• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canıı sıkılan hanmlar sohbete buyrn beklıyormm

iyi cesaret etmişsn asker eşi olmk zor canm yaa
evet zordur kesin ben daha tatmadım doğuyu falan şimdilik sorun yok ayda 2 kere nöbeti oluyor o kötü. ilerde çok zorluk beklliyor onu biliyorum ama inanın birbirimiz çok seviyoruz ve bunlar bana aşılacak şeyler olarak geliyor. bekarken çok büyük konuşurdum 27den önce evlenmem şu meslekten evlenmem vs. gbi ama kalbimi çadı alçak:))

ben birazda korkuyorum evlilkten sanki değişicekmş gibi herşey[/QUOT

henüz evli değilim ama cahillik dönemi derler ya o zaman tercih edilen insanda değişiklik olur diye düşünüyorum artık bizde mantıklı düşünebiliyoruz. iyisiyle kötüsüyle tartıp ona göre veriyoruz kararımızı o yüzde değişiklik olmaz diye düşünüyorum

aslnda güveniyorum onun kararlarınada fikirlerinede ama daha yeniyiz ya onun verdiği bikaramsarlık var

evet zordur kesin ben daha tatmadım doğuyu falan şimdilik sorun yok ayda 2 kere nöbeti oluyor o kötü. ilerde çok zorluk beklliyor onu biliyorum ama inanın birbirimiz çok seviyoruz ve bunlar bana aşılacak şeyler olarak geliyor. bekarken çok büyük konuşurdum 27den önce evlenmem şu meslekten evlenmem vs. gbi ama kalbimi çadı alçak:))

bende o büyük konuşmaktan cok cektm yaa ağzm yandı bidaha büyük konuşmam

neye bilgi vercem kızlarrr

derler ya evlenince hersey farklı oluyo doğru mu?evlenince görüyosun evlendiğin kişinin yüzünü falan sence öyle mi?
4 aydır evliyim daha yeni ama eşim zaten süper bi adam ama onun birçok iyi yönünü daha yeni yeni görüyorum.hani evlenince değişme falan gibi bi durum olmadı, nişanlı gibiyiz hala onun eve gelmesine yakın heycanlanırım ben hep o hep bi sürprizle gelir bana. yani şimdilik bi değişiklik yok..

4 aydır evliyim daha yeni ama eşim zaten süper bi adam ama onun birçok iyi yönünü daha yeni yeni görüyorum.hani evlenince değişme falan gibi bi durum olmadı, nişanlı gibiyiz hala onun eve gelmesine yakın heycanlanırım ben hep o hep bi sürprizle gelir bana. yani şimdilik bi değişiklik yok..

böyle devam ederse sorun yok değişmesnde zaten

maşallah canım Allah nazarlardan saklasın:nazar:

bazen iyi dediğin kötü çıkıyor kötü dediğin seni mutlu ediyor benm bu ilişkmden önce knuştuğm biri vardı ben ona çok ümit bağlamışım gözümde çok büyütmüşüm beklediğim gibi olmadı şimdi şimdi anlıyorum aslında beni sevmemiş eskileri unutmak için beni kullanmş :85:

bazen iyi dediğin kötü çıkıyor kötü dediğin seni mutlu ediyor benm bu ilişkmden önce knuştuğm biri vardı ben ona çok ümit bağlamışım gözümde çok büyütmüşüm beklediğim gibi olmadı şimdi şimdi anlıyorum aslında beni sevmemiş eskileri unutmak için beni kullanmş :85:

canm olabiliyor öyle insanlar Allah hep iyilerle karşılaştırsın inş

Back