- 30 Mart 2017
- 11.760
- 16.190
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.681
İstanbul kavruluyo anlaşılan sana limonata verem o zamanBana soğuk bişiler ver bacimnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul kavruluyo anlaşılan sana limonata verem o zamanBana soğuk bişiler ver bacimnm
Allah razı olsun canım oğlumuz geliyorOo burası esiyor şuan serinay ne güzel bebiş geliyor he
hayırlı olsun Allah kolay doğum nasip etsin kız erkek
![]()
Allah razı olsun canım oğlumuz geliyor![]()
Amin canım inşallah biz de görürüz o günleri, yaşarız o hisleriAllahım bize de nasip et hayırlısından
![]()
İnşAllah amin amin amin ❤ ❤Amin canım inşallah biz de görürüz o günleri, yaşarız o hisleri![]()
Sen nasılsın başladın mı ders çalışmaya?İnşAllah amin amin amin ❤ ❤
Çok şükür canım, evet ama henüz eskileri sağlamlamakla uğraşıyorumSen nasılsın başladın mı ders çalışmaya?
Maşallah canım Allah tamamlamak nasip etsin başladın ya gerisi de gelir. Adet durumun ne oldu? Çörek otu içiyordun?Çok şükür canım, evet ama henüz eskileri sağlamlamakla uğraşıyorum![]()
Amin Allah razı olsun canım , baya faydasını gördüm 2 kez adet olabildim sayesinde Ramazanda aksattım içemedim simdi tekrar devam ediyorum bakalım inanıyorum olcakMaşallah canım Allah tamamlamak nasip etsin başladın ya gerisi de gelir. Adet durumun ne oldu? Çörek otu içiyordun?
İnşallah canım olacak tabi kiAmin Allah razı olsun canım , baya faydasını gördüm 2 kez adet olabildim sayesinde Ramazanda aksattım içemedim simdi tekrar devam ediyorum bakalım inanıyorum olcak![]()
Eve giriştim. Neyse ki en incesinden bir temizlik yapıp çıktım artık gezmelere başladım :))))
Oo süper, gez gez İstanbul un altından gir üstünden çık :)))Eve giriştim. Neyse ki en incesinden bir temizlik yapıp çıktım artık gezmelere başladım :))))
Gezmeye bayılıyorum da aksi gibi hava sıcak :)Oo süper, gez gez İstanbul un altından gir üstünden çık :)))
Aynen ya, sıcakta gezme bile çekilmiyorGezmeye bayılıyorum da aksi gibi hava sıcak :)
Bende orucum canım ama bayıldım sıcaktan bu nasıl sıcaktır ya gözümde buzlu sular uçuşuyorHatunlar gelin iki çift laf edelimm çaylar benden![]()
Rakika @Tatlianne20 @Misss_laviniaaa @Sifayildizi @sivastrabzon @ha_mim
ftmclk @Shokella @icroc @Umutvar123 @EyyYar @annesinineseri @darrbee @hayalalemiveben @zeynoc17 @S_I nurseven