Canı sıkılanlar buyrun sohbet edelim

Tamam 2 litre icelim kıs icin yeterli.. hz. YAKUP ile Yusufun kavusmasini izliyorum suan yaa :KK43: :KK43:
Ben icemem kii 1 buçuk olsun benim ,canim o filmleri izle meni tavsiye etmem orda peygamberleri canlandıran insanlar günlük hayatta kim bilir nasil insanlar , bir peygamberi canlandırmak çok yanlis bir de misafirlik te denk geldim melek falan canlandirmislar o filmde çok çok yanlış...

Ben icemem kii 1 buçuk olsun benim ,canim o filmleri izle meni tavsiye etmem orda peygamberleri canlandıran insanlar günlük hayatta kim bilir nasil insanlar , bir peygamberi canlandırmak çok yanlis bir de misafirlik te denk geldim melek falan canlandirmislar o filmde çok çok yanlış...
Hangisi canim bircok ksii yapmis.. yok ya sakincali izlemiyorum birde gozum takildi bugun oyle.. canim ya ordakini tasdik etmek degil ki Aslini Kurandan ogrenmek bilmek gerek.. hic bilmeyen icin izlemek sakincali ama sukur skntim yok o konuda

Tamam en az 1 bucuk olsun

Ben kendime soyle bir düzen kurmayi istiyorum namaza kalkinca bir barda sirkeli su, şekerim çok düşmüşse sonra uyuyorum ben zaten öğlen k
Hangisi canim bircok ksii yapmis.. yok ya sakincali izlemiyorum birde gozum takildi bugun oyle.. canim ya ordakini tasdik etmek degil ki Aslini Kurandan ogrenmek bilmek gerek.. hic bilmeyen icin izlemek sakincali ama sukur skntim yok o konuda
bilmiyorum hz yusuf dizisi sanırım kanal7 de yok canım sıradan bir insanın peygamberi canlandırması bir hakaret kim ki o kişi bir peygamberi canlandırıyor

Glifor benimde istahimi kesti ama kabiz yapti ben birsktim o yuzden. Ben kalirim ac hic sorun olmuyor 24 saat bile kalirim :) ben gliforsuz veririm bu saatten itibaren basliyoruz.. bugun yediklerimi yazayim..
Dun en son aksam 8 de yedigim icin sabah 12 de normalde brokoli salatalik flan kahvalti yapardim bugun yapmadim
Canim istemwdi.. sabah ac karna hayit hapimi macha kapsulumu ictim. Sora limonlu suyunu ictim.. oglene dogru 1 elma 1 incir 2 hurma ve bol su ictim..
12 bucukta 1 dilim kek yedim

Aksam 6 da da 1 dilim yedim ama ince..
Birde yogurt karisimimi yedim
2 tane salatalil yedim folik asitimi ictim..

Ve en sonda yarim muz yedim cikolata sosu doktum az :KK70: ve 7 bucukta kapattim. Normalde 6 da kapatiyorum artk buna uyucam hergun duzenli
Canım bi ara bende glifor kullandım ben şeker hastalığından kullandım siz neden kullanıyorsunn sizde ondan mıı

mesajım yarım kaldı :) şöyle sabah kalkınca bir bardak sirkeli su ,sekerim cok düşmüşse 3 5 kuruyemiş , veya bir meyve sornra uyku, öğlen kalkınca yine bir bardak su sirkesiz,kahvaltı (sekersiz çay peynir zeytin vs bal reçel sadece 1 tatlı kaşığı o da ara sıra , sonra ev işleri namaz falan, ikindin namazından sonra yürüyüş en az yarım saat, gelince kuruyemiş bir avuç ve bir meyve, akşamdan önce sirkeli su ,sonra akşam yemeği çay pek içmem içersem de şekersiz gün içinde bir bucuk litre su sirkeli su dahil nasıl sizce ?

X