canıı sıkılan hanmlar sohbete buyrn beklıyormm

evet canım haziranda.gelinlik netten baktım elimde bikaç tane model var bir ara istanbula gidip bakmayı düşünüyoruz eger içime sinen olmazsa diktiricem..aslında bir an önce baksam ii olcak

anladım canm ya gelinlik seçme aşamasında çok kafa karışıyor ben hazır beğenemeiştim en sonunda gittim modaevine bitane geinliğin üstünü birinin altını beğenip netten diktirmiştim tam istediğim gibi olmamıştı malesef ama yine de güzeldi. inş içine sinen bişey bulursun canm

eger bulamazsam bende elimde olan gelinlik modellerinden birinin eteği birinin üstü birinin sırtı falan seçip öyle diktiricem...o kadar cok yapılacak sey var ki....

eger bulamazsam bende elimde olan gelinlik modellerinden birinin eteği birinin üstü birinin sırtı falan seçip öyle diktiricem...o kadar cok yapılacak sey var ki....

evet canm ya çok şey var ama tatlı telaşlar bunlar ben fazla pimpiriklenmiştim kafa yormuştum şimdi diyorum boşuna yapmışım. herşey rüya gibi gelip geçiyor canm:)

evet canm ya çok şey var ama tatlı telaşlar bunlar ben fazla pimpiriklenmiştim kafa yormuştum şimdi diyorum boşuna yapmışım. herşey rüya gibi gelip geçiyor canm:)

ay umarım öyle olur...ben cok pimpirikli bir insanım herşey olsun bitsin öyle rahatlıyorum..evimiz var kiracılar cıktıktan sonra tadilat yaptırcaz sürekli nisanlıma fikir üretiyorum şöyle olsun böyle olsun hep düşünüyorum:))

aynen ben de hemen herşey olsun isterim:) ama hala eksikler çıkıyor büyük şeleri yapın küçük şeler zamanla olur canm biz evlendikten 2 ay sonra ev aldık daha yeni taşınmışken bidaha taşındık canm bu evime geleli 1 ay oldu hala yerleşiyorum:)

tabi büyük olması her açıdan daha iyi fakat anlaşmanız önemli...

anlaşmamızda bi sorun yok konuşmalarıda düşünceleride bana mantıklı geliyor şimdiye kadar çocukca tavrını görmedm bakalım görmem inşallah ben erkeklern çok çocuksu davranmalarını ve gereğinden fazla cıvıklık yapmalarına dayanamıyorum ağır olmalılar bence

zaten eksikler hiç bitmez canım onun bilincindeyim zaten evde değiştirmek istediğim cok bişy yok...ama işte insan ister istemez yapıyo stres...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…