- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.661
Nolcak bu ev isleriHe valla bende aynı sıkılma modçoluk cocuk yemek bulaşık isleri derken
Ben yasin okuyorum suan :)) sıkılmaya birebirGel beraber olsun
Ben de 5 dk once bitirdimBen yasin okuyorum suan :)) sıkılmaya birebir
Ben yasin okuyorum suan :)) sıkılmaya birebir
Atsal atilmaz satsak satilmazBilsemm
Allah kabul etsinnBen de 5 dk once bitirdim
Ezbere styleeeHem yasin okuyon hem kk ya takiliyon
Amin canim seninkinideAllah kabul etsinn
Ezbere styleeehala ders yaparken böyle sallanıyorum hatta bazen hatim okurken
Allah kabul etsinn
Ezbere styleeehala ders yaparken böyle sallanıyorum hatta bazen hatim okurken
Alışkanlık :) herkese nasip olmuyor şükürler olsun nasip edene Allah sana da tamamlamayı nasip etsinAmin canim seninkinideben de sallanmadan okuamıyorum
Amin aminn aminnnAlışkanlık :) herkese nasip olmuyor şükürler olsun nasip edene Allah sana da tamamlamayı nasip etsin
Kız yat uyu o zaman işin mi var sora yaparsın varsa daHava çok sıcakgeceden misafirim wardı uykusuzluktan ölüyorum okumalarımda da eksik war çok canım sıkılıyo nedensiz ama :)
Geldim bacım :))Hatunlar gelin iki çift laf edelimm çaylar bendenRakika T Tatlianne20 @Misss_laviniaaa S Sifayildizi sivastrabzon ha_mim ftmclk Shokella icroc Umutvar123 E EyyYar annesinineseri D darrbee H hayalalemiveben @zeynoc17 @S_I nurseven
Naber muhtarımGeldim bacım :))
İyilik canım yanıyorum gölgede 35 dereceNaber muhtarım
Bana soğuk bişiler ver bacimnmHatunlar gelin iki çift laf edelimm çaylar bendenRakika T Tatlianne20 @Misss_laviniaaa S Sifayildizi sivastrabzon ha_mim ftmclk Shokella icroc Umutvar123 E EyyYar annesinineseri D darrbee H hayalalemiveben @zeynoc17 @S_I nurseven
Oo burası esiyor şuan serinİyilik canım yanıyorum gölgede 35 dereceeltim doğuma girmiş haber bekliyorum sen nasılsın napıyorsun?