- Konu Sahibi reyyannnnn
-
canm olabiliyor öyle insanlar Allah hep iyilerle karşılaştırsın inş[/QU
kötüleri yaşamasak belkide iyilerin kıy*****i anlayamayacağız canım.hem acı da olsa deneyim oluyo bize
evet canım haziranda.gelinlik netten baktım elimde bikaç tane model var bir ara istanbula gidip bakmayı düşünüyoruz eger içime sinen olmazsa diktiricem..aslında bir an önce baksam ii olcak
evet canım haziranda.gelinlik netten baktım elimde bikaç tane model var bir ara istanbula gidip bakmayı düşünüyoruz eger içime sinen olmazsa diktiricem..aslında bir an önce baksam ii olcak
heycanlısındr şimdi
aynen giden sayesnde gelenin kıy*****i daha iyi anlıyorum zaten benm 2.ilişkm bu ve inşallah son olur
anladım canm ya gelinlik seçme aşamasında çok kafa karışıyor ben hazır beğenemeiştim en sonunda gittim modaevine bitane geinliğin üstünü birinin altını beğenip netten diktirmiştim tam istediğim gibi olmamıştı malesef ama yine de güzeldi. inş içine sinen bişey bulursun canm
hayırlısıysa son olsun canım.hep hayırlısı diye dua et
eger bulamazsam bende elimde olan gelinlik modellerinden birinin eteği birinin üstü birinin sırtı falan seçip öyle diktiricem...o kadar cok yapılacak sey var ki....
öyle dua ediyorum canm ...nişanlınla yaşıt mısın
yok canım nişanlım benden 4 yaş büyük?siz?
evet canm ya çok şey var ama tatlı telaşlar bunlar ben fazla pimpiriklenmiştim kafa yormuştum şimdi diyorum boşuna yapmışım. herşey rüya gibi gelip geçiyor canm:)
ne güzel bende hep büyük olsun isterdim ama malesef biz yaşıtz gerçi olgun düşünyor ama yinede büyük olsaydı iyi olurdu
en fazla yaş farkı bizde ozaman 7 yaş var aramızda:)
ay umarım öyle olur...ben cok pimpirikli bir insanım herşey olsun bitsin öyle rahatlıyorum..evimiz var kiracılar cıktıktan sonra tadilat yaptırcaz sürekli nisanlıma fikir üretiyorum şöyle olsun böyle olsun hep düşünüyorum:))
bence ideal
tabi büyük olması her açıdan daha iyi fakat anlaşmanız önemli...
aynen ben de hemen herşey olsun isterim:) ama hala eksikler çıkıyor büyük şeleri yapın küçük şeler zamanla olur canm biz evlendikten 2 ay sonra ev aldık daha yeni taşınmışken bidaha taşındık canm bu evime geleli 1 ay oldu hala yerleşiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?