- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
- Konu Sahibi reyyannnnn
ee hadi kızlarrr:))) başlayalım mesela yaş kaç evlimiyiz bekarmıyız meslekler faan söylesek???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavaş yavaş sohbete başladık sanırım artık:)) ama bi konu bulalım yaaa
haklsn cnm ya nsanlmın dogum guu var ne almalymne yapmalyım bır akl verınn
ee hadi kızlarrr:))) başlayalım mesela yaş kaç evlimiyiz bekarmıyız meslekler faan söylesek???
bn m nısanlma hedıye almam lazm veya kedm hazırlamam lazm neler olabılır
canım şu ana kadar ona hiç hediye almışmıydınn?birde ne tür şeylerden hoşlanır,,,sen daha iyi bilirsin tabi,,,
bulunduğu şehirden bir pastane araştır netten,evine bi yaşpasta gönder,ardındanda hediyeni aynı güne denk gelecek şekilde gönderirsin,,,bu gömlek,kravat,koldüğmesi olabilir,kaliteli bir cüzdan kemer takımı olabilir,,,traş makinası olabilir,saat olabilir...hediyelik eşya tarzı şeylerde olabilir,,,
ben 4 aydır evliyim, 22 yaşındayım ingilizce öğrtmeniyim ama daha atanamadım:)bn nısanlym bekarm meslek cocuk gelısımcyım staj yapıyorum daha ya szler
ya açıkcası ben öyle pek sürpriz falan yapamıyorum anlamam pek:) genelde hediye almayı tercih ederim. saat alabilirsin yada ikinizin isimlerinin başharfleri yazılı olan gümüş bir kol düğmesi çok şık olur, düğününüzde takar kullanır sonra:)))
ben 4 aydır evliyim, 22 yaşındayım ingilizce öğrtmeniyim ama daha atanamadım:)
teşekkürler canm...ıkımızde egtmcıyız desene yenıymısın daha dugunun cok mutlu olrsn ıns
parfum aldm tras setı aldm atkı ordum smdye kadar
iyi ozaman benim saydıklarımdan birtek traş makinası elendi,diğerlerini düşünebilirsin,,,
sigara kullanıyosa gümüş tabaka olabilir,şimdilik aklıma gelenler bunlarr:96:
teşekkürler canm...
darısı bana artkk
Hoppp uçtum yine qeLdimmm...
Hoşbuldum ablalarımm, ablalarım diorum çünkü hepiniz benden yaşca büyüksünüz sanıyorummm...
Bende Esmerr_ öqrenciyimm ne ewli ne de nişanlıyımm ama çok ama çok sewdiqim bi aşkım warr... Gelcek yıl sözlenmeyi düşünüyoruzz ALLAHın izniyleee
Hoppp uçtum yine qeLdimmm...
Hoşbuldum ablalarımm, ablalarım diorum çünkü hepiniz benden yaşca büyüksünüz sanıyorummm...
Bende Esmerr_ öqrenciyimm ne ewli ne de nişanlıyımm ama çok ama çok sewdiqim bi aşkım warr... Gelcek yıl sözlenmeyi düşünüyoruzz ALLAHın izniyleee
hoşgeldin canm lise öğrencsimisin?
merhaba monarosa dün gece konuşmuştuk benim okula oy atmıştınız