- 28 Ocak 2009
- 33.779
- 55.119
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.941
Silmiyorum ki erkek kardeşim siliyor boyu uzun kollarıda uzun 2 dk siliyor.10. Kat süpermiş bayılırım bana adrenalin olacak ne güzel cam silinir orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silmiyorum ki erkek kardeşim siliyor boyu uzun kollarıda uzun 2 dk siliyor.10. Kat süpermiş bayılırım bana adrenalin olacak ne güzel cam silinir orda
10. Katta Cam silmek miDüşüncesi bile dehşet
Aferin delikanlıya evli değilse kız verelim biz ona yaSilmiyorum ki erkek kardeşim siliyor boyu uzun kollarıda uzun 2 dk siliyor.
Olmuyor işte sadece gürültü değil ki tependen halı ,sofra silkeleyen,çöp atan,su döken kullandıkları orkid,çocuk bezlerini atan mı dersin herşey vardı.Bütün apartmanın gürültüsüne razıyım
15. Katı dıştan silmeye gerek yok kiSilmiyorum ki erkek kardeşim siliyor boyu uzun kollarıda uzun 2 dk siliyor.
Ah bulca ahhh o konuya hiç girmeyelim kanayan yaramOlmuyor işte sadece gürültü değil ki tependen halı ,sofra silkeleyen,çöp atan,su döken kullandıkları orkid,çocuk bezlerini atan mı dersin herşey vardı.
Sizin fenaymışOlmuyor işte sadece gürültü değil ki tependen halı ,sofra silkeleyen,çöp atan,su döken kullandıkları orkid,çocuk bezlerini atan mı dersin herşey vardı.
Değil henüz erken hem okuyor hem çalışıyor gerçi düşünmüyor öyle birşey düşünse ilk benim haberim olur benden güzel temizlik yapar :)Aferin delikanlıya evli değilse kız verelim biz ona ya
Ara sıra gerekiyor dıştanda :)15. Katı dıştan silmeye gerek yok ki
İçten sil geç
Maşallah maşallah inşallah evlenince de yaparDeğil henüz erken hem okuyor hem çalışıyor gerçi düşünmüyor öyle birşey düşünse ilk benim haberim olur benden güzel temizlik yapar :)
Balkonu camlatmak lazım tabi önce kendi evin olucak kiracı olunca vay halimize ama şükür benim komşular atmıyor bişey şimdilik :)Ah bulca ahhh o konuya hiç girmeyelim kanayan yaram
Sende mi 1. katsın bir ara babamdı sanırım bahçe vardı şurayı temizliyeyim dedi adamın önüne attılar pat diye orkid yada çocuk beziydi.Ah bulca ahhh o konuya hiç girmeyelim kanayan yaram
Arkada çamaşır asacak ufak bir bahçem var ama asamıyorumSende mi 1. katsın bir ara babamdı sanırım bahçe vardı şurayı temizliyeyim dedi adamın önüne attılar pat diye orkid yada çocuk beziydi.
Biz camda yaptırsak fayda olmaz dı ki 10 sene önce filam cam balkonlar yaygın değildi kesin kırarlardı toptan kale yaparlardı bizim balkonu resmen pat pat top gece gündüz aynıydı.Balkonu camlatmak lazım tabi önce kendi evin olucak kiracı olunca vay halimize ama şükür benim komşular atmıyor bişey şimdilik :)
İyi geceler :)Canlar ben yatar
Sabah erken kalkıcam inşAllah
Size iyi sohbetler
Hayırlı geceleriniz olsun

Sizinkiler çok aşırıymış yaBiz camda yaptırsak fayda olmaz dı ki 10 sene önce filam cam balkonlar yaygın değildi kesin kırarlardı toptan kale yaparlardı bizim balkonu resmen pat pat top gece gündüz aynıydı.
Hayırlı geceler kuzuCanlar ben yatar
Size iyi sohbetler

İyi geceler canım ben de acıktım atıştırıyorum birazdan kaçıcam :))Canlar ben yatar
Size iyi sohbetler