Canım Ailem - Atv

ben aliciyim ozaman halime gıcık oluorumm.. zorla guzellik olmaz oğlumm .. diesim gelıoo

Halim sevgisine sahip çıkmaya çalışıyo. Ama bi şeyi unutuyo; sevilmediğini

Gözü Seyhan'a duyduğu aşktan birşey görmüyorki.Onunkisi karasevda......................................

benim eşim halimi çok odun buluyor tersine!:uhm:ya aşk bu işte nasıl nerden geleceği belli olmuyor demekki!...fisfisfis

Neden odun buluyorki?Bence bu bölümde Halim olsa olsa
"Barut"tu...............................................................................

Ali'nin işi yok ama aşk ekonomiye bakmıyor galiba.................................
En azından Seyhan için öyle.............................

hareketleri ve tavırlarından dolayı sanırım!:sm_confused:belki bir adanalı olarak halimin fasulyeci olmasına eşim de gıcık oluyordur!:smiley-cool:bence evlilikleri mantık çok da yürütmez gibi geliyor yaCADIARZU aynı yatağı sırf mantıkla paylaşamazsın!.....:1no2:

Sonradan Seyhan da pişman olur bence Ali'nin parasız olduğunu görünce.
Aşk karın doyurmazki.Acilen senaryoda Ali'ye iş bulunmalı bence........................

Yardım kampanyası başlatalım bari Ali için.Bu hafta fena değildi ama
en azından beyaz gömlek giymişti........................................

Alinin kıyafetlerine tek ben uyuz olmuyormuşum demek ki.
Montuna gıcık oluyordum eşimde bana kızıyordu ne varmış montunda diyor.
Nedense Halim in Ali yi bir güzel dövmesini istedim, Aliye inanılmaz bir antipatim var.

Sonradan Seyhan da pişman olur bence Ali'nin parasız olduğunu görünce.
Aşk karın doyurmazki.Acilen senaryoda Ali'ye iş bulunmalı bence........................

kesinlikle işsiz nereye kadar sengözlerimebaksanab

Duyurulur! Ali'ye bir iş lütfen.....................................

kesinliklea.s birde acil tarafından yeni üst baş alınsın!....CADIARZU

Yardım kampanyası başlatalım bari Ali için.Bu hafta fena değildi ama
en azından beyaz gömlek giymişti........................................

süpersiniz bayanlar ,tebrik ediyorum sizleri:enbuyukkk:

Ali'nin o uzun montu zaten hiç üstünden çıkmıyor......................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…