tanselciğim hayatın kolay değil, okurken inan yakında bir yerde olsan da seni alsam bir yere çıkarsam biraz gezsen de açılsan diyorum. senin mesleğin ne? ne gibi bir iş arıyorsun? iş mi bulamıyorsun bulduğun işi mi beğenmiyorsun? intiharı falan aklından sil. böyle birşeyin hesabı Allaha nasıl verilecek? ben de bunalınca la havle çekerim, gerçekten rahatlatıyor. annen kaç yaşında. eğer hiç bir geliri yoksa devletin ona yaşlı maaşı bağlama gibi bir hizmeti yok mu? çünkü benim bildiğim kadarıyla 65 yaş üstüne yaşlı maaşı diye bir uygulama var. annen yaşlı maaşı alabilir belki.:44::44::44:
işleriniz yoruna girene dek kimseyle flört etmeyin. bi de sorunlarınızın üstüne terkedilme sorunu eklenmesin.
Nedir seni bu kadar üzen canım tam anlayamadım :26:Sadece işsizlik mi :26:Baban ne yaptı ki
is arayipta bulamama durumlarini bilirim cok zordur..yardim isteyecegin yakinlarin yokmu senin icin referans olsunlar..birde yüksek mevkide insanlarin kapilarini cal..bak sana tavsiyem gerci Istanbulya yasiyorsun ama TBMM ye git diyecektim memleketin olan milletvekili ile görüs..ben bunlari denedim..yardimci olmak istediler ama malesef bazi görüs farkiliklari cok acik ve net oldugu icin engel oldu tabi..ha birde sadece ise ihtiyacim vardi halimiz vaktimiz yerindeydi sükür..neyse madem elinde internet var kendi memleketinin milletvekiline durumunu belirten bir mail at mutlaka sana geri döneceklerdir danismani ariyor hemen ariyor zaten randevu veriyor..sen gidemezsin ama Istanbul icin eli kolu vardir , durumunu iyce anlatki inansinlar sana ..dogru zaten yardima muhtac oldugun..benim sana tavsiyem bu..ben bu sekille cok milletvekili ile görüstüm , yada bakanla...care araman lazim..evde oturmakla zor..is bulmak caba ister..elindeki en büyük nimet internet..bunu cok akillica kullan :) basarilar dilerim..sormak istedigin varsa sor mutlaka tamma mi???
ben unv yi yarida birakmis baskalarinin deyimiyla burjuva kiziyim ama is arama cabamda en yakinim bile referans olmadi ..yarida birakirim diye..öyle gizel isler yaptimki hepsi kendi cabam ve cesaretimle....destak almadim kendim yarattim...
şuan evet işsizlikten dolayı maddi sınıntım var. Babamı anlatmaya kalksam oo ooof nereden başlayayım nasıl anlatayım bilemem ki. Allah onun gibi biriye kimseyi sınamasın. Çok zorda kalınca özür diler. affetmezsen önce şeker hastalığını, onu da kabul etmezsen çocukluğunda geçirdiği menenjiti bahane eder. onu anlatmaya kalksam inanın anlatamam. görmeniz lazım.doktorundan din adamına herkes bana onu öldü kabul et der oldu. gerisini siz düşünün. Paranoid şizofreni olabilir diyen psikiyatr da çıktı yok hayır bu sadist kişilik bozukluğu diyen de. sen onu isteme, kafasını ağaca vurup kan çıkarır vicdanınla oynar. kabul et hayatına al, hem psikolojik hem bedensel şiddet uygular. gene pişman olup ağlamasın diye dua ediyorum. ağlayınca dayanamıyorum çünkü Allah kimseye vermesin anlatmak inanın çok zor. ben onunla 19 yaşıma geldiğimde görüştüm. babaannemi ilk eşini, diğer kızlarını, tüm kardeşlerini kötüleri bana ben de inanır üzülürdüm. şimdi ben de onun hayatında ki kötüler kervanına katıldım ... ama işin ilginci ne zaman kendi hayatımı kurtaracak kadar toparlansam özür diliyor kabus gibi. evinden taşınmamı da istenmiyor sahip de çıkmıyor bayramda ararım, kurban bayramı 4 gün ben 1 hafta ağlarım. mübarek bayram kandil vs. bunların hiiiç bilinci yoktur onda ahhh ancak çevresinde benzer şeyleri yaşayanlar anlar. yoksa anlatmakla bitmez
canım benim. bak iş deneyimin de varmış. bugün olmaz yarın olur. elbet olur... üzülme. baban da Allah ıslah etsin. kaç yaşında inan başka çocukları da var. evinde oturacaksın tabi zaten 19 yaşına kadar yüzünü bile görmemişsin. hala sen alacaklısın. kendini ne mahçup hissedeceksin. varsa durumu daha da verecek sen 60da olsan o senin baban. geç de olsa yapacak vazifesini. otur babanın evinde sıkışınca para da iste. zevkinden değil ya iş bulamıyorsun. varsa durumu verecek tabi. baba güzelim vazifesi.
insan dibe batınca bi hızla yükseliyo ki sorma :))) bak iyi tarafından arkana jet takılı gibi çıkacan yüzeye Allahın izniyle. rahatlıyorsan yaz. yazdıkça bunalıyo musun hiç anlatma... eğlenceli bişiler anlat. sıkma kendini. canın ne istiyosa yap. seni şımartacak kimse yoksa sen kendini şımart. tamam maddi yönden bişiler yapamzsın ama aç tv yi nette ayakkabı bak... şöyle bi nefes al arada. yoksa boğulursun hüznünde. benim yazımı okumuştun. biliyosun durumumu. açtım hürrem izliyom nette ayakkabı bakıyorum yüzümü kendim güldürüyorum. napalımm bu da snin sınavınmış. Rabbim kolaylık versin
ahhh buffycim ahh. ne olduysa baban değil mi bakacak elbette ara demelerinden oldu zatentabi nortmali bu olduğu için herkes böyle akıl verdi ben ne zaman zor durumda kalsam. ama benim ababm normal bir baba değil ki. en iyi lafı "ben ne yapayım " oluyor. bak bu en iyi lafı utanıyorum laflarını sizlere anlatmaya." bir gün bana başının çaresine bakacaksın bunun başka yolu yok para için de kötü bişey yaparsan allah cezanı versin" dedi
komaya girdim millet kolonyalarla ovuşturdu beni, bana dediler ki esip söylemiştir sen ara gene gene. snra bıraktım bu sefer o aradı. daha doğrusu beni arayamadı bi tanıdığımıza gitmiş. demiş ki ben ona ayda 1 milyar veriyorum
ben girdim devreye benim yüzüme bu iddasını sürdüremedi tabii.neyse gene görüşmeye başladım dedim sen bana bu lafı ettin. eğere sana öyle bişey dedysem ALLAHIM OLMASIN dedi. hayda bi daha şo. sonra gene affet gene işkencesini çek kız resti çek. kısır döngüy döndü. onun için artık onu tanıyanlar bana öldü kabul et diyor. birkaç din adamı bana o senin baban idare edeceksin demişti başlarda. sonra bir gün tansiyonum 20-14 e fırladı korktular bu seni öldürecek diye. onlar bile görüşme kızım allaha havale et, çok affetmek zulmü artırırs affetmemeli insan der oldu. allah ıslah etsin. eğer hasta değilse de tüm bu yaptıklarını bilerek yapıyorsa allahım , nasıl verecek bunca şeyin hesabını diye o kdar üzülüyorum ki. ben kendimden annemden geçtim. ilk eşi ve ilk evliliğinden olan 3 çocuğu, kardeşleri, annesi, vs herkese o kadar çok şey yaptı ki kendimi bahane ederek doktora götürmeye kalktım. hastayım beni götürür müsün diye. benim ne işim var dedi. psikiyatrın kapısından geçmez ama normal olmadığını anlamak için de doktor olmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?