- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
- Konu Sahibi reyyannnnn
-
evet zordur kesin ben daha tatmadım doğuyu falan şimdilik sorun yok ayda 2 kere nöbeti oluyor o kötü. ilerde çok zorluk beklliyor onu biliyorum ama inanın birbirimiz çok seviyoruz ve bunlar bana aşılacak şeyler olarak geliyor. bekarken çok büyük konuşurdum 27den önce evlenmem şu meslekten evlenmem vs. gbi ama kalbimi çadı alçak:))iyi cesaret etmişsn asker eşi olmk zor canm yaa
ben birazda korkuyorum evlilkten sanki değişicekmş gibi herşey[/QUOT
henüz evli değilim ama cahillik dönemi derler ya o zaman tercih edilen insanda değişiklik olur diye düşünüyorum artık bizde mantıklı düşünebiliyoruz. iyisiyle kötüsüyle tartıp ona göre veriyoruz kararımızı o yüzde değişiklik olmaz diye düşünüyorum
aslnda güveniyorum onun kararlarınada fikirlerinede ama daha yeniyiz ya onun verdiği bikaramsarlık var
evet zordur kesin ben daha tatmadım doğuyu falan şimdilik sorun yok ayda 2 kere nöbeti oluyor o kötü. ilerde çok zorluk beklliyor onu biliyorum ama inanın birbirimiz çok seviyoruz ve bunlar bana aşılacak şeyler olarak geliyor. bekarken çok büyük konuşurdum 27den önce evlenmem şu meslekten evlenmem vs. gbi ama kalbimi çadı alçak:))
aramızdaki tek evli monarosa olduğuna göre o bilgi versin bize
bencede cevap gelsin :)
aslnda güveniyorum onun kararlarınada fikirlerinede ama daha yeniyiz ya onun verdiği bikaramsarlık var
ben aslında bazen çevremde olumsuzlukları gördükçe evliliğin kumar olduğunu düşünüyorum.kazanabiliriz de kaybedebiliriz de....
neye bilgi vercem kızlarrr
derler ya evlenince hersey farklı oluyo doğru mu?evlenince görüyosun evlendiğin kişinin yüzünü falan sence öyle mi?
4 aydır evliyim daha yeni ama eşim zaten süper bi adam ama onun birçok iyi yönünü daha yeni yeni görüyorum.hani evlenince değişme falan gibi bi durum olmadı, nişanlı gibiyiz hala onun eve gelmesine yakın heycanlanırım ben hep o hep bi sürprizle gelir bana. yani şimdilik bi değişiklik yok..neye bilgi vercem kızlarrr
derler ya evlenince hersey farklı oluyo doğru mu?evlenince görüyosun evlendiğin kişinin yüzünü falan sence öyle mi?
4 aydır evliyim daha yeni ama eşim zaten süper bi adam ama onun birçok iyi yönünü daha yeni yeni görüyorum.hani evlenince değişme falan gibi bi durum olmadı, nişanlı gibiyiz hala onun eve gelmesine yakın heycanlanırım ben hep o hep bi sürprizle gelir bana. yani şimdilik bi değişiklik yok..
böyle devam ederse sorun yok değişmesnde zaten
4 aydır evliyim daha yeni ama eşim zaten süper bi adam ama onun birçok iyi yönünü daha yeni yeni görüyorum.hani evlenince değişme falan gibi bi durum olmadı, nişanlı gibiyiz hala onun eve gelmesine yakın heycanlanırım ben hep o hep bi sürprizle gelir bana. yani şimdilik bi değişiklik yok..
maşallah canım Allah nazarlardan saklasın
ben aslında bazen çevremde olumsuzlukları gördükçe evliliğin kumar olduğunu düşünüyorum.kazanabiliriz de kaybedebiliriz de....
gerçekten öyle hayatımızda ne zamn ne olucağını bilemeyz
saol canm, hepimizi saklasın nazarlardanmaşallah canım Allah nazarlardan saklasın
bazen iyi dediğin kötü çıkıyor kötü dediğin seni mutlu ediyor benm bu ilişkmden önce knuştuğm biri vardı ben ona çok ümit bağlamışım gözümde çok büyütmüşüm beklediğim gibi olmadı şimdi şimdi anlıyorum aslında beni sevmemiş eskileri unutmak için beni kullanmş :85:
atheye düğün hazirandaydı dimi ee napıosun gelinlik falan bakmaya başladın mı?
canm olabiliyor öyle insanlar Allah hep iyilerle karşılaştırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?