- 22 Ağustos 2015
- 29.606
- 86.335
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Diger ekmekten daha zararsiz ama :) arada olur az nolcKBizimkide yagsiz un su tuz var ama un tek başına yetr zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diger ekmekten daha zararsiz ama :) arada olur az nolcKBizimkide yagsiz un su tuz var ama un tek başına yetr zaten
Sag diz canim. ,dizi karna çekince mide kasilip kuculuyor olabilirCanim sunnet olan yerde sag ya da soldu sanirim mideye dogru birini yaslayip yemek..yerde ama normalde bu tokluk verir ve metobolizmayi calistirir
Tamam canim ben tatli yemessem 2 veririm :))2 çok bence 1 olsun , yarin baslicaz ama pazardan pazara olsun,
Evet daha az zararli ,ama sürekli yememek lazimDiger ekmekten daha zararsiz ama :) arada olur az nolcK
Sus kiz yemesemde olur fsrketmez..Evet daha az zararli ,ama sürekli yememek lazim
Tamam canim ben tatli yemessem 2 veririm :))
Tamam 2 litre icelim kıs icin yeterli.. hz. YAKUP ile Yusufun kavusmasini izliyorum suan yaaGünlük su hedefi belirleyelim ben çok icemem su ama zorlayim limonlu su falan iceyim
Ben icemem kii 1 buçuk olsun benim ,canim o filmleri izle meni tavsiye etmem orda peygamberleri canlandıran insanlar günlük hayatta kim bilir nasil insanlar , bir peygamberi canlandırmak çok yanlis bir de misafirlik te denk geldim melek falan canlandirmislar o filmde çok çok yanlış...Tamam 2 litre icelim kıs icin yeterli.. hz. YAKUP ile Yusufun kavusmasini izliyorum suan yaa
Hangisi canim bircok ksii yapmis.. yok ya sakincali izlemiyorum birde gozum takildi bugun oyle.. canim ya ordakini tasdik etmek degil ki Aslini Kurandan ogrenmek bilmek gerek.. hic bilmeyen icin izlemek sakincali ama sukur skntim yok o konudaBen icemem kii 1 buçuk olsun benim ,canim o filmleri izle meni tavsiye etmem orda peygamberleri canlandıran insanlar günlük hayatta kim bilir nasil insanlar , bir peygamberi canlandırmak çok yanlis bir de misafirlik te denk geldim melek falan canlandirmislar o filmde çok çok yanlış...
Tamam en az 1 bucuk olsunBen icemem kii 1 buçuk olsun benim ,canim o filmleri izle meni tavsiye etmem orda peygamberleri canlandıran insanlar günlük hayatta kim bilir nasil insanlar , bir peygamberi canlandırmak çok yanlis bir de misafirlik te denk geldim melek falan canlandirmislar o filmde çok çok yanlış...
bilmiyorum hz yusuf dizisi sanırım kanal7 de yok canım sıradan bir insanın peygamberi canlandırması bir hakaret kim ki o kişi bir peygamberi canlandırıyorHangisi canim bircok ksii yapmis.. yok ya sakincali izlemiyorum birde gozum takildi bugun oyle.. canim ya ordakini tasdik etmek degil ki Aslini Kurandan ogrenmek bilmek gerek.. hic bilmeyen icin izlemek sakincali ama sukur skntim yok o konuda
ee geleydin sende zayıflardınVay kizceler nettiniz siz biyle bn gelene kadar igne iplige donmussunuz yaa
valla hic tatli yememe konusu bizi inceltti epeyVay kizceler nettiniz siz biyle bn gelene kadar igne iplige donmussunuz yaa
Saol canım benimmmm sen napionnnn naotıbn bittimi işlerinHm ,Allah hayirli isler helal kazanclar nasip etsin kuzum
Canım bi ara bende glifor kullandım ben şeker hastalığından kullandım siz neden kullanıyorsunn sizde ondan mııGlifor benimde istahimi kesti ama kabiz yapti ben birsktim o yuzden. Ben kalirim ac hic sorun olmuyor 24 saat bile kalirim :) ben gliforsuz veririm bu saatten itibaren basliyoruz.. bugun yediklerimi yazayim..
Dun en son aksam 8 de yedigim icin sabah 12 de normalde brokoli salatalik flan kahvalti yapardim bugun yapmadim
Canim istemwdi.. sabah ac karna hayit hapimi macha kapsulumu ictim. Sora limonlu suyunu ictim.. oglene dogru 1 elma 1 incir 2 hurma ve bol su ictim..
12 bucukta 1 dilim kek yedim
Aksam 6 da da 1 dilim yedim ama ince..
Birde yogurt karisimimi yedim
2 tane salatalil yedim folik asitimi ictim..
Ve en sonda yarim muz yedim cikolata sosu doktum az ve 7 bucukta kapattim. Normalde 6 da kapatiyorum artk buna uyucam hergun duzenli
evet canım topladım mutfağı yemek hazırladım şimdi yine bulaşık az sonra yıkarım artık onlarıSaol canım benimmmm sen napionnnn naotıbn bittimi işlerin
insülin direnci var canım bizde şeker değil tam olarak sen şeker hastası mısınCanım bi ara bende glifor kullandım ben şeker hastalığından kullandım siz neden kullanıyorsunn sizde ondan mıı