- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.701
lahBende orucum canım ama bayıldım sıcaktan bu nasıl sıcaktır ya gözümde buzlu sular uçuşuyoryarın misafirim var temizlik yaptım ütü yaptım sonunda uzandım şimdi sn napıosun salihacım
Aa evet :) sen de doldurmuşsun y leri kaç tane bascamı karıştırıyorum
İsimlerde yler çok ondan...Aa evet :) sen de doldurmuşsun y leri kaç tane bascamı karıştırıyorum
Amin canım Allah razı olsun sana da kolay gelsinAllah kabul etsin canım, ben de akşam yemeği hazırlığına girişcem şimci
lah
Allah kabul etsin fatmamBende orucum canım ama bayıldım sıcaktan bu nasıl sıcaktır ya gözümde buzlu sular uçuşuyoryarın misafirim var temizlik yaptım ütü yaptım sonunda uzandım şimdi sn napıosun salihacım
Direk aklıma Sümeyye Zeynep ve Yahya geldiİsimlerde yler çok ondan...benim ismim de kızımın isminde eşimin isminde ..
YanlisssDirek aklıma Sümeyye Zeynep ve Yahya geldi
Özelden yazdimZaten tutmayacağını biliyordum
Çooook memnun oldumÖzelden yazdim
İyiyim canım sen..Aha yakaladim seni
Nasilsin kuzum
Ne olsun.yorgunum uyumak istiyorum, eşimin gelmesini dört değil sekiz gözle bekliyorum..Bende iyim cok sükür
Ne var ne yok?
Hoşgeldin canım aleykümselam kolay gelsin :)Slm kizlar nasilsiniz?
Yemegin pismesini beklerken kk'ya takilayim dedimburasini buldum
Kolay gelsin cnm, esin gelince uzan biraz dinlenNe olsun.yorgunum uyumak istiyorum, eşimin gelmesini dört değil sekiz gözle bekliyorum..
Bi taraftan kızımın isteği üzerine makarna yapıyorum..
Sende ne var ne yok canım..
Sagolasin canimHoşgeldin canım aleykümselam kolay gelsin :)
İyiyiz şükür sen nasılsın?
Vallahi gelsin,kizi ustune atıp ben uykuya geçiş yapicam...Kolay gelsin cnm, esin gelince uzan biraz dinlen
Sagolasin canimbende iyim cok sükür
Allah kolaylık versin, anne olmak zor :)Vallahi gelsin,kizi ustune atıp ben uykuya geçiş yapicam...