Canım acıyor. Çok yalnızım.

tansel34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
369
3
46
İstanbul
Merhaba kızlar. Önceki konumu okuyanlar kafamın ne kadar karışık olduğunu bilir. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Üst üste konu açıp anlatınca da sizleri bıktırmaktan korkuyorum ...Ama iyi ki varsınız. burada anlatmazsam eğer bu gidişle hastanelik olacağım ... Biliyorsunuz ailevi sıkıntılarım var, işsizim. yaprak gibi savuruluyorum. Evlen diyenler, şu işi yap diyenler. O kadar zor durumdayım ki. Anlatırken utanıyorm. Anne kız evde hapis gibi kaldık. İş başvurusu yapmam lazım 1 tl param yok. allahtan internetim var heryere mail gönderiyorum. bi süre daha işsiz kalırsam faturası birikip o da kesilecek. Arasalar iş görüşmesine nasıl gideceğim bilmem. Bi kısır döngünün içindeyim sanki. Borç alıyorum elimdeki para bitmeden iş bulmayı bir türlü başaramıyorum ...Nedir bunun hikmeti bilmiyorum. 12 yıldır tek başıma ev geçindireceğim derken gırtlağa kadar borca girdim. Üstelik çevremde derdimi anlatabileceğim, paylaşabileceğim kimsem yok. "E İş bul" "nasıl bulamıyorsun ki gazeteler ilan dolu" diyenler içimi acıtıyo. Bir de çevremdeki insanların başkalarının dertlerini nasıl acımasızca dedikodu malzemesi yaptıklarını, y da zayıfı ezdiklerini gördükçe mecburi anlatmama var. Kimseye derdini anlatamıyorsun. İyi gününde başarılı olduğun an telefonun çalmaya başlıyor. Psikoloğum yanlış çevredesin diyor bana. Çevremi değiştirme şansım yok ki. Param olsa ülkeyi terk edesim var. Anneme üzülüyorum. kendim 34 yaşında oldum hayatımı kurmak için çabalayamıyorum bile. Dört duvar arasında yasta gibi kaldık. Bu arada annem babam ayrılar. babamla 19 yaşıma geldiğimde görüştüm hayatımda ilk kez. ve bi hata yaptım, onu affettim. bana babalık yapması için şansa verdim ona hayatım mahvoldu... yaptıklarını anlatsam o kadar uzun sürer ki. çevrem de herkes Amaaan onu ne kafana takıyorsun hasta yahu diye çığlık attığı halde, elimde değil. görüşmeme kararı aldıp sonunda uzaklaştım ama beynimden yaptıklarını çıkarıp atamıyorum. yaraya dönüştü. sanırım kompleks sahibi oldum bu yaşta. birilerine anlatırken ya ne biçim babası var derler hazmedemem. ya da dedikodu malzemesi yaparlar diye iyice ketumlaştım. belki de şuan onun dairelerinden birinde oturmak zorunda olduğum için bir türlü etkisinden kurtulamıyorum. Allah hiç kimseyi yakınıyla sınamasın ! Benim tek tesellim babamın diğer evliliklerinden olan çocuklarına da aynı şeyleri yapıyor olması. herkese böyle olduğunu biliyorum görüyorum ama gene de o kadar canım yanıyor ki... canımın yanmasını bir türlü durduramıyorum. şuan evde oturdum, iş ilanlarına mailller gönderdim. kk da vakit geçirdim. başkalarının dertlerini okuyup elimden geldiğince destek olmaya çalışmak bile bana kendimi iyi hissettirir oldu. AMA inanın çıldırma noktasındayım. evde 1 tl yok. namaz kıldım dua ettim. sürekli la havle çekiyorum. Aklımı kaçırmaktan korkuyorum. İntihar etmekten korkuyorum. Çatırdıyorum. neden herşey bu kadar üst üste geliyor. tek başıma ev geçindirmeye gücüm yetmiyor artık

senin sınanman da bu şekildeymiş canım üzülme..her gecenin ardından güneş doğar derler ya inanıyorum en kısa zamanda çok güzel bir iş bulacaksın üzülme sıkılma dert etme desemde için içini yiyor kemiriyor biliyorum ama mutlaka her işte bir hayır vardır beklemendede bir hayır vardır.Allah seni görüyor kalbini biliyor çabaladığını biliyor.ablamda iki yıla yakın süre evde bekledi iş yok 2 üniversite bitirmişti ve 2 üni bitirdiği için herkes fazla görüyordu ablamı halbuki istediği maaşı belitrmedi 1gün biryere gitti ufak biryer işe başladı sonra orası kapandı ama kapandığı gün başka yerden teklif aldı çalışmasını görmüşlerdi azimliydi şimdi çok iyi bir işi çok iyi bir maaşı var seninde beklediğin biryerler vardır üzülme lütfen..babanız konusuna gelince kimse ailesini kendisi seçmiyorr babanız yüzünden sizi yargılamalarına üzülmeyin onlar kendi cahillikleri ve densizlikleridir...babanız konusuna gelince kimse ailesini kendisi seçmiyorr babanız yüzünden sizi yargılamalarına üzülmeyin onlar kendi cahillikleri ve densizlikleridir...
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda istediğinden daha iyi bir iş bulur ve burada onun mutluluğunu bizlerle paylaşırsın..

allah yardımcın olsun

işsizlik cok kötü bişey ben ev gecindirme derdinde olmadıgım halde bile suan canımı en cok sıkan ve beni hayata kusturen konu bu...

iş var evet ama hepsi abuk subuk, ne tahsilime ne hayallerime uygun.. haftasonu yok, gece yarılarına kadar mesai kısacası bir bayana gore asla degil..

bazen bunun için mi okumusum diyorum.. devlete gitsem ondada tayin mevzusu ailem sehir dısına gondermyor asla... kapana kısılmısım gibi..

ben bu durumda boleysem sen kimbilir nasılsın.. Allahım tez elden sana da bana da bizim gibi olup bekleyen kim varsa da yardım etsin inşallah..

canım benim yaa. ben de işsizim ama benim en aızndan ev geçindirme gibi dertlerim yok. ben kendi paramı kazanmak istiyorum. senin ki daha zor. rabbim yardım etsin. işe alınmadığımda kendime hep şöyle derim "ben maddi olarak çok kötü değilim demekki daha ihtiyacı olan birine kısmet oldu o iş". sana da kısmet olur inşallah. her ikindi namazı sonrası "vaka" suresini oku. peygamberimizin hadisidir. kim bunu alışkanlık ederse ölene kadar açlık görmez. parası bereketlenir.

kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş canım. tez vakitte iş bulursun inşallah. bi başlasan bi yere zaten iş en güzel çalışırken bulunıyor. daha iyi şartlara geçersin zamanla. ama bu kadar zor durumdaysan iş seçtiğini düşünmüyorum. yok iştee. ii iş de torpil gerek şans gerek. kötü işe başvurunca da ya eğitimin fazla ya geçmişin "iyisini bulunca yarıda bırakır bizi" diye almıyolar. ben de derdim ben de mi sorun. ya görüşmede hadi kapamıyorum işi. görüşmeye bile çağrılmıyorum ki? netten ne biliyo nasıl insanım? şans... kader... allah başka şeyle sınamasın.

o evlen diyenler de hadi evlendin diyelim. evlilik olsun diye yarın bi problem çıksa onlar mı çözüm olacak. aşık olmadan evlenme. aşıksan sorun çıkmıyo mu? çıkıyo ama ona göre de çekme gücün oluyo. olmuyosa da "amann sevdim yaşadım" diyebiliyorsun. millette akıl çokkkk. herkes herkesi kınar. senin baban kötüyse senin günahın ne? benim annem hastaysa benim günahım ne? değil işte yafta hemen. deidkodu... derdini anlat rahatlarsın derler. ne anlatması üstüne dert ekliyolar. ordan vurmaya çalışıyolar. ama ii oluyo böyle şeyler. bu durumda etrafında seni kim kıskanıyomuş görüyorsun anlıyorsun. eninde sonunda iş bulacaksın canım. ama ayakların yere dik bastığında o kıskanç fesatları ayırt etmiş olacaksın.

Allah yardımcın olsun

tanselciğim hayatın kolay değil, okurken inan yakında bir yerde olsan da seni alsam bir yere çıkarsam biraz gezsen de açılsan diyorum. senin mesleğin ne? ne gibi bir iş arıyorsun? iş mi bulamıyorsun bulduğun işi mi beğenmiyorsun? intiharı falan aklından sil. böyle birşeyin hesabı Allaha nasıl verilecek? ben de bunalınca la havle çekerim, gerçekten rahatlatıyor. annen kaç yaşında. eğer hiç bir geliri yoksa devletin ona yaşlı maaşı bağlama gibi bir hizmeti yok mu? çünkü benim bildiğim kadarıyla 65 yaş üstüne yaşlı maaşı diye bir uygulama var. annen yaşlı maaşı alabilir belki.:44::44::44:

Allah hepinizden razı olsun. iyi ki varsınız . yazdıklarınızı okurken ağlamaya başladım, biraz iyi geldi bana. bazen taş gibi oluyor insan ağlıyamıyor bile en kötüsü de bu. iyi ki üye olmuşum buraya. inanın sanki yanımda elimi tutuyormuşsunuz gibi hissediyorum. hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. duanıza ihtiyacım var lütfen benim için dua edin ne olur.

canım benim. hepimize oluyor. kendimizi yalnız hissediyoruz. ama bu sorunu çözmüyor ki. güçlü olmak gerek. ol demekle de olunmaz. önce sıkıntınla yüzleşecen, güvendiklerine anlatacan, ağlayacan yasını tutacan, sonra biraz rahatlayıp "ok problemim bu peki nasıl çöebilirim" diyip yeniden deneyecen. hala da olmuyorsa inan bilmedğimiz bir hayır vardır.

dualarım seninle.

işleriniz yoruna girene dek kimseyle flört etmeyin. bi de sorunlarınızın üstüne terkedilme sorunu eklenmesin.

elfride sana ne söylesem nasıl anlatsam bilmiyorum. açtığım ilk konudan bugüne kadar hep yanımda olduğunu hissediyorum. bana o kadar iyi geliyorsun ki anlatabilmeme imkan yok. çok çok teşekkür ederim. Sinirlerim boşaldı ağlamaktan yazamıyorum. ama iyi oldu bu ağlama içim dolmuş ...ben bugüne kadar ne iş bulduysam onu yaptım desem sanırım doğru ifade etmiş olurum. çünkü mecburdum buna, para kazanmak zorunluluğundan. hiç hayallerimin peşinden koşamadım ki. biliyorsun 3. sınıfta okulu bırakmak zorunda kaldım gene bu sebepten. en uzun süre reklam da çalıştım hatta çekirdekten yetiştiğim halde müdürlüğe kadar yükseldim bi dönem. 2009 un başında çalıştığım firma medyadaki krizden dolayı battı. battı derken 20000000 dolar alacağı var firmenın ama nakit sısıntısından lokavta gittti.

sonrası yaprak gibi savruldum, bi işe girdim. meğer adam 3 aydır çalışanlarına maaş vermiyormuş baktım bende alamadım mecburen çıktım. başka bir işe girdim onda da 40 milyalık bi işlem için müşteriyi dolandırmaya kalkıyor diye ayrıldım. ki bilen bilir barter sektörü çook kötü bi sektördür. barter mağdurları falan diye internette bile bulabilirsiniz. bu sektör bana göre değil dedim. başka iş bulacağım elbet derken git gide karamsarlığa kapıldım. bi yerde işletme müdürü olarak iş buldum çoook da sevinerek çünkü kariyer yapma imkanım olacaktı böylece haftanın 6 günü 12 saat mesaiyle çok uzun süre dayanamadım. güvenlikçi bile gelip bana çok yemek yeyin yoksa bayılacaksınız böyle giderse diyordu. yani koşturmayı sen düşün. erkek işiydi o. benden sonra 4 işletme müdür daha değiştirmiş. hala işletme müdür arıyormuş ama onda o kafa varken mümkün değil bulamaz. robot olsa kıvılcımlar çıkarıp alev alır yaa. o kadar yani. bir de bir iş görüşmesi tecrübem var sinirlerimi bozan hazır içimi döküyorum onu da anlatayım bari.

site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ka..net eleman sitesinden yaptığım bi başvuru sonucu mülakata gittim. turizm sektöründe çalışan bi işletme. ön görüşmeyi müdürle yaptım.olumlu bulunca, hazır şirket sahibi buradayken sizi onunla da görüştüreyim dedi. adamın odasına gittik zaten odayı görünce egosunu anlıyorsun . cv mi aldı baktı vs.. konuşmanın arasında siz bekardınız değil mi dedi. evet dedim. "hmm iyi evliler yapamıyorlar da pek bu işi eşleri kıskanıyo sorun oluyo" demezmi kaldım öyle sonra toparlandım "anlayamadım ne gibi dedim" "yemeğe çıkmak gerekiyo" falan diye başladı iyi de bu büyük bi firma olur da hadi iş yemeklerini anlarsın senin iş yemeğinle ne alakan olacak kardeşim. yok bu bana "ters kusura bakmayın" dedim ... bana ne dese beğenirsiniz. "ayyy ne var yani iş yemeği yemek gayet normaldir vs... kahvaltıya kalmak zorunda değilsiniz" dedi bu olay sultanahmetin göbeğindeki bir turizm işletmesinde yaşandı. kalktım çıktım. ama nasıl çıktım tansiyonum gitmiş, sinirlerim bozuldu bi başladım ağlamayaaaa.... inan bu beni o kadar kötü etkiledi ki, insanlara bakış açım değişti. belki diyeceksin ki bi pislik çıkmış karşına haklısın ... ama benim iyi tanıyan ahlakımı bilen bi kaç insanın dışında kimseye anlatamadım.

bi yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum. neden bu kadar üst üste geliyo ki

işleriniz yoruna girene dek kimseyle flört etmeyin. bi de sorunlarınızın üstüne terkedilme sorunu eklenmesin.

evet canım ben de böyle yaptım bu zamana kadar. ve yapmaya da devam edecğim... forumda erkelerin yaptıklarını okuduktan sonra battı balık yan gider nasıl olsa evde kaldım

Nedir seni bu kadar üzen canım tam anlayamadım :26:Sadece işsizlik mi :26:Baban ne yaptı ki

is arayipta bulamama durumlarini bilirim cok zordur..yardim isteyecegin yakinlarin yokmu senin icin referans olsunlar..birde yüksek mevkide insanlarin kapilarini cal..bak sana tavsiyem gerci Istanbulya yasiyorsun ama TBMM ye git diyecektim memleketin olan milletvekili ile görüs..ben bunlari denedim..yardimci olmak istediler ama malesef bazi görüs farkiliklari cok acik ve net oldugu icin engel oldu tabi..ha birde sadece ise ihtiyacim vardi halimiz vaktimiz yerindeydi sükür..neyse madem elinde internet var kendi memleketinin milletvekiline durumunu belirten bir mail at mutlaka sana geri döneceklerdir danismani ariyor hemen ariyor zaten randevu veriyor..sen gidemezsin ama Istanbul icin eli kolu vardir , durumunu iyce anlatki inansinlar sana ..dogru zaten yardima muhtac oldugun..benim sana tavsiyem bu..ben bu sekille cok milletvekili ile görüstüm , yada bakanla...care araman lazim..evde oturmakla zor..is bulmak caba ister..elindeki en büyük nimet internet..bunu cok akillica kullan :) basarilar dilerim..sormak istedigin varsa sor mutlaka tamma mi???
ben unv yi yarida birakmis baskalarinin deyimiyla burjuva kiziyim ama is arama cabamda en yakinim bile referans olmadi ..yarida birakirim diye..öyle gizel isler yaptimki hepsi kendi cabam ve cesaretimle....destak almadim kendim yarattim...

Nedir seni bu kadar üzen canım tam anlayamadım :26:Sadece işsizlik mi :26:Baban ne yaptı ki

şuan evet işsizlikten dolayı maddi sınıntım var. Babamı anlatmaya kalksam oo ooof nereden başlayayım nasıl anlatayım bilemem ki. Allah onun gibi biriye kimseyi sınamasın. Çok zorda kalınca özür diler. affetmezsen önce şeker hastalığını, onu da kabul etmezsen çocukluğunda geçirdiği menenjiti bahane eder. onu anlatmaya kalksam inanın anlatamam. görmeniz lazım. doktorundan din adamına herkes bana onu öldü kabul et der oldu. gerisini siz düşünün. Paranoid şizofreni olabilir diyen psikiyatr da çıktı yok hayır bu sadist kişilik bozukluğu diyen de. sen onu isteme, kafasını ağaca vurup kan çıkarır vicdanınla oynar. kabul et hayatına al, hem psikolojik hem bedensel şiddet uygular. gene pişman olup ağlamasın diye dua ediyorum. ağlayınca dayanamıyorum çünkü Allah kimseye vermesin anlatmak inanın çok zor. ben onunla 19 yaşıma geldiğimde görüştüm. babaannemi ilk eşini, diğer kızlarını, tüm kardeşlerini kötüleri bana ben de inanır üzülürdüm. şimdi ben de onun hayatında ki kötüler kervanına katıldım ... ama işin ilginci ne zaman kendi hayatımı kurtaracak kadar toparlansam özür diliyor kabus gibi. evinden taşınmamı da istenmiyor sahip de çıkmıyor bayramda ararım, kurban bayramı 4 gün ben 1 hafta ağlarım. mübarek bayram kandil vs. bunların hiiiç bilinci yoktur onda ahhh ancak çevresinde benzer şeyleri yaşayanlar anlar. yoksa anlatmakla bitmez

canım benim. bak iş deneyimin de varmış. bugün olmaz yarın olur. elbet olur... üzülme. baban da Allah ıslah etsin. kaç yaşında inan başka çocukları da var. evinde oturacaksın tabi zaten 19 yaşına kadar yüzünü bile görmemişsin. hala sen alacaklısın. kendini ne mahçup hissedeceksin. varsa durumu daha da verecek sen 60da olsan o senin baban. geç de olsa yapacak vazifesini. otur babanın evinde sıkışınca para da iste. zevkinden değil ya iş bulamıyorsun. varsa durumu verecek tabi. baba güzelim vazifesi.

insan dibe batınca bi hızla yükseliyo ki sorma :))) bak iyi tarafından arkana jet takılı gibi çıkacan yüzeye Allahın izniyle. rahatlıyorsan yaz. yazdıkça bunalıyo musun hiç anlatma... eğlenceli bişiler anlat. sıkma kendini. canın ne istiyosa yap. seni şımartacak kimse yoksa sen kendini şımart. tamam maddi yönden bişiler yapamzsın ama aç tv yi nette ayakkabı bak... şöyle bi nefes al arada. yoksa boğulursun hüznünde. benim yazımı okumuştun. biliyosun durumumu. açtım hürrem izliyom nette ayakkabı bakıyorum yüzümü kendim güldürüyorum. napalımm bu da snin sınavınmış. Rabbim kolaylık versin

ahh canım, eski patronlarımdan bazıları beni sevdikleri için sağolsunlar referans oldular. çevresi sözüm ona çook geniş bir insanım, çevremden de epey referansım var allaha şükür. ama yetmiyor ... tanıdıklardan boş pozisyonlar için haber alamıyorum. internetteki tüm siteleri kullanıyorum. düzgün her ay maaşımı düzenli verecek bi yer olsun razıyım şuan. iş seçmiyorum. beni gören ya cv mi çok fazla buluyor, maaş pazarlığına bile girmiyor, ya da az buluyor ... sekreterli ilanına başvuruyorum. ama daha iyi bir iş bulunca bırakırsanız dedi adamcağız :) açığım bakımlıyım dış görünüşümden kimse şuan içinde bulunduğum durumu tahmin edemez ... ama çok kokoş da değilim. en kötüsü de bu, dış görüntünün hayatınla tezat olması ....babamın mal varlığı epey fazla olduğu için fakirliğimi anlatıp yardım istesem ailevi sorunlaımı anlatmak zorunda kalacağım ...nerede hata yapıyorum deyince çevremdekiler hatan yok sadece nasipsizsin deyip duruyo hepten sinirim bozuluyo, ne yaptım da bunlar başıma geldi, neden nasipsizim diye milletvekiline başvursam ne diyeceğimi bilmiyorum ki. aileden fakir olsak tamam da bende baba zengin olduğu için babamla yaşadıklarımı mı anlatacağım, bunu anlatmak zorunda kalmak istemiyorum sadece iş bulamadığımı söyleyip detaya girmesem ilgilenir mi sence bilmiyorum ki ... kim blir günde kaç işsiz arıyordur

Allah yardımcın olsun

ahhh buffycim ahh. ne olduysa baban değil mi bakacak elbette ara demelerinden oldu zaten tabi nortmali bu olduğu için herkes böyle akıl verdi ben ne zaman zor durumda kalsam. ama benim ababm normal bir baba değil ki. en iyi lafı "ben ne yapayım " oluyor. bak bu en iyi lafı utanıyorum laflarını sizlere anlatmaya." bir gün bana başının çaresine bakacaksın bunun başka yolu yok para için de kötü bişey yaparsan allah cezanı versin" dedi

komaya girdim millet kolonyalarla ovuşturdu beni, bana dediler ki esip söylemiştir sen ara gene gene. snra bıraktım bu sefer o aradı. daha doğrusu beni arayamadı bi tanıdığımıza gitmiş. demiş ki ben ona ayda 1 milyar veriyorum
ben girdim devreye benim yüzüme bu iddasını sürdüremedi tabii. neyse gene görüşmeye başladım dedim sen bana bu lafı ettin. eğere sana öyle bişey dedysem ALLAHIM OLMASIN dedi. hayda bi daha şo. sonra gene affet gene işkencesini çek kız resti çek. kısır döngüy döndü. onun için artık onu tanıyanlar bana öldü kabul et diyor. birkaç din adamı bana o senin baban idare edeceksin demişti başlarda. sonra bir gün tansiyonum 20-14 e fırladı korktular bu seni öldürecek diye. onlar bile görüşme kızım allaha havale et, çok affetmek zulmü artırırs affetmemeli insan der oldu. allah ıslah etsin. eğer hasta değilse de tüm bu yaptıklarını bilerek yapıyorsa allahım , nasıl verecek bunca şeyin hesabını diye o kdar üzülüyorum ki. ben kendimden annemden geçtim. ilk eşi ve ilk evliliğinden olan 3 çocuğu, kardeşleri, annesi, vs herkese o kadar çok şey yaptı ki kendimi bahane ederek doktora götürmeye kalktım. hastayım beni götürür müsün diye. benim ne işim var dedi. psikiyatrın kapısından geçmez ama normal olmadığını anlamak için de doktor olmaya gerek yok

[sıze=2]calısmak ısteyıp de ıs bulamamk kadar kotu bırsey yoktur heralde.
Hele hele bu kadar sorumluluk ustune bınerse ınsanın cıldırması ıcten bıle degıldır,bılıyorum.
Buraya calısmak ıstedıgınız alanları yazarsanız belkı ıstanbulda yasayan bıkac kısı sıze yardımcı olur.
Allah sıze kolaylık ve sabır versın.
[/sıze]​

canım bak benim annem psikiyatrik hasta. ama hastalık ayrı birşey karakter ayrı birşey. hastayken neler yapıyor ama "hastayken" normalde yemedi yedirdi giymedi giydirdi. ömrüm oldukça bakacam ona boynumun borcu.

ama seninki hasta mı ben bilemedim. çok bencil, huysuz biri bence.

boşver onu. durumumuz aynı değilki. ben bakmak zorundayım anneme. sen babana bakmak zorunda değilsin güzelim.

onun için sana bişi olsa annen nolacak. onu boşver. sallama. konuşsun dursun. düzeltemezsin. yapısı öyle. etraf bilmiyo mu adamın ahlakını. konu sen olunca mı inanıyolar? millete laf gerek güzelim. o tip inanlar ne olsa deikodunu yapr seni yargılar. onların lafını ne takacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…