Canım Ailem - Atv

Evet kesinlikle ses tonu da güzel. Yumuşak bi tonda konuşuyo.

Bu dizinin tutulmasında en önemli etken bence bizlerdenmiş gibi
olmaları.....................................................................................

Bi de diğer dizilerde olduğu gibi aşırı zenginlik lüks evler arabalar hizmetçiler falan yok. Tamamen mütevazi insanların dünyası.

Evet,çok doğru herkesin yaşadığı yerler,sokaklar vede konular..............................
Ali'ye bir iş lütfen bu arada duyurulur....................................

Evet,çok doğru herkesin yaşadığı yerler,sokaklar vede konular..............................
Ali'ye bir iş lütfen bu arada duyurulur....................................

:roflol: eeee bulur artık bi iş heralde. Seyhan'ı nasıl geçindirecek.:roflol:

Fragmanında gördüm geliyo ya Adana'dan geri. Halim Ali falan yanındaydı. Yoksa ben mi yanlış anladım. Halim'le Ali mi gitti mart kedileri gibi peşinden:roflol:

Yaa iki adam nasılda peşindeler?Seyhan çok mutlu olmalı adamlar birbirine
girdi onun için.....................................................

evet konuşma tarzı gerçekte de çok yumuşak!a.sben fragmanı izleyemedim ama valla hiç öyle mutlu olunacak bir durum değil :1no2:adamlar birbirini yiyor :1shok arada kalıyor korkulacak bir durum!

Solaryumdanda paramı kazanılır?Bu Kenan güzel ama aklı kıt.Feride de
ona inanıyor iş konusunda bile............................................................

Solaryumdanda paramı kazanılır?Bu Kenan güzel ama aklı kıt.Feride de
ona inanıyor iş konusunda bile............................................................

Ben bayılıyorum kenana çok sempatik çok tatlı ya

olan feridenin paralara olacak!....:1no2:gitti bence paracıklar:1no2: kıt aklı yüzünden! erkek dediğin az akıllı olacak iş konularında ya!...ne o öyle kadının üzerine yük olmayacak sengözlerimebaksanabsürekli ne olcak şimdi bunun durumu diye düşünmeyeceksin!feridenin kaderi ne yazıkki bunu gösteriyor!....:a015:

erkek güzeli (kenan) bende alicilerdenim kızlar halim çok abarttı olayı yazık canı acıyo sanırım ondan

kenan hoş evet ama öyle bir erkekten hiç hoşlanmam ben şahsen.hata üstüne hata yapıyor.

Kenan çok pasif bir adam.Ben de hoşlanmam öyle erkeklerden. Anasıda tam cadı kaynana yazık Feride'ye. Nasıl çeyiz terliğini bile kendi aldı garibim.

Kenan çok pasif bir adam.Ben de hoşlanmam öyle erkeklerden. Anasıda tam cadı kaynana yazık Feride'ye. Nasıl çeyiz terliğini bile kendi aldı garibim.
evet ya orda bende ferideye çok üzüldüm yaprak dökümünde fikretin kaynanası canım ailedede ferideninki tam insanı katil eder cinsindelerkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…