canıı sıkılan hanmlar sohbete buyrn beklıyormm

Kışlık çok qüsel hırkalar war onlardan da alabilrsinn... Mesela ben yılbaşı için hırka alacaqımm

kol düğmesi güzel fikir. swatch'ın söz yüzüğü şeklinde yüzükleri var onlardanda alabilrsin tanışma gününüzü falan işaretleyip takıyormuşsunuz. hoşuma gitmişti benim.

reyancım şimdi bende bunu nette senin için araştırdım bende sana isimlerinizin baş harfinden oluşan kol düğmesi al dicektim
arkadaş demiş lafı ağzımdan aldı kol düğmesi olabilir kupanın üzerine kendi resimleriniziden oluşan bi kupa yaptırıp verebilirsin
ben eşime karakalemle resmini yaptırmıştım doğum gününde aklıma gelen bunlar şimdilik

Merhabalar sebebi ziyaretımız bellı.bu saatte kız,oğlan isteyecek degılız.fazl...a vaktımızde yok iyi geceler deyıp dıdecegız.tatlı almadık ortalıkta kriz var.sizde tatlıyı rüyanızda görün tatlı rüyalar :86::86:

hadi ben kaçtıımm hepinize iyi geceler

valla herhalde bi biz sıkılıoruz:) mesaj atamadım tekrar sana özelden 10 dk bir atılıyomus ..ee ne var ne yok nasıl gidiyo?

Benim eşimde bana karakalem yaptırmıştı çok hoşuma gitti birde benim resmimi tişörtlere bastırmış arkadaşları çağırrmış herkes tişörtleri giymiş ellerinde pastayla ışıklar açıldı güzel bir süprizdi deneye bilirsin

yok canım... nişanlıyım ben haziranda düğünüm var askerlik derdimiz yok cok şükür.ama seninde az kalmıstı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…