- Konu Sahibi reyyannnnn
-
tabiki ederim canm:))Hoşbuldumm
Ewet sondayımm... Yarında inqilizce sınawımm war yardım eder misinn pleasee
Bende geldimmm pazar günü niye bu kadar sıkıntılı bir gündür ya! bugünün farklı bir havası var.:97:
ben bir iki arkadaşıma daha söylemiştim oy atmışlardır umarım...kazanmamıza o kadar az kaldı ki son 92 oya ihtiyacımız kaldı
ayy bende geldim kızlar benimde acayip canım sıkılırr nedenli nedensiz
ayy bende geldim kızlar benimde acayip canım sıkılırr nedenli nedensiz
hoşgeldn canm aynı durum bende de var
evet arkadaşlar facebook hesabı olanlar ltfen oy versinler okulumza katıkıda bulunsunlar....canı sıkılan arkadaşlar bize bir oy verselerde bir okula destek olsalar lüttffffffeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
okulumuza destek verirmisiniz Favori Canım Okulum Facebook'ta alkim i.ö.o. dakırı afyon
hoşbulduk cnm valla farklı bişey yapmadığımız içindirhoşgeldn canm aynı durum bende de var
öylede cnm elimizde değil işte nedenli nedensiz sıkılıyo hep aynı şeyleri yapa yapa sıkılıyo insan :44:hayattta canınızı skmaya degmez hcc
evet arkadaşlar facebook hesabı olanlar ltfen oy versinler okulumza katıkıda bulunsunlar....
canı sıkılan arkadaşlar bize bir oy verselerde bir okula destek olsalar lüttffffffeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
okulumuza destek verirmisiniz Favori Canım Okulum Facebook'ta alkim i.ö.o. dakırı afyon
hoşbulduk cnm valla farklı bişey yapmadığımız içindir
öylede cnm elimizde değil işte nedenli nedensiz sıkılıyo hep aynı şeyleri yapa yapa sıkılıyo insan :44:
reyyannn canım bilmiyorum ama pazar günü bana hep sıkıcı gelirtelevizyonda haftaii tekrar dizileri olur. pazar haberleri klasik hava güzel olursa pikniğe gitti, soğuk olursa kış geldi şeklinde olur. geceye doğru maratontarzı program olur. ve ertesi gün okul ve iş sıkıntısı olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?