- 7 Ocak 2009
- 4.030
- 8
- 55
-
- Konu Sahibi mucizem5322
Arkadaşlar! İlk başlarda ben Halim'e üzülmüştüm. Hiç haketmedi falan diye düşünmüştüm ama şimdi de çok gurursuz geliyo bana. Seyhan onu istemiyo o gidip kızın haberi olmadan nikah günü alıyo. Ali'ye sana yar etmem diyo. İnsanda biraz gurur olur ya. Seyhan onu aldattı daha niye peşinden koşuyo.
Halim'in anca jetonu düştü.Seyhan'ın kendisi ile neden evlenmediğini öğrendiği
an çok kötüydü yaa.İnsana bu yapılırmı?.............................
adam nasıl rol yapıyor ama değil mi, iyi oyuncu :hooray:
Nikah olayı Halim'in Seyan'a karşı olan sevgisinin şeklide ondan........................................
bence hem seyhanı çok sevdiğinden hem de millete daha fazla rezil olmamak için :)
Nikah olayı Halim'in Seyan'a karşı olan sevgisinin şeklide ondan........................................
Canım benim nikah tek başına kıyılamaz ki! İstediği kadar gün alsın Halim, Seyhan nikaha gelmediği sürece onun rezil olma durumları devam edecek. Hem de ikiye katlanacak
Ya kızlar! Hep Halim'e yükleniyoruz ama Meliha ve Feride'de fazla baskı yapmadılar mı Seyhan'a? Ben mi çok modern düşünüyorum bilmiyorum ama ben kardeşimin başka birini sevdiğini ve nikahı o yüzden terkettiğini öğrenirsem Meliha ve Feride kadar tepki vermem. Tabi bu insandan insana değişir ama. Gerçekte de böyle tepki verecek ablalarda vardır. Anlayışla karşılayan ablalarda vardır diye düşünüyorum. Siz nasıl abla olurdunuz?
ya kızlar bende evlencek die tutturmam haklısınız
ben cok kızdımmm onlar umut verdi halime olcak olcak diee...
ama seyhana tepki göstermekte haklılar..aynı şey seyhana ola...halim sevmemiş vazgecmiş napalım canı sagolsun diyemezler ki :))
tabi cnmm evlenmelerine karsydım
ztn gıcık oldugum nikah günü terketmesi
önceden et bariiklava: :mymeka: