlayamıyor güzel bende farkettim a.sama dizide oynamaya bile korkmuş:a015: zamanla düzelecek inşallah!....daha çok yeni ve ilk dizisi!
Bu konuda sana katılıyorum canım. Daha çok yeni. Dizinin ilerleyen bölümlerinde ondan daha iyi performans bekliyoruz. Ben beğeniyorum Seyhan'ı. Temiz bir yüzü var.
teşekkürler canım beğenmene sevindim!a.s
Senin bi tanıdığın falan mı canım Seyhan! Bilmiyordum!
Aslında fizik yapısı fotojenik Seyhan'ın.Daha yeni bir oyuncu,herhalde
kendine bakar ileriki bölümlerinde. Umut vaad eden bir oyuncu ileride..................
Ben de ilk başlarda anlayamadım bi röportajını falan okudun zannettim. Sonradan tanıdığını anladım. İyi bir diziyle iyi oyuncularla iyi bir başlangıç yaptı. Önü açık Seyhan'ın. Bu arada selamlarımızı ilet Derincim. Benim adım Ömür. Burda sizinle daha çok görüşücez sanırım unutmazsanız bana ismimle hitap edebilirsiniz.a.s.