- Konu Sahibi reyyannnnn
-
yok canım edirnedeyiz biz.sen istanbul mu?
saol canm ya. ama keşke hep eskşehrde olsak çok sevyiorum burayı ben ya ünvteyi de burda okudum mezun oldum gidicem derken eşimin tayini buraya çıktı:) çok güzel oldu yani..sen nerdesin canm?
evet canım ben istanbuldayım
sevgilinde istanbulda mı yaşıyo normalde
evet istanbulda yaşıyor ayrıca memleketlermz aynı ve ortaokuldan da arkadaştık senelr sonra bu hale geldk kısmet işte :26:
ne kadar güzel daha önceden arkadasın olması...bizde nişanlımla daha cocukluktan tanısıyoruz ailece yıllar sonra bu durumdayız
3 yıl bitti canım....2,5 yılda nişanlandık 3,5 yılımzda evlencez kısmetse ...sizin ne kadar oldu canım
3 yıl bitti canım....2,5 yılda nişanlandık 3,5 yılımzda evlencez kısmetse ...sizin ne kadar oldu canım
kızlar yaşlarınız kaç, çalışıyormusunuz?
maşallah size allah tamamına erdirir inşallah
acele etme zaten canım birbirinizi iyice tanıyın bol bol zaman geçirin tadını çıkarın bu zamanlarınızın
aa ben de 22 yaşındayım bu sene mezun oldum:)
ben 24 yaşındayım...önlisans okudum ayrıca açıktanda bitirmeye çalışıyorum...çalışmıyorum şu an...monarosa sen ne zaman evlendin?_
hepimiz gençmişiz baya:) canm 4 aydır evliyim ben okul bitnce hemen evlendik işte. zaten sizler gibi tanıyorduk birbirimizi geç farkettik biz de 2008 de nişanlandık 2 sene sonrada evlendik canm..
ben birazda korkuyorum evlilkten sanki değişicekmş gibi herşey[/QUOT
henüz evli değilim ama cahillik dönemi derler ya o zaman tercih edilen insanda değişiklik olur diye düşünüyorum artık bizde mantıklı düşünebiliyoruz. iyisiyle kötüsüyle tartıp ona göre veriyoruz kararımızı o yüzde değişiklik olmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?