- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
valla hic tatli yememe konusu bizi inceltti epey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla hic tatli yememe konusu bizi inceltti epey
Kuru yemis olur yumurta mutlaka her gun sebzede mutlaka..mesajım yarım kaldı :) şöyle sabah kalkınca bir bardak sirkeli su ,sekerim cok düşmüşse 3 5 kuruyemiş , veya bir meyve sornra uyku, öğlen kalkınca yine bir bardak su sirkesiz,kahvaltı (sekersiz çay peynir zeytin vs bal reçel sadece 1 tatlı kaşığı o da ara sıra , sonra ev işleri namaz falan, ikindin namazından sonra yürüyüş en az yarım saat, gelince kuruyemiş bir avuç ve bir meyve, akşamdan önce sirkeli su ,sonra akşam yemeği çay pek içmem içersem de şekersiz gün içinde bir bucuk litre su sirkeli su dahil nasıl sizce ?
Baya baya canim nolmus yav haydi kizlar guveniyorum sizevalla hic tatli yememe konusu bizi inceltti epey
Sen nere kaciyosun ki. Gel burayaBaya baya canim nolmus yav haydi kizlar guveniyorum size
Evet ama tip 2 insülinlik değil çok şükürrinsülin direnci var canım bizde şeker değil tam olarak sen şeker hastası mısın
HahahahahhMavisim sende basliyorsun yok ole yağma. Nokta
evet bir ara (diyette iken )her gün bir buçuk yyumurta yiyordum haslanmış omlet falan ,kuru incir çok pahalı yav ,hurma alıyorum ama , bal sevmem zaten reçelde eh işte nadiren yerim ama karbonhidratı kesince zorlanmamak adına bir tatlı kaşıgı yenmeli bence doğal bal reçel hazır olanlardan diğilKuru yemis olur yumurta mutlaka her gun sebzede mutlaka..
C vitamini folik asit..
Incir hurma yiyelim varsa.. 1 er tane :) bal sekeri cikartiyor cabuk onu es gecelim bence hic yeme
hee bak hele şuna kendine de güvenBaya baya canim nolmus yav haydi kizlar guveniyorum size
Ya 15 tl ye aldim aydin inciri mis gibi. 20 gun 1 sy yersin sorasina bakarsin okadat da degil yaevet bir ara (diyette iken )her gün bir buçuk yyumurta yiyordum haslanmış omlet falan ,kuru incir çok pahalı yav ,hurma alıyorum ama , bal sevmem zaten reçelde eh işte nadiren yerim ama karbonhidratı kesince zorlanmamak adına bir tatlı kaşıgı yenmeli bence doğal bal reçel hazır olanlardan diğil
ordan gülmek yok miss hanım sizde bizim yerimize pasta börek yiceksinizHahahahahh
Sen kilolu olsaydin alirdik boyunun olcusunuHahahahahh
bizimde tip 2 olma riskimiz varEvet ama tip 2 insülinlik değil çok şükürr
Dikkat ediyorum ama hayatimda hic oyle diyet yapmadim nasil olur acep uyamazsam ayip olurSen nere kaciyosun ki. Gel buraya
Burda yaģlari parcalicaz.. yagli olan sussun laf dinlesin : gidecek bunlar baska care yok.
Ayipmi. Bize olmaz ama kendine olur. Sen gobusunu cok seviyorsun olmazki ama boyle sevme onu beni sevDikkat ediyorum ama hayatimda hic oyle diyet yapmadim nasil olur acep uyamazsam ayip olur
aha bak bunu gördün mü iştah miştah kalmazDikkat ediyorum ama hayatimda hic oyle diyet yapmadim nasil olur acep uyamazsam ayip olur
Kendimede guveniyom ama diyet siz kurlere devamhee bak hele şuna kendine de güven
Ayyy ayni ben bende kocaelide yasiyorum daha arkadas edinemdim komsulukta yok pek bende tekim evde cok sıkılıyorumEv hanımıyım bu yüzden cok boş kalıyorum ve cogu zamancanimsıkılıyor arkadaşın da yok komsumda yok ara sıra takılalım burda kızlar ne dersiniz?