Canım Ailem - Atv

evet beni de sinir ediyo bu yapışıklığı insan evlenmek istediği kişinin fikirlerine saygı gösterir:sm_confused: hiç sormadan nikah günü mü alınır zoraki!saçmalıyor!

Seyan'ın Adanaya gittiğini duysa halim yinede onun peşine gider bence.....................................

Gerçekten çok iyi oynuyo. ıyi bir oyuncu. Ama şu senaryoyu yazan şu nikah tarihi alma işini abartmış. Gereksiz bi ayrıntı. Saçma.

Nikah olayı Halim'in Seyan'a karşı olan sevgisinin şeklide ondan........................................

Nikah olayı Halim'in Seyan'a karşı olan sevgisinin şeklide ondan........................................

Canım benim nikah tek başına kıyılamaz ki! İstediği kadar gün alsın Halim, Seyhan nikaha gelmediği sürece onun rezil olma durumları devam edecek. Hem de ikiye katlanacak

Ya kızlar! Hep Halim'e yükleniyoruz ama Meliha ve Feride'de fazla baskı yapmadılar mı Seyhan'a? Ben mi çok modern düşünüyorum bilmiyorum ama ben kardeşimin başka birini sevdiğini ve nikahı o yüzden terkettiğini öğrenirsem Meliha ve Feride kadar tepki vermem. Tabi bu insandan insana değişir ama. Gerçekte de böyle tepki verecek ablalarda vardır. Anlayışla karşılayan ablalarda vardır diye düşünüyorum. Siz nasıl abla olurdunuz?

ben önce anlamaya çalışırdım!a.seğer evlenseydi aldatmış olacaktı, ikiyüzlülük yapacaktı.evlenmeyerek dürüst davrandıa.s zaten böyle çürük temeller üzerine evlilik kurulmaz.ben ne kadar zor bir karar verip cesur davrandığını görerek kardeşimi desteklerdim!:teselli:birde mutlu olamayacaksa üzerine üzerine gidip evleneceksin diye kesinlikle tutturmazdım herkesin kendi hayatındaki seçimleri kendinin yapmaya hakkı var ki bir erkek kardeşim var nişandan döndü hep yanında olmaya çalıştıma.s ailem bana kızdı annem suçladı ama yine de kardeşimi destekledim çünkü o insanı mutlu edemeyecekti kendi de mutsuz olacaktı!....

ya kızlar bende evlencek die tutturmam haklısınız
ben cok kızdımmm onlar umut verdi halime olcak olcak diee...

ama seyhana tepki göstermekte haklılar..aynı şey seyhana ola...halim sevmemiş vazgecmiş napalım canı sagolsun diyemezler ki :))

seyhandan çok ablaları umut verdilera.s!tepki vermekten çok anlamaya çalışmalılar abla olarak! tabiki kızabilirler ama yalnız bırakmamalılar :1no2:sonuçta o kardeşleri diğeri elalemin oğlu!...birde evlense de halime yazık olacak bir ömür sevgisiz yaşayabilecek mi?:sm_confused:

tabi cnmm evlenmelerine karsydım
ztn gıcık oldugum nikah günü terketmesi
önceden et barii klava: :mymeka:

tabi cnmm evlenmelerine karsydım
ztn gıcık oldugum nikah günü terketmesi
önceden et barii klava: :mymeka:

evet terk etmekte çok geç kaldı a.shaklısın! o zaman bende çok sinir olmuştum ama zararın neresinden dönersen kardır! sonuçta zor bir durum herşey hazırken yok istemiyorum demek!

Sonuçta Seyhanı dinleyip anlamaya çalışan yok. Evlenirse mutsuz olacak diye düşünen yok. Benim eşimde Halim'i tutuyo. Erkek işte. Ali'nin yaptığı ayıp diyo. Canım ailemi izleyenler Aliciler ve Halimciler diye ikiye bölünmüş durumda. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…