- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #9.621
Hayirli gecelerKizlar ben kaçar
Aynen ya nur mawis yogunum demisti gitti ole becereste gelirmi birgun bilmiyom gulizar ne oldu oda mechulEkip diyar i terk gulizr yok berceste de yok mavis gelir belki @nur mawish eski tadi olmaz ki buranin eksikken
Aynen ya nur mawis yogunum demisti gitti ole becereste gelirmi birgun bilmiyom gulizar ne oldu oda mechul
Inşallah sende süpriz oldi onlarda gelir bigun inşallahAynn canim ya ben gul i zarin son durumunu merak.ediyorum napti acaba nasil suan? Gorse de gel.se keske
Dualarimiz bolumnde takilyorum seni de beklerim :)Bende yemek yaptim uzandım eskisi gibi girmiyon kuzum kimse olmayinca
Tamm canım gelirim insallah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip ederDualarimiz bolumnde takilyorum seni de beklerim :)
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar kızlar ❤
Gel canim seninde kolay dogum yapman ve bebeğini saglikla kucahina alman icin dua ederizTamm canım gelirim insallah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder
Hayirli aksamlar canimm❤Hayırlı akşamlar kızlar ❤
Tamm etiketlersin beni canim
Gel canim seninde kolay dogum yapman ve bebeğini saglikla kucahina alman icin dua ederiz
Bercestenin selami var canim kk ye girmeye vaktim olmuyor dedi.Tamm etiketlersin beni canim
Aleyküm selam canım benim inşallah bir gün gelir sen napiyon nasilsnBercestenin selami var canim kk ye girmeye vaktim olmuyor dedi.
Napayim canim ya oturuyorum suan :) iyiyim cok.şükür sen nasilsin bir dahaki kontrolun ne zamanAleyküm selam canım benim inşallah bir gün gelir sen napiyon nasilsn
Suan kontrol yok sonuc bekliyom ankaradan ama burdaki doktoruma cuma yada persembe gidecem ilerliyormu nasil diye vitamin yazar belki bakar cinsiyeti de merak ettim:)Napayim canim ya oturuyorum suan :) iyiyim cok.şükür sen nasilsin bir dahaki kontrolun ne zaman
Erken degil mi cinsiyet icin :)Suan kontrol yok sonuc bekliyom ankaradan ama burdaki doktoruma cuma yada persembe gidecem ilerliyormu nasil diye vitamin yazar belki bakar cinsiyeti de merak ettim:)
3bucuk aylik oldu ama 3 aya girenler ogreniyorlarmis bende heyecan bastıErken degil mi cinsiyet icin :)